Join Now

Izobraževalni paketi za kriptovalute ponujajo posebne kartice s kodo kot način za varno shranjevanje spletnih sredstev. Toda kako uporabiti takšno kartico in komu je ta rešitev namenjena?

Paket Stellar – ideja s prihodnostjo

Da bi razumeli, kakšen izdelek je Paket Stellar, je najprej vredno vedeti, kaj je sam Stellar. Izraz se nanaša na digitalno valuto, ki jo je razvila fundacija Stellar Development Foundation. Valuta organizacije, imenovana lumeni, je označena z XLM. Lumens lahko uporabljajo trgovci na platformi Stellar, ki je omrežje porazdeljene knjige, ki temelji na blockchainu, ki povezuje banke, plačilne sisteme in ljudi za olajšanje denarnih nakazil.

V obtoku je približno 22,5 milijarde lumnov, z največjo ponudbo 50 milijard. Fundacija Stellar je sprva imela več kot 100 milijard enot virtualne valute, vendar je novembra 2019 odstranila približno polovico. Ta poteza je dvignila ceno XLM in navdušenje vlagateljev. Lumeni so postali vroča digitalna prednost. Na tej točki je Stellar eden najuspešnejših altcoinov – že eno leto je na 11. mestu na CoinMarketCap. Tržna kapitalizacija Stellarja je bila v prvem četrtletju 2021 okoli 8,3 milijarde dolarjev in še vedno raste.

Stellar svoje poslovanje osredotoča predvsem na gospodarstva v razvoju, na področju nakazil in bančnih posojil za tiste, ki nimajo dostopa do bančnih storitev. Posameznikom ali institucijam ne zaračunava uporabe omrežja, ima pa domačo valuto kot zavarovanje platforme.

Tu pridemo do Paket Stellar, inovativnega nabora spletnih seminarjev, e-knjig in gradiva za usposabljanje. Medtem ko so tovrstni izdelki vse bolj priljubljeni in ponujajo številne vrste kriptovalut, je Stellar najbolj priljubljen zaradi omenjenega potenciala.

Izdelek se oglašuje kot način združevanja teorije učenja s praktičnim vlaganjem.  To je zato, ker vsaka stranka prejme nabor izobraževalnih materialov kot del paketa, pa tudi brezplačen bonus v obliki enot kriptovalute Stellar.

Paket Stellar se pogosto priporoča vlagateljem začetnikom. Materiali so posebej izbrani, tako da lahko tudi ljudje, ki še niso slišali za kriptovalute, razumejo vprašanja, povezana z blockchainom in vlaganjem. Poleg teoretičnega dela vam Paket Stellar omogoča praktično usposabljanje za vlagatelja s svojimi prvimi lumen žetoni.

Za pridobitev tega izdelka je dovolj, da pokličete telefonsko številko in naročite omenjeni paket kriptovalut. Po oddaji naročila prispe potrditvena e-pošta, iz katere se lahko naučite, kako prenesti izobraževalno gradivo, po pošti pa se pošlje paket, ki med drugim vključuje kartico Stellar.

Kartica s kodo – kako deluje

Stellar Card je dokument, ki potrjuje lastništvo bonusnih enot kriptovalute. Deluje na podoben način kot tradicionalne kartice za dostop, za katere veljajo predpisi, povezani s trgovanjem. Zaradi tega je kodna kartica popolnoma zakonit in varen način za shranjevanje kriptovalute.

Pošlje se po povzetju, odpošlje se kupcu skupaj z ostalo dokumentacijo o Paketu Stellar. Kartica Stellar sama vsebuje prijavo in geslo za prijavo v spletni račun e-denarnice, kjer je shranjena kriptovaluta, prejeta v brezplačnem bonusu. Na ta način lahko stranka dostopa do zbranih sredstev brez odprtja računa na borzi in dodatnih transakcij.

Podatki, potrebni za prijavo, so le na fizičnem dokumentu, ki ščiti začetnike pred hekerskimi napadi, vdorom v račun in krajo kriptovalute.

Da zagotovite varnost nakopičene kriptovalute, morate svojo kartico le dobro skriti in posegati po njej šele po končanem usposabljanju za zbiranje brezplačnih enot Stellar. Dvig zbrane kriptovalute je zelo enostaven. Vse, kar mora stranka storiti, je, da se obrne na dežurno telefonsko številko in jo obvesti o želji po dvigu ter potrdi svoje podatke z vnosom gesla, ki se nahaja na kartici s kodo.

Paket Stellar ima mnjenje, da je odličen način, da vlagateljem začetnikom zagotovite pravo znanje o naložbah v kriptovalute. Še več, vsak paket, ne glede na ceno ali raven, vključuje brezplačno kriptovaluto in kartico za dostop.

Kartica s kodo – ključ do varnosti

Varnost kriptovalute, dodane v paket, zagotavlja posredniška platforma. Kartica s kodo je razmeroma nov način shranjevanja kriptovalute, vendar je vedno bolj priljubljena za zgodnje uporabnike. Koda Stellar vam omogoča, da odgovornost za shranjevanje kriptovalute prenesete na posebno posredniško platformo, vlagatelj pa sam ne trpi posledic v primeru kraje ali obdavčitve. Tako je to učinkovit način za tiste, ki še niso zadovoljni z upravljanjem kriptovalut.

Umik nabrane kriptovalute s platforme je zelo preprost. Pojdite na spletno mesto in kliknite zavihek “Prejem kriptovalute” na samem vrhu. Odpre se okno za aktiviranje kode s kartice.

Za dostop do vašega akumuliranega stanja, to je do enot kriptovalute in njene trenutne vrednosti, morate vnesti osemmestno Stellar Code, ki se nahaja na kartici, in elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Za prenos na kateri koli naslov e-denarnice je potrebno dokazilo o identiteti. Nato se zbrani znesek kriptovalute plača na navedeni naslov denarnice.

Pomembno je, da kartico po prejemu shranite na varno mesto. Kljub dejstvu, da enote kriptovalute prejmete brezplačno, je kodna kartica tista, ki zagotavlja varen in nemoten dostop do kriptovalute Stellar.

Kartica s kodo je trenutno malo znan način shranjevanja kriptovalute, a z več novicami o hekerskih napadih in krajah postaja vse bolj priljubljena. Ta oblika naložbe je zelo priporočljiva za tiste, ki se šele začnejo izobraževati o varnem shranjevanju digitalnih sredstev.

Related Posts

Leave a Reply