Join Now

Karte ar piekļuves kodu – droša uzglabāšana

Izglītības paketes ar kriptovalūtu piedāvā īpašas kartes ar piekļuves kodu, lai droši uzglabātu tiešsaistes aktīvus. Kā izmantot šādu karti, un kam šis risinājums ir paredzēts?

Stellar pakete – ideja nākotnei

Lai saprastu, kāda veida produkts ir Stellar paketer, ir lietderīgi vispirms uzzināt, kas ir pats Stellar. Termins attiecas uz Stellar Development Foundation izstrādāto digitālo valūtu. Šīs organizācijas valūtu sauc par lūmenu, ko apzīmē ar simbolu XLM. Lūmenus tirgotāji var izmantot Stellar platformā, kas ir uz blokķēdes sistēmas bāzēts sadalītas virsgrāmatas tīkls, kas savieno bankas, maksājumu sistēmas un personas, lai atvieglotu naudas pārvedumus.

Apgrozībā atrodas aptuveni 22,5 miljardi lūmenu, bet to maksimālais piedāvājums ir 50 miljardi. Stellar fonda rīcībā sākotnēji atradās vairāk nekā 100 miljardi virtuālās valūtas vienību, bet 2019. gada novembrī tika izņemta aptuveni puse. Šīs darbības rezultātā palielinājās XLM cena un investoru entuziasms. Lūmeni ir kļuvuši par pieprasītu digitālo aktīvu. Šobrīd Stellar ir viens no vislabāk funkcionējošajiem altcoin, jau gadu ieņemot 11. vietu CoinMarketCap. Stellar tirgus kapitalizācija 2021. gada pirmajā ceturksnī sastādīja aptuveni 8,3 miljardus ASV dolāru un tā turpina augt.

Stellar koncentrē savu darbību galvenokārt uz jaunattīstības ekonomikām, naudas pārvedumiem un banku aizdevumiem tiem, kam nav pieejami banku pakalpojumi. Stellar neietur maksu no privātpersonām vai iestādēm par tīkla izmantošanu, bet tam ir vietējā valūta platformas drošībai.

Šeit mēs nonākam pie Stellar paketes, kas ir inovatīvs vebināru, e-grāmatu un mācību materiālu komplekts. Lai gan šāda veida produkti kļūst arvien populārāki un piedāvā daudzu veidu kriptovalūtas, tieši Stellar šajā jomā ir vispopulārākais augstāk minētā potenciāla dēļ. Produkts tiek reklamēts kā teorijas un praktisku investīciju apguves veids.  Tas ir saistīts ar to, ka katrs klients paketes ietvaros saņem ne tikai izglītojošus materiālus, bet arī bezmaksas bonusu Stellar kriptovalūtas vienību veidā.

Stellar pakete bieži tiek rekomendēta investoriem – iesācējiem. Materiāli ir atlasīti tā, lai personas, kas iepriekš nav dzirdējušas par kriptovalūtām, varētu attīstīt savas zināšanas. Papildu teorētiskajai daļai, Stellar pakete ļauj kļūt par investoru ar pirmajiem Stellar lumen žetoniem.

Lai saņemtu šo produktu, zvaniet uz informatīvo tālruni un pasūtiet iepriekš minēto paketi ar kriptovalūtu. Pēc pasūtījuma noformēšanas tiek nosūtīts e-pasts ar apstiprinājumu un informāciju, kā lejupielādēt apmācības materiālus. Katrs klients pa pastu saņem sūtījumu, kurā, citu starpā, atrodas Stellar karte.

Karte ar kodu – kā tas darbojas?

Stellar karte ir dokuments, kas apliecina bonusa kriptovalūtas vienību īpašumtiesības. Tā darbojas tāpat kā tradicionālās piekļuves kartes, uz kurām attiecas ar apgrozību saistīti noteikumi, kas padara koda karti par legālu un drošu kriptovalūtas uzglabāšanas veidu. Karte klientam tiek nosūtīta pa pastu ar pēcmaksu kopā ar pārējo Stellar paketes dokumentāciju. Pati Stellar karte satur lietotājvārdu un paroli, kas ļauj pieteikties e-maka kontam, kurā glabājas bonusā saņemtās kriptovalūtas vienības. Tādā veidā klientam ir piekļuve uzkrātajiem līdzekļiem, neveidojot kontu biržā un neveicot papildu darījumus.Pieteikšanās dati pieejami tikai fiziskajā dokumentā, kas aizsargā iesācējus no hakeru uzbrukuma, konta uzlaušanas un kriptovalūtu zādzības.

Lai nodrošinātu uzkrātās kriptovalūtas drošību, karti nepieciešams noslēpt un izmantot tikai pēc apmācību kursa pabeigšanas, lai saņemtu bezmaksas Stellar vienības. Uzkrātās kriptovalūtas izmaksa ir ļoti vienkārša. Nepieciešams zvanīt uz informatīvo tālruni un informēt par uzkrātās kriptovalūtas vienību izmaksu. Dati tiek apstiprināti ar paroli no koda kartes.

Stellar pakete ir lielisks veids, kā nodrošināt investoriem –  iesācējiem nepieciešamās zināšanas par kriptovalūtas investīcijām. Turklāt, katrā paketē, neatkarīgi no cenas un līmeņa, ir iekļauta bezmaksas kriptovalūta un karte ar piekļuves kodu.

Karte ar piekļuves kodu – drošības atslēga

Paketē iekļautās kriptovalūtas drošību garantē starpniekplatforma. Karte ar piekļuves kodu ir salīdzinoši jauns veids, kā uzglabāt kriptovalūtu, kuru arvien biežāk izvēlas investori – iesācēji. Stellar kods ļauj pārlikt atbildību par kriptovalūtas uzglabāšanu īpašai starpniekplatformai, lai pats investors nenestu nekādas sekas zādzības vai nodokļu aplikšanas gadījumā. Tas ir efektīvs veids tiem, kas vēl nejūtas pārliecināti kriptovalūtas pārvaldības darbībās.

Uzkrātās kriptovalūtas izmaksa no platformas ir ļoti vienkārša. Dodieties uz vietni un pašā augšā klikšķiniet uz cilnes „Kriptovalūtas saņemšana”. Tiks atvērts logs, lai aktivizētu kodu no kartes.

Lai piekļūtu uzkrātajam konta atlikumam, t.i. kriptovalūtas vienībām un tās pašreizējai vērtībai, jāievada astoņu zīmju Stellar kods no koda kartes, kā arī pasūtījuma laikā norādītā e-pasta adrese. Pārvedumam uz jebkuru elektroniskā maka adresi nepieciešams identitātes apliecinājums. Pēc tam uzkrātā kriptovalūtas summa tiek izmaksāta uz norādīto maka adresi.

Pēc kartes saņemšanas ir svarīgi to uzglabāt drošā vietā. Neskatoties uz to, ka kriptovalūtas vienības tiek saņemtas bez maksas, tieši koda karte garantē drošu un netraucētu piekļuvi Stellar kriptovalūtai.

Koda karte pašlaik ir maz zināms veids, kā uzglabāt kriptovalūtu, tomēr līdz ar kārtējām ziņām par hakeru uzbrukumiem un zādzībām, tā kļūst arvien populārāka. Šis ieguldījumu veids ir ļoti ieteicams personām, kas tikko sākušas interesēties par drošu digitālo aktīvu uzglabāšanu.

Related Posts

Leave a Reply