Join Now

Stellar-sett – kunde anmeldelser og vurderinger

For noen år siden var investering en hobby kun for utvalgte. Det som tidligere var assosiert med en jobb i finansbransjen eller noe som folk i overklassen syslet med, er i dag en selvfølge for personer som ønsker å bruke sine sparepenger til noe nyttig og øke sin formue.

Investering …  hva skal man begynne med?

Når man foretar sin første investering, er det verdt å skaffe seg adekvate kunnskaper om regler for trygg investering. Først og fremst bør man ikke satse penger som man ikke har. Bare de som har råd til å stille sikkerhet for store lån, altså personer som uansett er rike, og de som er sikker på avkastning, kan tillate seg avvik fra denne regelen. Hvis man likevel ikke tilhører overklassen, er det alltid verdt å bygge opp en sikkerhetspute først, altså samle midler som man ikke vil investere, men holde på kontoen for sikkerhets skyld.

Det er også viktig å diversifisere godt investeringsporteføljen. Hva er diversifisering? Det betyr at man setter inn tiltak for å redusere investeringsrisiko, og engasjerer seg i flere helt uavhengige prosjekter, som omfatter ulike aktiva uten tilknytning til hverandre.

Det er likevel den fjerde regelen for investering som er viktigst, nemlig at man først kan investere når man oppnår nødvendige kunnskaper om det bestemte investeringsobjektet. Det som tar mot fra de fleste vordende investorene er nettopp manglende kunnskaper, manglende evne til å skille mellom verifiserte opplysninger og falske teorier, samt usikkerhet om hvordan man bør begynne å forvalte sine aktiva. Det vurderes at så mange som 60% personer som aldri har investert, begrunner det med at de ikke vet hvordan og hva de skal investere i. Samtidig må man likevel understreke at kunnskaper om investering er ikke noen hemmelig lære, og kan bli tilegnet nesten av alle. Det finnes flere kurs eller opplæringsmaterialer som gir innføring i personlige investeringer, på markedet.

Opplæringssett med kryptovaluta

Opplæringssett med kryptovaluta blir utarbeidet med tanke på begynnende investorer, som ønsker å begynne å lære teoretisk og praktisk om forvalting av digitale aktiva. Sett består av mange e-bøker, webinarer og andre undervisningsmaterialer, som lar oppnå grunnleggende kunnskaper om kryptovaluta, investeringsregler og markedsanalyse.

Opplæringssett med kryptovaluta er likevel mest kjent for at kunder bortsett fra undervisningsmaterialer får enheter av den valgte kryptovalutaen, helt gratis. Sånne coins eller tokens blir vanligvis oppbevart på en privat konto i e-lommeboken, som kunden får tilgang til ved å kjøpe settet. Tilgangen er mulig takket være et spesielt kort med kode, der det står brukernavn og passord til kontoen med virtuelle penger. Sett med kryptovaluta er altså et flott alternativ for nybegynnere, fordi de gir tilgang til undervisningsmaterialer og tilbyr en trygg måte å oppbevare samlede aktiva på.

Stellar-sett – ideen bak produktet

Stellar-sett er et undervisningsprodukt som er et typisk eksempel av sett med kryptovaluta – et sett webinarer, e-bøker og opplæringsmaterialer. Sånne sett har vært tilgjengelige på markedet i mange år, og har gjaldt ulike kryptovalutaer, både veldig populære og nisjevalutaer. Stellar-settet er likevel eksepsjonelt populært, siden det anbefales av eksperter som en lovende investering for 2022.

Ideen bak Stellar-settet er å tilby en effektiv måte å kombinere opplæring av teorien med investeringspraksis på. Slik som i tilfelle av andre undervisningssett får kunden som kjøper produktet, ikke bare et sett opplæringsmaterialer, men også en gratis bonus i form av enheter av kryptovaluta stellar. Materialer er satt sammen slik at selv personer som aldri før har hørt om virtuelle aktiva, kan begynne praktisk opplæring. Det er viktig, fordi Stellar-settet, bortsett fra en teoretisk del, lar deg prøve dine styrker som investor med dine første Stellar Lumen tokens (XLM).

Det er veldig enkelt å kjøpe settet. Det er nok at man ringer kundebetjening og bestiller det ønskede settet. Rett etter bestillingen får man en bekreftelse per e-post med opplysninger om hvordan man kan laste ned undervisningsmaterialer. Hver kunde mottar også en pakke i vanlig post, som bl. a. inneholder et Stellar-kort. Kortet gir innsyn i enhetene av kryptovalutaen som man får gratis og lar utbetale dem.

Stellar-sett anmeldelser

Vi bestemte oss for å sjekke Stellar-sett anmeldelser med hjelp av e-postbaserte spørreskjemaer og diskusjonsfora.

Den overveiende andelen av kunder vurderte positivt dette produktet. Det var sjeldent at det dukket opp negative kommentarer under direkte utveksling av e-poster og på pålitelige bransjenettsider. Vi merket likevel at det av og til ble publisert hatske omtaler av Stellar-settet på mistenkelige nettsteder, som ofte var brukt som bakgrunn for negative kampanjer, for å beskadige konkurransen. Det undergravet likevel ikke anmeldelser som vi fikk direkte.

Hvilke Stellar-sett anmeldelser dukket altså opp mest ofte i våre spørreskjemaer?

Jeg er fornøyd at de endelig har innført Stellar-settet i vårt land. Jeg har interessert meg for det siden det dukket opp i nabolandene. Nå at jeg har fullført alle webinarer, kan jeg ærlig si at jeg er fornøyd med nivået. Det er et bredt utvalg av undervisningsmaterialer i settet, med forståelige brukerinstrukser, og det er veldig greit å kommunisere med kundebetjeningen. Det er et av sånne produkter som har overtalt meg til å investere, selv om jeg tidligere ikke interesserte meg for kryptovaluta. Nå har jeg alt tjent dobbelt så mye som jeg la inn, mest på grunn av mitt gode kjennskap til analysen av glidende gjennomsnitt.

Navn: Lars

Svigermora mi kjøpte Stellar-settet til far da hun gikk av med pensjon. Investering er blitt hans andre hobby, rett etter fisking. Jeg spurte pappa om produktet, og han sa at opplæring som han fikk, omtalte kryptovaluta og nettrelaterte greier på en svært brukervennlig måte. Jeg vet at pappa alt har brukt krypto som ble vedlagt til settet, og han uttaler seg veldig positivt både om selve investeringen og om Stellar-settet.

Navn: Norah

Grei kommunikasjon med kunden, klare materialer. Jeg har lært mye, men ville heller begynt fra en kryptobørs eller et vekslekontor.

Navn: Per

Jeg setter stor pris på god kontakt med kunden, og settets kundebetjening svarer på e-poster allerede samme dag. Opplæringsmaterialer som jeg har fått, forklarer alle emner på en klar og interessant måte, selv om jeg hadde problemer med noen forklaringer av blokkjedeteknologien i webinaret.

Navn: Ole

Jeg synes at det er en flott måte å skaffe seg og oppbevare kryptovaluta på, hvis man er totalt grønn på dette området, og for å lære å investere fra bunnen av. Jeg lærer mye og vil begynne å investere i sin tid. Nå er det likevel mye som er foran meg, jeg får inntrykk av at jeg ikke vet alt.

Navn: Liv


Det ser altså ut til at Stellar-sett er et godt alternativ for nybegynnere, personer som ennå ikke har investert i digitale aktiva eller ønsker ikke å gjøre det på grunn av et mulig hackerangrep eller forskrifter om nettbaserte transaksjoner som er ugunstig for investorer. Produktet utgjør et omfattende kunnskapskompendium om investering i kryptovaluta, så det er et innovativt alternativ mot dyre opplæringer eller behov for å søke opplysninger på nettet på egen hånd.

Related Posts

Leave a Reply