Join Now

Kodkortet – trygg förvaring

Utbildningspaket för kryptovalutor erbjuder särskilda kodkort som ett sätt att säkert lagra tillgångar på nätet. Men hur använder man ett sådant kort och för vem är den här lösningen avsedd?

Paketet Stellar – en idé med framtid

För att förstå vilken typ av produkt Paketet Stellar är, är det först och främst värt att veta vad själva Stellar är. Termen avser en digital valuta som utvecklats av Stellar Development Foundation. Organisationens valuta, som kallas lumen, har beteckningen XLM. Lumen kan användas av handlare på Stellar-plattformen som är ett blockkedjebaserat distribuerat huvudboksnätverk som kopplar samman banker, betalningssystem och människor för att underlätta penningöverföringar.

Det finns cirka 22,5 miljarder lumen i omlopp, med ett maximalt utbud på 50 miljarder. Stellar Foundation hade ursprungligen mer än 100 miljarder enheter av den virtuella valutan men tog bort ungefär hälften i november 2019. Detta fick priset på XLM att stiga och investerarna att bli entusiastiska. Lumen har blivit en het digital tillgång. För närvarande är Stellar en av de bäst presterande altcoins – den har legat på 11:e plats på CoinMarketCap i ett år. Stellars marknadsvärde var cirka 8,3 miljarder dollar under första kvartalet 2021 och fortsätter att växa.

Stellar fokuserar sin verksamhet främst på utvecklingsekonomier inom områdena överföringar och banklån för dem som inte har tillgång till banktjänster. Stellar tar inte betalt av enskilda personer eller institutioner för att använda nätverket men har egen valuta som säkerhet för plattformen.

Här kommer vi till Paketet Stellar som är en innovativ uppsättning webbseminarier, e-böcker och utbildningsmaterial. Även om produkter av den här typen blir alltmer populära och erbjuder många olika typer av kryptovalutor är Stellar den mest populära på grund av den tidigare nämnda potentialen.

Produkten marknadsför sig själv som ett sätt att kombinera inlärningsteori med praktisk investering.  Detta beror på att varje kund får en uppsättning utbildningsmaterial som en del av paketet men också en gratis bonus i form av Stellar-kryptovalutaenheter.

Paketet Stellar rekommenderas ofta till nybörjare. Materialet är särskilt utvalt så att även personer som inte har hört talas om kryptovalutor tidigare kan förstå blockchain och investeringsfrågor. Utöver den teoretiska delen ger Paketet Stellar-paketet dig möjlighet att träna dig praktiskt som investerare med dina första lumen-tokens.

För att få denna produkt behöver du bara ringa servicelinjen och beställa det nämnda kryptovalutapaketet. När beställningen är gjord får du ett bekräftelsemejl, där du får veta hur du laddar ner utbildningsmaterialet, och en postförsändelse som bland annat innehåller Stellar-kortet.

Kodkortet – hur funkar det

Stellar-kortet är ett dokument som bekräftar ägandet av bonus-kryptovalutaenheter. Det fungerar på samma sätt som traditionella passerkort som omfattas av handelsbestämmelser. Detta gör kodkortet till ett helt lagligt och säkert sätt att lagra kryptovaluta.

Kortet skickas som en postförskottsförsändelse och levereras till kunden tillsammans med annan dokumentation om Paketet Stellar. Själva Stellar-kortet innehåller en inloggning och ett lösenord för att logga in på e-plånbokskontot online där kryptovalutan som man fått i gratisbonusen lagras. På så sätt garanteras att kunden har tillgång till de ackumulerade medlen utan att upprätta ett konto på en börs eller genomföra ytterligare transaktioner.

De uppgifter som krävs för att logga in finns endast på ett fysiskt dokument, vilket skyddar nybörjare från en hackerattack, inbrott på kontot och stöld av kryptovalutan.

För att garantera säkerheten för sin ackumulerade kryptovaluta ska man gömma kortet väl och ta fram det först när man har slutfört sin utbildning för att få sina gratis Stellar-enheter. Det är mycket enkelt att ta ut den insamlade kryptovalutan. Allt kunden behöver göra är att kontakta servicetelefonen och informera om sin önskan att ta ut pengar och bekräfta sina uppgifter genom att ange lösenordet som finns på kodkortet.

Paketet Stellar har ett omdöme att vara ett bra sätt att garantera nybörjare tillgång till rätt kunskap om kryptovalutainvesteringar. I varje paket, oavsett pris eller nivå, ingår dessutom en gratis kryptovaluta och ett kort med åtkomstkod.

Kodkortet – nyckel till säkerheten

Säkerheten för den kryptovaluta som medföljer paketet garanteras av den förmedlande plattformen. Kodkortet är ett relativt nytt sätt att lagra kryptovaluta men det blir alltmer populärt bland nybörjare. Stellar-koden gör det möjligt att överföra ansvaret för lagring av kryptovaluta till en särskild förmedlingsplattform och investeraren själv påverkas därmed inte i händelse av stöld eller beskattning. Det är därför ett effektivt sätt för dem som ännu inte känner sig säkra på att hantera kryptovalutor.

Det är mycket enkelt att ta ut den ackumulerade kryptovalutan från plattformen. Gå till webbplatsen och klicka på fliken “Uttag av kryptovaluta” längst upp. Ett fönster öppnas för att aktivera koden från kortet.

För att få tillgång till det ackumulerade saldo, dvs. kryptovalutaenheter och dess aktuella värde, måste man ange den åttasiffriga Stellar-koden som finna på kortet och den e-postadress som man uppgav vid beställningen. För att överföra till en valfri e-plånboksadress krävs ett identitetsbevis. Det insamlade kryptovalutabeloppet betalas sedan till den angivna plånboksadressen.

Det är viktigt att man, efter att ha fått det, förvarar kortet på ett säkert ställe. Trots att man får kryptovalutaenheter gratis är det kodkortet som garanterar säker och problemfri tillgång till Stellars kryptovaluta.

Ett kodkort är för närvarande ett föga känt sätt att lagra kryptovaluta men med allt fler nyheter om hackerattacker och stölder blir det alltmer populärt. Denna form av investering rekommenderas starkt för dem som precis börjat skaffa sig kunskap om säker lagring av digitala tillgångar.

Related Posts

Leave a Reply