Join Now

“Stellar” paketas – žinios ir patirtis

Daug žmonių norėtų investuoti atidėtus pinigus, kad neprarastų savo vertės ekonomikos svyramų ir infliacijos kylimo metu. Kaip protingai ir saugiai tai padaryti?

Investuoju… bet sąmoningai

Deja, investavimas į kriptovaliutas pradžioje gali nepasirodyti labai lengvas. Daug žadanti rinka pritraukia daug sukčių su savo netikrais pasiūlymais pirkti naujas ir, neva, perspektyvias skaitmenines monetas. Egzistuoja būdas, saugantis nuo apsimetėlių. Vis dažniau investuotojai renkasi mokymus apie investavimą į kriptovaliutas, tad nenuostabu, kad rinkoje aptinkama vis daugiau tokio tipo medžiagos. Lyginant su praėjusiais metais investuotojai yra labiau pasiruošę priimamiems iššūkiams, tad rečiau patenka į sukčių pinkles.

Kaip investuoti į kriptovaliutą? Tereikia susikurti paskyrą biržos arba finansinių technologijų platformoje, kur siūlomi virtualūs pinigai. Vėliau susiduriama su privaloma tapatybės verifikacija – privalomu žingsniu, priimtu Europos Sąjungos nuostatose. Po to belieka tik saugojimo klausimas. Pastoviai naudojamą kriptovaliutą reikia saugoti “karštoje” piniginėje. Ji laikoma įrangoje, kuri jungiasi su internetu, pvz. mobiliojoje programėlėje arba virtualios erdvės paskyroje. Atliekami sandoriai su “karštomis” piniginėmis yra labai paprasti, tačiau tai skanus kąsnelis programišiams.

Investuojantys į ilgalaikius sandorius pataria saugoti kriptovaliutas įrenginyje, kuris nėra prijungtas prie interneto, t. y. taip vadinamos “šaltos” piniginės. Būtent šis sprendimas yra pats geriausias ieškantiems saugiausios formos. Visgi, nebūkime tokie naivūs, nes “šaltos” piniginės tai nėra šimtaprocentinė apsauga nuo pavojų, pavyzdžiui, valiutos fizinės laikmenos vagystės, bet jeigu investuotojas vadovaujasi instrukcijomis ir naudojasi visomis galimomis saugumo priemonėmis, gali jaustis saugus.

“Stellar”… kodėl verta

Norint investuoti, belieka tik valiutą išsirinkti. Kasmet kitokios monetos laikomis labiausiai prognozuojančiomis, pvz. šiuo metu kalbama apie “Stellar”, kaip vieną perspektyviausių skaitmeninių monetų. Kas yra “Stellar”? Tai yra ir valiuta, ir mokėjimo platforma, todėl labai dažnai lyginama su “Ripple”. Ši sąsaja nėra atsitiktinė, kadangi “Stellar” kūrėjas yra Jedas McCalebas – “Ripple” bendrakūris.

“Stellar” panašiai kaip ir “Ripple” yra mokėjimų technologija, kurios tikslas jungti finansines institucijas ir maksimaliai mažinti kaštus bei laiką, reikalingą tarptautiniams pavedimams atlikti. Visgi “Stellar” labai greitai atsiskyrė nuo “Ripple”. Pasirinkti keliai išsišakojo (kriptovaliutų paskirstymas) 2014 metais ir iššaukė naujo, perspektyvaus “Stellar” Consensus Protocol (SCP) protokolo atsiradimą. Šiuo metu “Stellar” aptarnauja decentralizuotų serverių tinklą su paskirstytų duomenų technologija, atnaujinama kas 2-5 sekundes visuose mazguose.

Įdomiausias veiksnys, išskiriantis “Stellar” iš kitų populiariųjų monetų, tarp kitko “Bitcoin”, yra konsensuso protokolas. Sandorių priėmimo metu nesivadovauja viso tinklo aukščiausiais taškais, o naudoja algoritmą Federated Byzantine Agreement (FBA), kuris leidžia greičiau pertvarkyti duomenis. Taip vyksta todėl, kad “Stellar” taiko kvorumo atkarpas (arba tinklo dalis) sandoriams patikrinti ir patvirtinti.

Ką tai reiškia praktikoje? Naujoviškas sprendimas daro tai, kad kiekvienas mazgas “Stellar” tinkle renkasi kitokį “patikimų” mazgų komplektą. Tik tuomet, kai sandorį patvirtina visi komplekto mazgai yra priimamas vykusiu. Sutrumpėjęs procesas leido “Stellar” tapti greitu tinklu ir, teigiama, kad perdirba net 1000 operacijų per sekundę. Štai ir atsakymas, kodėl “Stellar” tokenai (virtualias monetas gaminantis tinklas) laikomi pageidautinais spekuliaciniais aktyvais, kadangi jų kaina augs kartu su sistemos vystymusi.

Paketas su kriptovaliuta

Rinkoje galima aptikti mokymų paketus su kriptovaliuta. Tai yra specialūs pasiūlymai asmenims, kurie norėtų kažką savo gyvenime pakeisti ir pradėti pirmąją investiciją į virtualias monetas. Kaip pavyzdį gali pateikti šioje kategorijoje populiarųjį “Stellar” paketą, apimantį mokymų rinkinius, internetinius seminarus, elektronines knygas ir mokslinę pagalbą, kuri plačiai atsako į įvairius klausimus, susijusius su investicija į kriptovaliutas, “Stellar” tinklu ir jo tokenais.

Dauguma edukacinių rinkinių nukreipta į pradedančiuosius, ypatingai norinčius aktyviai praplėsti savo žinias apie pasirinktas kriptovaliutas bei investavimo taisykles. Mokymų medžiagoje dažnai randasi platus žinių bagažas apie kriptovaliutas, investavimą į skaitmeninius aktyvus, rizikos valdymą bei daug kitų vertingų dalykų. Žinios perduodamos įvairiais būdais – nuo internetinių seminarų, kuriuos praveda specialistai, iki elektroninių knygų, kaupiančių informaciją pasirinkta problematika. Maža to, šių mokymų išskirtinis bruožas yra specialioje sąskaitoje saugoma nemokama kriptovaliuta.

“Stellar” paketas – mokymai ir investicijos

“Stellar” paketas susideda iš internetinių seminarų ir mokymų medžiagos, įvedančios investuotojus į kriptovaliutų pasaulį. Nors tokio tipo produktai yra vis labiau populiarūs ir prieinami įvairiomis formomis, tai “Stellar” paketas teigiamų nuomonių gausa šiais metais užsidirbo perspektyviausio mokymų paketo su kriptovaliuta vardą.

Šis medžiagos rinkinys su dovanojama “Stellar” kriptovaliuta tai veiksmingas būdas, jungiantis teoriją su praktiniu investavimu. Paketas kaupia ne tik mokymų medžiagos rinkinį, bet ir nemokamus kriptovaliutos “XLM” vienetus. Parinkta tokia medžiaga, kad net ir tie asmenys, kurie anksčiau nieko nėra girdėję apie kriptovaliutas, galėtų mokytis ir gerinti žinias. Be teorinės dalies paketas padeda tapti investuotojumi, turinčiu pirmuosius savo “Stellar” tokenus.

“Stellar” paketas – mokslas su profesionalais

Norint įsigyti paketą, reikia skambinti į prekės ženklo infoliniją arba pateikti užsakymą interneto svetainėje. Vėliau el. paštu siunčiamas patvirtinimas, kuriame aiškinama, kaip siųstis mokymo medžiagą. Toliau tradiciniu paštu siunčiamas siuntinys su mokėjimu pristatymo metu. Siuntinyje supakuojama kortelė su “Stellar” kodu. Šią kortelę būtina laikyti saugioje vietoje. Nors kriptovaliutos vienetus gaunate nemokamai, verta rūpintis saugumu, kad nepatektų į neteisingas rankas.

Kortelė su kodu duoda prieigą prie serviso, kur galima atsiimti nemokamą “Stellar” kriptovaliutą, prisegtą prie individualios kliento sąskaitos. Verta pridurti, kad kortelė su kodu pridedama prie kiekvieno paketo net ir to, kuris skirtas pradedantiesiems. Naudojantis sukurtu prisijungimo vardu ir slaptažodžiu galima patikrinti kriptovaliutos vertę, kurią įsigyto mokymų paketo savininkas gali bent kuriuo metu išsimokėti. Priėjimą prie sąskaitos turi tik klientas ir jam vadovaujantis tarpininkas.

“Stellar” paketas – visapusė sauga

Vienu įdomesnių “Stellar” pakete taikomų sprendimų yra minėtas kriptovaliutos saugojimas. Kliento užsakytame rinkinyje prijungiama speciali kortelė su unikaliu kodu, leidžiančiu patekti prie tokenus saugančios savo sąskaitos. Priėjimą prie jos turi tik “Stellar” kortelę turintis asmuo. Pabrėžtina, kad įsigijus paketą kortelė siunčiama tradiciniu paštu keliaujančiame siuntinyje.

Tai ypač saugus sprendimas, kadangi kriptovaliutos ir sąskaitos valdymu užsiima tarpininkas, kas tikrai maksimaliai sumažina tikimybę tokenus prisisavinti programišiams arba blogus investicinius sprendimus priimantiems naujokams. Įsisavinus visas žinias, kriptovaliutas galima sėkmingai pervesti elektroninės piniginės adresu.

Nuomonės apie “Stellar” paketą yra labai teigiamos. Akcentuojamas jo saugumas ir įdomus sprendimas tiems, kurie ieško mokymosi būdų apie elektronines valiutas. Produktų augančiam populiarumui tikriausiai įtakos turi suteikta galimybė nemokamai įsigyti kriptovaliutą bei siūlomos mokymo medžiagos aukštas lygis.

Related Posts

Leave a Reply