Join Now

Kort med kode – trygg oppbevaring

Undervisningssett med kryptovaluta tilbyr spesielle kort med kode som metode for trygg oppbevaring av aktiva på internett. Hvordan skal man likevel bruke et sånt kort og hvem blir denne løsningen rettet til?

Stellar-sett – en idé med fremtid

For å forstå hva slags produkt Stellar-settet er, er det først verdt å bli kjent med selve Stellar. Dette begrepet hentyder til en digital valuta, som ble utarbeidet av Stellar Development Foundation. Denne organisasjonens valuta, kalt lumen, er merket med symbol XLM. Lumens kan bli benyttet av tradere på Stellar-plattformen, som er et nettverk av distribuerte hovedbøker, som baserer seg på blokkjedesystemet og forener banker, betalingssystemer og mennesker for å gjøre det enklere å overføre penger.

Det er ca. 22,5 milliarder lumens i omløp, og deres maksimale antall er 50 milliarder. Til å begynne med hadde Stellar-stiftelsen mer enn 100 milliarder enheter av virtuell valuta til sin rådighet, men den fjernet omtrent halvparten av dem i november 2019. Dette foretagendet førte til økning av XLM-prisen og vekket entusiasme blant investorer. Lumens er blitt et svært ettertraktet digitalt aktivum. For tiden er stellar en av de best virkende altcoins – den har ligget på ellevte plass i CoinMarketCap i ett år nå. Stellars markedsverdi utgjorde ca. 8,3 milliarder USD i det første kvartalet av 2021, og den øker stadig.

Stellar konsentrerer sin virksomhet hovedsakelig om utviklende økonomier, og tilbyr pengeoverføringer og banklån til mottakere som ikke har tilgang til banktjenester. Det blir ikke krevd avgifter fra personer og institusjoner som bruker nettverket, men Stellar har sin egen, native valuta som sikrer plattformen.

Og her kommer vi til Stellar-sett, altså et innovativt sett webinarer, e-bøker og opplæringsmaterialer. Selv om sånne produkter blir stadig mer populære og tilbyr mange typer kryptovalutaer, er det Stellar-settet som er mest populært på grunn av det ovennevnte potensialet.

Produktet blir reklamert som en metode som lar kombinere teori med investeringspraksis. Dette fordi alle kunder får undervisningsmaterialer, men også en gratis bonus i form av enheter av kryptovaluta stellar innenfor rammen av settet.

Stellar-sett blir ofte anbefalt til begynnende investorer. Materialer er satt sammen slik at selv personer som aldri før har hørt om kryptovaluta, kan forstå problemstillinger forbundet med blokkjeder og investering. Bortsett fra en teoretisk del, lar Stellar-settet lære praktisk å bli en investor med sine første lumens.

For å få dette produktet er det nok å ringe kundebetjeningen og bestille det omtalte settet med kryptovaluta. Etter plassering av ordren får man en elektronisk melding med en bekreftelse, som inneholder opplysninger om hvordan man kan laste ned undervisningsmaterialer. Det blir også sendt en pakke i vanlig post, som bl. a. inneholder et Stellar-kort.

Kort med kode – hvordan virker det?

Stellar-kortet er et dokument som bekrefter at man eier de ekstra enhetene av kryptovaluta. Kortet virker på samme måte som tradisjonelle tilgangskort, som er underlagt handelsordninger. Derfor er kortet med kode en fullstendig legal og trygg måte å oppbevare kryptovaluta på. Kortet blir sendt i vanlig post med betaling ved leveranse, og blir levert til kunden sammen med andre dokumenter som vedrører Stellar-settet. Selve Stellar-kortet inneholder et brukernavn og passord, som lar kunden logge på en konto i e-lommeboken, der det blir oppbevart enheter av kryptovaluta, som man får gratis. På den måten har kunden tilgang til samlede midler uten behov for å åpne en konto på børsen og foreta ekstra transaksjoner.

Påloggingsdata finnes bare på det fysiske dokumentet, noe som beskytter nybegynnere mot hackerangrep, innbrudd på kontoen og tyveri av kryptovaluta.

For å være sikker på at den samlede kryptovalutaen er trygg, er det nok å skjule godt kortet sitt, og ta det først i bruk etter at man fullfører opplæringen, for å hente de gratis stellar-enhetene. Det er veldig enkelt å utbetale den samlede kryptovalutaen. Det er nok at kunden tar kontakt med kundebetjeningen, uttrykker et ønske om å utbetale midler og legitimerer seg med å oppgi passordet som står på kortet med kode.

Stellar-settet høster anmeldelser om at det er en utmerket måte å gi begynnende investorer adekvate kunnskaper om investering i kryptovaluta på. For øvrig inneholder hvert sett gratis kryptovaluta og et kort med tilgangskode, uavhengig av prisen og nivået.

Kort med kode – en nøkkel til sikkerhet

Sikkerheten av kryptovaluta som man får gratis med settet, blir garantert av en formidlerplattform. Kort med kode er en forholdsvis ny måte å oppbevare kryptovaluta på, men blir valgt stadig oftere av begynnende brukere. Stellar-koden lar overføre ansvaret for oppbevaring av kryptovaluta til en spesiell formidlerplattform, og investoren bærer dermed ikke konsekvenser av et eventuelt tyveri eller beskatning. Det er altså en effektiv måte for dem som ikke ennå føler seg trygge nok til å forvalte kryptovaluta.

Det er veldig enkelt å utbetale den samlede kryptovalutaen fra plattformen. Det er nok å gå til nettsiden og klikke på fanen „Uttak av kryptovaluta”, som står øverst på siden. Da åpner det et vindu, som lar aktivere koden som står på kortet.

For å få tilgang til de samlede midlene, det vil si enheter av kryptovaluta med deres aktuelle verdi, må man oppgi Stellar-koden på 8 tegn, som står på kortet, og e-postadressen, som ble oppgitt av kunden ved plassering av ordren. Det er behov for å bekrefte sin identitet for å overføre kryptovaluta til adressen av en fritt valgt e-lommebok. Den samlede kryptovalutaen blir da utbetalt til den oppgitte adressen.

Når man henter kortet, er det viktig å oppbevare det på et trygt sted. Til tross for at man får enheter av kryptovaluta gratis, er det nettopp kortet med kode som garanterer en trygg og problemfri tilgang til kryptovaluta stellar.

Kort med kode er for tiden en lite kjent måte å oppbevare kryptovaluta på, men nyheter om nye hackerangrep og tyveritilfeller gjør at den blir stadig mer populær. Denne investeringsformen blir anbefalt på det sterkeste til personer som nettopp har begynt å lære om trygg oppbevaring av digitale aktiva.

Related Posts

Leave a Reply