Join Now

Balíček Stellar – hodnotenia a recenzie zákazníkov

Ešte pred pár rokmi boli investície koníčkom vyvolených. Dávnejšie sa spájali s prácou vo finančníctve alebo s povolaním vyššej triedy a dnes sú samozrejmosťou pre tých, ktorí chcú zúročiť svoje úspory a znásobiť svoj majetok.

Investovanie… kde začať

Na začiatku prvej investície sa oplatí získať primerané znalosti o ýzákladoch bezpečného investovania. V prvom rade – neinvestujte peniaze, ktoré nemáte. Výnimkou z tohto pravidla sú iba tí ľudia, ktorí si môžu dovoliť zabezpečiť veľké pôžičky, t. j. ľudia, ktorí sú aj tak bohatí a očakávajú vrátenie určitých výnosov. Ak však nepatríte do vyššej triedy, vždy je dobré si najskôr pripraviť bezpečnostný vankúš, teda rezervu finančných prostriedkov, ktoré nie sú určené na investície, ale ležia pokojne na účte v prípade núdzového stavu.

Dôležité je tiež dobre diverzifikovať svoje investičné portfólio. Čo je to diverzifikácia? Ide o činnosť znižovania investičného rizika, ktorá zahŕňa zapojenie sa do niekoľkých úplne nezávislých projektov zahŕňajúcich rôzne, nesúvisiace aktíva. Najdôležitejšie pri investovaní je však štvrté pravidlo, ktoré hovorí, že investovať treba až vtedy, keď máme adekvátne znalosti o predmete konkrétnej investície.

Práve nedostatok vedomostí, neschopnosť oddeliť overené informácie od falošných teórií a neistota, ako začať so správou aktív, je to, čo prináša neúspech najväčšiemu počtu ašpirujúcich investorov. Odhaduje sa, že až 60 % ľudí, ktorí nikdy neinvestovali, uvádza ako dôvod nedostatok vedomostí a nápadov na úspešnú investíciu. Zároveň však treba zdôrazniť, že vzdelávanie o investovaní nie je žiadnym tajomstvom a môže si ho úspešne osvojiť takmer každý. Na trhu je množstvo kurzov alebo školiacich materiálov o osobných investíciách.

Školiace balíčky o kryptomenách

Vzdelávací balíček s kryptomenou je sada venovaná začínajúcim investorom, ktorí chcú začať s teoretickým a praktickým vzdelávaním v oblasti správy digitálnych aktív. Sada pozostáva z mnohých e-kníh, webinárov a ďalších vzdelávacích materiálov, ktoré Vám umožnia získať základné znalosti o kryptomenách, investičných stratégiách a analýze trhu.

Vzdelávacie balíčky s kryptomenou sú však známe najmä tým, že zákazníci okrem školiacich materiálov získavajú bonusové jednotky vybranej kryptomeny úplne zadarmo. Takéto coiny alebo tokeny sú zvyčajne uložené v súkromnom účte virtuálnej peňaženky, ku ktorému sa zákazník dostane po kúpe balíčka. Zabezpečí to priložená špeciálna karta s kódom, ktorá obsahuje prihlasovacie meno a heslo k účtu s virtuálnymi mincami. Kryptomenové balíčky sú preto skvelou voľbou pre začiatočníkov, pretože poskytujú vzdelávacie materiály a bezpečný spôsob uloženia nadobudnutého majetku.

Balíček Stellar – idea produktu 

Balíček Stellar je vzdelávací produkt typický pre balíčky kryptomien – súbor webinárov, e-kníh a školiacich materiálov. Podobné balíčky sa na trhu objavujú už mnoho rokov, pričom ponúkajú materiály s rôznymi kryptomenami, či už s veľmi populárnymi, ako aj so špecializovanými. Stellar je však mimoriadne populárny ako možnosť, ktorú odborníci ponúkajú ako investíciu do budúcnosti pre rok 2022.

Myšlienkou Balíčka Stellar je zaistenie efektívneho spôsobu, ako spojiť teoretické učenie s praktickým investovaním. Rovnako ako pri iných vzdelávacích balíčkoch, pri kúpe produktu zákazník získava nielen sadu školiacich materiálov, ale aj bezplatný bonus v podobe jednotiek kryptomeny Stellar. Materiály sú špeciálne vybrané tak, aby aj ľudia, ktorí sa s virtuálnymi aktívami ešte nestretli, mohli začať s praktickým školením. Je to dôležité, pretože okrem teoretickej časti vám Stellar Package umožňuje zhostiť sa roly investora, ktorý má svoje prvé tokeny Stellar Lumen (XLM).

Kúpa balíčka je veľmi jednoduchá. Stačí zavolať na infolinku a objednať si balíček, o ktorý máte záujem. Ihneď po zadaní objednávky Vám bude zaslaný potvrdzujúci e-mail, kde sa dozviete, ako si stiahnuť vzdelávacie materiály. Každý zákazník dostane aj balík zaslaný klasickou poštou, ktorý okrem iného obsahuje Kartu Stellar, pomocou ktorej môžete nahliadnuť a vybrať prijaté bonusové jednotky kryptomeny.

Balíček Dtellar a spätná väzba od zákazníkov

Rozhodli sme sa preskúmať, aké sú hodnotenia o Balíčku Stellar prostredníctvom e-mailových ankiet a diskusných fór.

Obrovský počet zákazníkov dal tomuto produktu pozitívnu spätnú väzbu. Negatívne komentáre sa v priamej výmene e-mailov a na dôveryhodných webových stránkach objavili len zriedka. Všimli sme si však, že niekedy bol nenávistný obsah o Stellar Pack nájdený na pochybných back-endových stránkach, ktoré sa často používajú na vytváranie negatívnych kampaní navrhnutých na potlačenie konkurencie. To však nespochybňuje hodnotenia, ktoré sme priamo dostali.

Aké hodnotenia Balíčka Stellar sa v našich anketách teda objavovali najčastejšie?

Som rád, že Balíček Stellar je konečne dostupný aj u nás. Zaujímam sa oň odkedy sa objavil v susedných krajinách. Po absolvovaní všetkých webinárov môžem s čistým svedomím povedať, že som spokojný s poskytnutou úrovňou. Balíček obsahuje širokú škálu vzdelávacích materiálov, návod na používanie je zrozumiteľný a komunikácia so zákazníckou podporou – veľmi milá. Toto je jeden z produktov, ktorý ma sklonil k investovaniu, hoci som nikdy predtým nezaujímal o kryptomeny. Teraz som už zarobil dvojnásobok svojho vkladu, najmä vďaka dobrému základu analýzy pohyblivého priemeru.

Meno: Daniel

Moja svokra kúpila otcovi Balíček Stellar, keď prešla na dôchodok. Investovanie sa stalo jeho druhým koníčkom, hneď po rybárčení. Spýtal som sa svojho otca na tento produkt – povedal mi, že školenia, ktoré videl, boli zamerané na kryptomeny a internetové problémy a to veľmi dostupným spôsobom. Viem, že otec už v medzičase kryptomenu zahrnutú v Balíčku používal a na samotnú investíciu a Balíček Stellar spomína veľmi pozitívne.

Meno: Ervin

Dobre, komunikácia s klientom, prehľadné materiály. Veľa som sa naučil, ale radšej začnem od burzy s kryptomenami alebo krypto zmenárňou.

Meno: Gilbert

Veľmi oceňujem dobrý kontakt so zákazníkom, a ľudia, ktorí majú na starosti služby spojené s Balíčkom odpovedajú na e-maily ešte v ten istý deň. Získané školenia vysvetľujú všetky problémy jasným a zaujímavým spôsobom, aj keď som mal na webinári menšie ťažkosti s niektorými popismi technológie blockchain.

Meno: Beno

Verím, že je to skvelý spôsob, ako získať a uložiť kryptomeny, ak sa v tom ešte úplne nevyznáte a učíte sa investovať od nuly. Veľa sa učím a keď príde tá správna chvíľa, určite začnem investovať. Čaká ma však ešte dlhá cesta a mám dojem, že som sa ešte nenaučil všetko.

Meno: Erich


Ukazuje sa teda, že Balíček Stellar je dobrou voľbou pre začiatočníkov, ľudí, ktorí ešte neinvestovali do digitálnych aktív alebo tak nechcú robiť kvôli možnosti hackerského útoku alebo tvrdým zásadám pre investorov týkajúcich sa online transakcií. Produkt obsahuje rozsiahly kompendium znalostí z oblasti investovania do kryptomien, je teda modernou alternatívou k drahým školeniam či náročnému vyhľadávaniu informácií na internete.

Related Posts

Leave a Reply