Join Now

Kortelė su kodu – saugus sprendimas

Mokymo paketai su kriptovaliuta siūlo specialias korteles su kodu, kaip patikimą sprendimą saugiai laikyti internetinius aktyvus. Tačiau, kaip naudotis tokia kortele ir kam skirtas toks sprendimo būdas?

“Stellar” paketas – perspektyvi idėja

Norint suprasti, koks tas produktas yra “Stellar” paketas, verta pirmiausiai įsisąmoninti, kas iš viso yra “Stellar”. Sąvoka nurodo “Stellar Development Foundation” sukurtą skaitmeninę valiutą. Šios organizacijos valiuta, vadinama lumenu, ženklinama “XLM” simboliu. Lumenus “Stellar” platformoje gali naudoti treideriai, o pati platforma yra paskirstytų duomenų technologijos tinklas, kuris remiasi blockchain sistema, jungiančia bankus, mokėjimo sistemas ir žmones, kuriems tiesiog palengvina pinigų pavedimų procedūras.

Apyvartoje randasi apie 22,5 milijardų lumenų, o jų maksimali pasiūla siekia 50 milijardų. Pačioje pradžioje “Stellar” fondas disponavo virš 100 milijardų virtualios valiutos vienetų, o 2019 m. lapkritį pašalino maždaug pusę. Dėl šios priežasties išaugo “XLM” kaina ir paveikė investuotojų entuziazmą. Lumenai tapo karštu skaitmeniniu aktyvu. Šiuo metu “Stellar” tai vienas geriausiai veikiančių altcoinų – nuo metų užima 11 vietą “CoinMarketCap” programoje. “Stellar” rinkos kapitalizacija 2021 m. pirmajame ketvirtyje siekė 8,3 mld USD ir nesustodama kyla toliau.

“Stellar” susitelkė ties nuosava veikla pagrinde besivystančioje ekonomikoje, pinigų pervedimo plotmėje ir banko paskolų erdvėje tiems, kurie neturi priėjimo prie banko paslaugų. Už teikiamas paslaugas nepriskaičiuoja jokių mokesčių nei privatiems asmenims, nei institucijoms, jeigu visi jie naudojasi jos tinklu ir disponuoja natyvia valiuta kaip platformos apsauga.

Taip prieiname prie “Stellar” paketo – naujoviško internetinių seminarų, elektroninių knygų ir mokymo medžiagos rinkinio. Nors tokio tipo produktai vis labiau populiarėja, siūlydami daug įvairių kriptovaliutų rūšių, tai visgi “Stellar” išsiskiria didžiausiu populiarumu dėl anksčiau minėto potencialo.

Produktas akcentuoja teorijos mokslo ir praktinio investavimo būdą. Kiekvienas klientas įsigijęs paketą gauna pilną mokymo medžiagos rinkinį ir nemokamą premiją – “Stellar” kriptovaliutos vienetus.

“Stellar” paketas dažnais siūlomas pradedantiesiems investuotojams. Parinkta tokia medžiaga, kad net ir tie asmenys, kurie nieko nėra girdėję apie kriptovaliutas, galėtų suprasti blockchain ir investavimo esmę. Be teorinės dalies “Stellar” paketas leidžia tobulėti ir tapti investuotojais, turinčiais pirmuosius savo tokenus lumenus.

Norint įsigyti šį produktą, reikia skambinti į prekės ženklo infoliniją ir užsisakyti paketą su kriptovaliuta. Vėliau el. paštu siunčiamas patvirtinimas, kuriuo galima sužinoti, kaip siųstis mokymo medžiagą. Tradiciniu paštu gaunate siuntinį su “Stellar” kortele.

Kortelė su kodu – kaip tai veikia

“Stellar” kortelė yra dokumentas, patvirtinantis priklausomą kriptovaliutos vienetų premiją. Ji veikia analoginiu būdu, kaip ir tradicinės prieigos kortelės, priklausomos nuo apyvartos nuostatų. Štai taip kortelė su kodu yra visiškai legalus ir saugus būdas saugoti savo kriptovaliutą.

Kortelė su visa “Stellar” paketo dokumentacija klientui pristatoma į namus tradiciniu paštu su mokėjimu pristatymo metu. Pati “Stellar” kortelė turi duomenis su prisijungimo vardu ir slaptažodžiu. Visa tai reikalinga prisijungimui prie skaitmeninės piniginės internetu, kur saugojama nemokamai įteikta kriptovaliuta. Tokiu metodu klientas turi prieigą prie kaupiamų lėšų be sąskaitos atsidarymo biržoje būtinybės, kad turėtų šansą vykdyti papildomus sandorius.

Prisijungimui reikalingi duomenys saugojami tik fiziniame dokumente, kas tikrai saugo pradedančiuosius nuo programišių atakų, įsilaužimo į sąskaitą ir kriptovaliutos vagysčių.

Siekiant užtikrinti sukauptos kriptovaliutos turto saugumą, reikia tinkamoje vietoje saugoti kortelę ir padėti naudotis ja tik praėjus pilnus mokymus. Vėliau rekomenduojama atsiimti nemokamus “Stellar” vienetus. Sukauptos kriptovaliutos išmokėjimas yra labai paprasta procedūra. Klientas kontaktuojasi per infoliniją, pareikšdamas norą išmokėjimo pasirinkimą ir pateikdamas savo duomenis, tuo pačiu ir slaptažodį, esantį kortelėje su kodu.

“Stellar” paketą supa puikios nuomonės, akcentuojančios produkto prieinamumą pradedantiesiems investuotojams. Jis apima reikiamą medžiagą apie investavimą į kriptovaliutas. Maža to, kiekvienas paketas, nepriklausomai nuo kainos ir lygio, dovanoja nemokamą kriptovaliutą ir prieigos kortelę su kodu.

Kortelės su kodu – užtikrinto saugumo raktas

Prie paketo prisegtos kriptovaliutos saugumą garantuoja tarpininkaujanti platforma. Kortelė su kodu tai gana naujas būdas saugoti kriptovaliutas, bet vis dažniau siūlomas pradedančiųjų investuotojų atveju. “Stellar” kodas kriptovaliutos saugojimo atsakomybę perneša specialiai tarpininkaujančiai platformai, todėl investuotojas neatsako už pasekmes vagystės arba mokesčių atveju. Taigi, tai tikrai veiksmingas pasirinkimas tiems, kurie dar nesijaučia užtikrinti kriptovaliutų valdymo pasaulyje.

Sukauptos kriptovaliutos išmokėjimas iš platformos nėra sudėtingas. Patekus į internetinę svetainę, viršuje spaudžiame skirtuką “Kriptovaliutos atsiėmimas”. Atsidaro langelis kortelės kodo aktyvavimui.

Norėdami gauti prieigą prie sąskaitoje sukauptų lėšų, t. y. kriptovaliutos vienetų ir aktualios vertės, reikia įvesti aštuonženklį “Stellar” kodą, kuris randasi kortelėje ir prie užsakymo Jums siųstame elektroniniame pranešime. Pavedimas į elektroninės piniginės sąskaitą vyksta tik tapatybės patvirtinimo keliu. Tuomet galima sukauptą kriptovaliutos sumą pervesti nurodytos piniginės adresu.

Labai svarbu, kad gavus kortelę, saugoti ją tik Jums prieinamoje vietoje. Nors kriptovaliutas gaunate nemokamai, tačiau kortelė su kodu užtikrina saugų priėjimą prie “Stellar” kriptovaliutos be jokių problemų.

Nors kortelė su kodu yra mažai žinomu būdu, saugojančiu kriptovaliutas, tačiau pasikartojantys programišių įsilaužimai ir vagystės daro įtaką kortelės populiarumui. Tokia investicijos forma rekomenduojama asmenims, kurie tik dabar pradeda mokytis saugaus skaitmeninių aktyvų saugojimo sferoje.

Related Posts

Leave a Reply