Join Now

Balíček Stellar – vedomosti a skúsenosti

Odložené peniaze by veľa ľudí chcelo investovať, aby nestratili na hodnote v dôsledku ekonomických výkyvov a rastúcej inflácie. Ale ako to urobiť múdro a bezpečne?

Investuje … ale vedome

Bohužiaľ, začiatok podnikania s vlastnými investíciami do kryptomien nie je jednoduchý. Tento sľubný trh láka podvodníkov s falošnými novými elektronickými mincami, ktoré majú byť odolné voči budúcnosti. Existuje však spôsob, ako sa chrániť pred zločincami. Investori sa čoraz častejšie rozhodujú pre školenia v oblasti investovania do kryptomien, a preto niet divu, že trh s týmto typom služieb rastie. V porovnaní s predchádzajúcimi rokmi sú investori viac pripravení na výzvy, ktoré podstupujú, a preto je menej pravdepodobné, že sa stanú obeťami trestných činov.

Ako začať investovať do kryptomien? Všetko, čo musíte urobiť, je otvoriť si účet na výmennej platforme alebo fintechu, ktorý ponúka virtuálne mince. Potom je potrebné overiť totožnosť – je to potrebné vzhľadom na nariadenia Európskej únie. Neskôr sa vynára aj otázka uskladnenia. Priebežne používaná kryptomena je uložená v „horúcich” peňaženkách.  „Horúca” peňaženka je taká, ktorá existuje na zariadení, ktoré sa pripája na internet – napríklad ako mobilná aplikácia alebo online účet. Obchodovanie s hot peňaženkami je veľmi jednoduché, no na druhej strane je to chutné sústo pre hackerov.

Ľudia, ktorí investujú z dlhodobého hľadiska, uprednostňujú uchovávanie kryptomeny v offline zariadení, známom ako „studená peňaženka”. Pre tých, ktorí hľadajú najbezpečnejšiu formu uskladnenia, sú tým najlepším riešením. Chladné peňaženky nie sú zbavené svojich vlastných rizík, ako napr. fyzická krádež USB kľúča s menou, ale pokiaľ investor dodržiava pokyny a prijme všetky možné opatrenia, môže sa cítiť bezpečne.

Stellar… prečo sa oplatí

Zostáva ešte výber meny na investovanie. Každý rok sa čoraz viac iných coinov považuje za najsľubnejšie, napríklad v súčasnosti je práve Stellar považovaný za jeden z najsľubnejších e-coinov. Čo je to Stellar? Je to mena a zároveň platobná platforma, kvôli čomu sa často porovnáva s Ripple. Toto spojenie nie je náhodné – tvorca Stellar, Jed McCaleb, bol tiež spoluzakladateľom Ripple.

Rovnako ako Ripple, aj Stellar je platobná technológia zameraná na prepojenie finančných inštitúcií a maximálne zníženie nákladov a času potrebného na cezhraničné prevody. Samotný Stellar sa však od Ripple veľmi rýchlo oddelil. Bifurkácia (rozdelenie kryptomien) na začiatku roku 2014 viedla k vytvoreniu nového protokolu Stellar Consensus Protocol (SCP), ktorý má budúcnosť. V tejto chvíli Stellar prevádzkuje sieť decentralizovaných serverov s rozptýlenou účtovnou knihou, ktorá sa aktualizuje každých 2 až 5 sekúnd na všetkých uzloch.

Najzaujímavejším faktorom, ktorý odlišuje Stellar od iných populárnych mincí, vrátane Bitcoinu, je jeho konsenzuálny protokol. Pri overovaní transakcie sa nespolieha na celú sieť baníkov. Namiesto toho používa algoritmus Federated Byzantine Agreement (FBA), ktorý umožňuje rýchlejšie spracovanie transakcií. Je to preto, že Stellar používa segmenty kvóra (alebo časti siete) na overenie a potvrdenie transakcií.

Čo to však znamená v praxi? Toto moderné riešenie znamená, že každý uzol v sieti Stellar vyberá inú množinu „dôveryhodných” uzlov. Keď transakciu potvrdia všetky uzly v tejto množine, považuje sa za úspešnú. Vďaka skrátenému procesu je sieť Stellar mimoriadne rýchla a údajne dokáže spracovať až 1000 operácií za sekundu. Z toho vyplýva, že Stellar tokeny (teda virtuálne coiny produkované sieťou) sú považované za žiadúce špekulatívne aktívum, keďže ich cena bude rásť s rozvojom systému.

Balíček s kryptomenou

Na trhu nájdete školiace balíčky s kryptomenou. Ide o špeciálne ponuky pre ľudí, ktorí by chceli niečo vo svojom živote zmeniť a začať podnikať s prvou investíciou do virtuálnych mincí. Napríklad v poslednej dobe je v tejto kategórii populárny Balíček Stellar, obsahujúci súbor školení, webinárov, e-kníh a učebných pomôcok, plne venovaných problematike spojenej s investíciami do kryptomien, siete Stellar a jej tokenov.

Väčšina vzdelávacích balíčkov je zameraná na začiatočníkov, ktorí si však chcú aktívne rozširovať znalosti o vybraných kryptomenách a pravidlách investovania. Vzdelávacie materiály často obsahujú rozsiahle prehľady vedomostí o kryptomenách, investovaní do digitálnych aktív, riadení rizík a mnohých ďalších témach. Vedomosti sa prenášajú rôznymi formami, od webinárov s účasťou špecialistov až po e-knihy na danú tému. Navyše, charakteristickým znakom týchto vzdelávacích kurzov je, že s balíčkom získate bezplatnú kryptomenu uloženú na špeciálnom účte.

Balíček Stellar – školenia a investovanie

Balíček Stellar obsahuje webináre, e-knihy a školiace materiály, ktoré majú trochu priblížiť začínajúcim investorom svet kryptomien. Aj keď sú produkty tohto typu čoraz obľúbenejšie a objavujú sa v mnohých rôznych variantoch, Balíček Stellar má hodnotenia najsľubnejšieho vzdelávacieho balíčka s kryptomenou v tomto roku.

Tento súbor materiálov predstavuje efektívny spôsob, ako spojiť teóriu s praktickým investovaním so získanou kryptomenou Stellar. Balíček obsahuje súpravu vzdelávacích materiálov, ale aj bezplatný bonus v podobe jednotiek kryptomeny XLM. Materiály sú špeciálne vyberané tak, aby svoje znalosti mohli rozvíjať aj ľudia, pre ktorých sú kryptomeny úplnou novinkou. Okrem teoretickej časti Vám balíček umožňuje sa zhostiť úlohy investora s Vašimi prvými Stellar tokenmi.

Balíček Stellar – vzdelávanie s profesionálmi

Ak si chcete zakúpiť balíček, stačí zavolať na infolinku značky alebo zadať objednávku na webovej stránke. Následne Vám príde potvrdenie na e-mail, v ktorom sa dozviete, ako si stiahnuť vzdelávacie materiály. Balíček bude zaslaný na dobierku klasickou poštou, pričom bude obsahovať napr. kartu s kódom Stellar. Uschovajte túto kartu na bezpečnom mieste. Napriek tomu, že jednotky kryptomeny dostávate zadarmo, oplatí sa postarať sa o ich bezpečné uskladnenie a o to, aby sa nedostali do nesprávnych rúk.

Karta s kódom umožňuje prístup na webovú stránku, kde si môžete bezplatne vyzdvihnúť kryptomenu Stellar priradenú k individuálnemu zákazníckemu účtu. Stojí za zmienku, že kartu s kódom obsahuje každé balenie, teda aj tie, ktoré sú určené pre úplných začiatočníkov. Pomocou poskytnutého prihlasovacieho mena a hesla si môžete pozrieť hodnotu kryptomeny, ktorú si majiteľ zakúpenej vzdelávacej súpravy môže kedykoľvek vybrať. Prístup k účtu má len riadiaci maklér a zákazník.

Balíček Stellar – Bezpečné uskladnenie

Jedným z najzaujímavejších riešení použitých v Balíčku Stellar je vyššie spomínaný spôsob ukladania kryptomien. Spolu s objednaným balíkom dostane zákazník špeciálnu kartu, ktorá obsahuje kód umožňujúci prístup k účtu, kde sú žetóny uložené. Prístup k účtu má iba osoba s kartou Stellar – ktorá bola dodaná v zásielke prostredníctvom klasickej pošty, po zakúpení balíčka.

Ide o mimoriadne bezpečné riešenie, keďže o správu kryptomien a účtov sa stará sprostredkovateľ, čo minimalizuje pravdepodobnosť zachytenia tokenov hackermi alebo zlých investičných rozhodnutí zo strany začiatočníkov. Po získaní vedomostí je možné nahromadenú kryptomenu úspešne vložiť na zvolenú adresu elektronickej peňaženky.

Balíček Stellar má hodnotenie bezpečného a zaujímavého riešenia pre tých, ktorí hľadajú vzdelávanie v oblasti elektronickej meny. K popularite tohto typu produktov prispieva aj bezplatná kryptomena, ako aj vysoká úroveň ponúkaných školiacich materiálov.

Related Posts

Leave a Reply