Join Now

Образователните пакети за криптовалута предлагат специални карти с код, като начин за безопасно съхраняване на онлайн активи. Но как да използвате такава карта и за кого е предназначено това решение?

Пакет Стелар (Stellar) – идея с бъдеще

За да разберете какъв вид продукт е Пакет Stellar, първо си струва да разберем какво представлява самата Стелар. Терминът се отнася до цифрова валута, разработена от Стелар Фондация за Развитие. Валутата на организацията, наречена лумени е обозначена като XLM. Лумените могат да се използват от търговци на платформата Стелар, която е базирана на блокчейн мрежа за разпределена книга, която свързва банки, платежни системи и хора за да улесни паричните преводи.

В циркулация има около 22,5 милиарда лумена, като максималното предлагане е 50 милиарда. Първоначално Стелар Фондация  разполагаше с повече от 100 милиарда единици от виртуалната валута, но премахна приблизително половината през ноември 2019 г. Този ход повиши цената на XLM и ентусиазма на инвеститорите. Лумените се превърнаха в горещ цифров актив. В този момент Стелар е един от най-добре представящите се алткойни – той е класиран на 11-о място в CoinMarketCap за една година. Пазарната капитализация на Стелар беше около 8,3 милиарда долара през първото тримесечие на 2021 г. и все още расте.

Стелар фокусира дейността си предимно върху развиващите се икономики в областта на паричните преводи и банковите заеми за тези без достъп до банкови услуги. Той не таксува лица или институции за използване на мрежата, но има местна валута като обезпечение на платформата.

Тук стигаме до Пакет Stellar (Стелар), иновативен набор от уебинари, електронни книги и материали за обучение. Докато продукти, като този стават все по-популярни и предлагат много видове криптовалути, Стелар е най-популярният поради гореспоменатия потенциал.

Продуктът се рекламира, като начин за комбиниране на теорията на обучението с практическото инвестиране.  Това е така, защото всеки клиент получава набор от образователни материали, като част от пакета, но и безплатен бонус под формата на Стелар криптовалути.

Пакетът Стелар често се препоръчва на начинаещи инвеститори. Материалите са специално подбрани, така че дори хора, които не са чували за криптовалути преди да могат да разберат проблемите, свързани с блокчейн и инвестиране. В допълнение към теоретичната част пакетът ви позволява да станете инвеститор, притежаващ първите си токени Стелар.

За да получите този продукт всичко, което трябва да направите е да се обадите на горещата линия и да поръчате споменатия криптовалутен пакет.  След като направите поръчката пристига имейл за потвърждение, от който можете да научите как да изтеглите образователните материали и пакетът се изпраща по пощата, което включв наред с други неща , Стелар Карта. 

Карта с код – как работи 

 Стелар Карта е документ, който потвърждава собствеността на бонус единици криптовалута.  Тя работи по аналогичен начин на традиционните карти за достъп, които са обект на регулации, свързани с търговията.  Това прави кодовата карта напълно легален и сигурен начин за съхранение на криптовалута. 

Изпраща се с наложен платеж, изпраща се на клиента заедно с друга документация за пакета  Стелар.  Самата Стелар Карта съдържа потребителско име и парола за влизане в акаунта за онлайн електронен портфейл, където се съхранява криптовалутата, получена в безплатния бонус.  По този начин, клиентът може да получи достъп до натрупаните средства, без да създава сметка на борсата и да извършва допълнителни транзакции.

Данните, необходими за влизане са само на физически документ, който предпазва начинаещите от хакерски атаки, проникване в акаунта и кражба на криптовалутата.

За да гарантирате безопасността на натрупаната криптовалута, трябва само да скриете добре картата си и да посегнете към нея едва след приключване на обучението за събиране на безплатни звена Стелар.  Изтеглянето на събраната криптовалута е много лесно.  Всичко, което клиентът трябва да направи е да се свърже с горещата линия и да го информира за желанието си да тегли и да потвърди данните си, като въведе паролата, която се намира на картата с кода.

Пакет Stellar има отзиви като чудесен начин да предоставите на начинаещите инвеститори правилните познания за инвестициите в криптовалута.  Нещо повече всеки пакет, независимо от цена или ниво включва безплатна криптовалута и карта с код за достъп.

Карта с код – ключът към сигурността 

Сигурността на добавената в пакета криптовалута е гарантирана от посредническата платформа. Картата с код е сравнително нов начин за съхранение на криптовалута, но все по-предпочитана от ранните потребители.  Кодът Стелар  Ви позволява да делегирате отговорността за съхраняване на криптовалута на специална посредническа платформа, а самите инвеститори не понасят последствията в случай на кражба или данъчно облагане. Това е ефективен начин за тези, които все още не се чувстват удобно с управлението на криптовалути. 

Изтеглянето на натрупаната криптовалута от платформата е много просто.  Трябва да отидете на уебсайта и да кликнете върху раздела „Разписка за криптовалута“ най-отгоре.  Ще се отвори прозорец за активиране на кода от картата.

За да получите достъп до натрупания си баланс, т.е. единиците криптовалута и текущата й стойност, трябва да въведете 8-знаковия Стелар Код, който се намира на картата и имейл адреса, предоставен при поръчка.  Прехвърлянето до, който и да е адрес на електронен портфейл изисква доказателство за самоличност.   След това събраната сума в криптовалута се изплаща на посочения адрес на портфейла.

Важно е да съхранявате картата на сигурно място, след като я получите.  Въпреки факта, че получавате криптовалутите безплатно, това е кодовата карта, която гарантира сигурен и безпроблемен достъп до криптовалута Стелар.

Картата с код в момента е малко познат начин за съхранение на криптовалута, но с повече новини за хакерски атаки и кражби, тя набира популярност.  Тази форма на инвестиция е силно препоръчителна за тези, които започват да се образоват как безопасно да съхраняват цифрови активи.

Related Posts

Leave a Reply