Join Now

Stellar-sett – kunnskap og erfaring

Det er mange personer som ønsker å investere avsatte penger, for å ikke tape dem som følge av den vaklende økonomien og den økende inflasjonsraten. Hvordan kan man likevel gjøre det klokt og trygt?

Invester … men gjør det bevisst

Dessverre er det ikke enkelt å begynne å investere i kryptovaluta. Dette lovende markedet tiltrekker bedragere, som tilbyr falske anledninger til kjøp av nye og tilsynelatende lønnsomme e-penger. Det finnes likevel en måte å beskytte seg mot forbrytere på. Det skjer stadig oftere at investorer bestemmer seg for å motta opplæring om å investere i kryptovaluta, så det er vel ikke rart at markedet for sånne materialer stadig vokser. Sammenlignet med tidligere år er investorer bedre forberedt til å møte utfordringen som de tar, så det skjer også sjeldnere at de blir bedratt.

Hvordan kan man begynne å investere i kryptovaluta? Det er nok å åpne en konto på en børs- eller FinTech-plattform som tilbyr virtuelle mynter. Deretter er man nødt til å få identiteten sin verifisert – det er nødvendig på grunn av EU-lovgivningen. Da forblir det et spørsmål om oppbevaring. Kryptovaluta som blir brukt fortløpende, oppbevares i en „varm” lommebok. Det er en lommebok som finnes på en enhet med internettforbindelse – f.eks. i form av en mobil applikasjon eller en konto på internett. Transaksjoner med bruk av varme lommebøker er veldig enkle, men samtidig er de en godbit for hackere.

Personer som foretar langtidsinvesteringer, foretrekker derfor å lagre kryptovaluta på offline-enheter, som blir kalt „kalde lommebøker”. Det er nettopp kalde lommebøker som er den beste løsningen for dem som leter etter det tryggeste oppbevaringsalternativet. Kalde lommebøker er ikke uten eget sett av farer, som f.eks. en fysisk mulighet til å få frastjålet minnepinnen med valuta, men hvis investoren følger instruksen og tar alle forholdsregler, kan han føle seg trygg.

Stellar … hvorfor er den verdt det

Det som gjenstår, er å velge valutaen som man vil investere i. Hvert år er det andre mynter som blir vurdert som mest lovende og aktuelt er det f.eks. stellar som anses for å være en av de mest fremtidsorienterte valutaene. Hva er Stellar? Det er både en valuta og en betalingsplattform – derfor blir den ofte sammenlignet med Ripple. Sammenligningen er vel ikke tilfeldig – Stellars grunnlegger, Jed McCaleb, var også med på å grunnlegge Ripple.

I likhet til Ripple, er Stellar en betalingsteknologi hvis mål er å forbinde finansinstitusjoner og redusere maksimalt kostnader og tid av grenseoverskridende overføringer. Stellar skilte seg likevel veldig fort fra Ripple. Forken (splitting av kryptovaluta) som skjedde i begynnelsen av 2014, førte til opprettelse av en ny, lovende protokoll Stellar Consensus Protocol (SCP). Aktuelt betjener Stellar et sett desentraliserte servere med en distribuert hovedbok, som blir oppdatert hver 2. til 5. sekund i alle noder.

Den mest interessante faktoren som skiller stellar fra andre populære mynter, inkludert bitcoin, er konsensusprotokollen. Den baserer seg ikke på et helt nettverk av minere som bekrefter transaksjonen, men utnytter algoritmen Federated Byzantine Agreement (FBA), som tillater raskere prosessering av transaksjoner. Dette fordi Stellar bruker utsnitt av quorum (eller deler av nettverket) for å godta transaksjoner og verifisere hvorvidt de er korrekt.

Hva betyr det i praksis? Takket være denne moderne løsningen velger hver node i Stellar-nettverket et annet sett av „pålitelige” noder. Når transaksjonen blir godtatt av alle nodene i settet, anses den som vellykket. Denne forkortede prosessen gjør Stellar-nettverket svært raskt og det prosesserer angivelig så mange som 1000 operasjoner per sekund. I forbindelse med dette er Stellars tokens (det vil si virtuelle mynter som blir produsert av nettverket) ansett for å være et ettertraktet spekulativt aktivum, fordi deres pris vil stige sammen med systemets utvikling.

Sett med kryptovaluta

På markedet kan man støtte på opplæringssett med kryptovaluta. Det er spesielle tilbud, som rettes til personer som ønsker å endre noe i sitt liv og foreta sin første investering i virtuelle penger. Et sett som i det siste har vært populært i denne kategorien er for eksempel Stellar-settet. Det inneholder opplæringer, webinarer, e-bøker og læremidler, som handler fullstendig om problemstillinger forbundet med investering i kryptovaluta, Stellar-nettverket og dets tokens.

De fleste opplæringssettene blir rettet til nybegynnere, som ønsker å aktivt utvide sine kunnskaper om valgte kryptovalutaer og investeringsregler. Undervisningsmaterialer utgjør ofte omfattende kunnskapskompendier om kryptovalutaer, investering i digitale aktiva, risikoforvaltning og mange andre emner. Kunnskaper blir formidlet i ulike former, fra webinarer med spesialister til e-bøker som handler om bestemte problemsstillinger. Det som for øvrig skiller ut sånne opplæringer, er at man i tillegg får gratis kryptovaluta, som blir oppbevart på en spesiell konto.

Stellar-sett – opplæring og investering

Stellar-sett inneholder webinarer, e-bøker og opplæringsmateriell, som skal innføre de vordende investorene i kryptovalutas verden. Selv om sånne produkter blir stadig mer populære og forekommer i mange ulike varianter, er det Stellar-settet som høster anmeldelser som årets mest lovende opplæringssett med kryptovaluta. Dette materialesettet er en effektiv måte å kombinere teori med investeringspraksis på, takket være den vedlagte kryptovalutaen, stellar. Innenfor rammen av settet får man undervisningsmaterialer, men også en gratis bonus i form av XLM-enheter. Materialer er satt sammen slik at selv personer som aldri før har hørt om kryptovaluta, kan utvikle sine kunnskaper. Bortsett fra en teoretisk del, lar settet bli en investor med sine første Stellars tokens.

Stellar-sett – lær med spesialister

For å kjøpe settet er det nok å ringe merkets kundebetjening eller bestille settet via nettsiden. Deretter får man en bekreftelse til den oppgitte e-postadressen, med opplysninger om hvordan man kan laste ned undervisningsmaterialer. Det blir også sendt en pakke i vanlig post, som bl. a. inneholder et kort med Stellar-kode, og som betales for ved levering. Kortet bør oppbevares på et trygt sted. Selv om man får enheter av kryptovaluta helt gratis, er det verdt å sørge for deres trygge oppbevaring og for at de ikke havner i uvedkommendes hender.

Kortet med koden gir tilgang til service, der man kan hente gratis enheter av kryptovaluta stellar, som er tilknyttet den individuelle kundekontoen. Det er verdt å merke at kortet med koden er vedlagt til alle sett, også de som rettes til nybegynnere. Med hjelp av det oppgitte brukernavnet og passordet kan man få innsyn i kryptovaluta, som eieren av opplæringssettet til enhver tid kan utbetale. Det er bare kunden og formidleren, som forvalter kontoen, som har tilgang til den.

Stellar-sett – trygg oppbevaring

Den ovennevnte måten å oppbevare kryptovaluta på, er en av de interessante løsningene som blir benyttet i Stellar-settet. Sammen med det bestilte settet får kunden et spesielt kort med en kode, som gir tilgang til en konto der det blir oppbevart tokens. Det er bare eieren av Stellar-kortet, som blir tilsendt i vanlig post etter kjøp av settet, som har tilgang til kontoen.

Det er en eksepsjonelt trygg løsning, fordi kryptovalutaen og kontoen blir forvaltet av en formidler, og dette minimaliserer sannsynligheten for at tokens blir overtatt av hackere eller at nybegynnere foretar dårlige bestemmelser om investering av midler. Når man får kunnskaper, kan man fritt utbetale den samlede kryptovalutaen til den valgte e-lommebokens adresse.

Stellar-sett høster anmeldelser som en trygg, interessant løsning for personer som leter etter kunnskaper om elektroniske valutaer. Det som avgjør om populariteten av sånne produkter, er også gratis kryptovaluta som vedlegges til dem og høyt nivå på opplæringsmaterialet som tilbys.

Related Posts

Leave a Reply