Join Now

Stellar-Paketti – tieto ja kokemus

Monet ihmiset haluaisivat sijoittaa sivuun laitetut rahansa, jotta ne eivät häviäisi talouden heilahtelujen ja nousevan inflaation seurauksena. Mutta miten se tehdään viisaasti ja turvallisesti?

Sijoittaa… mutta tietoisesti

Valitettavasti omien kryptovaluuttasijoitusten aloittaminen ei ole helppoa. Nämä lupaavat markkinat houkuttelevat huijareita, jotka tarjoavat tekaistuja mahdollisuuksia ostaa uutta, oletettavasti tulevaisuudenkestävää sähköistä rahaa. On kuitenkin olemassa keino suojautua rikollisilta. Sijoittajat valitsevat yhä useammin kryptovaluuttasijoituskoulutuksen, eikä ole yllättävää, että tämäntyyppistä materiaalia kattavat markkinat ovat kasvussa. Aiempiin vuosiin verrattuna sijoittajat ovat paremmin valmistautuneita ottamaansa haasteeseen, joten he joutuvat harvemmin rikoksen uhreiksi.

Miten aloittaa sijoittaminen kryptovaluuttaan? Sinun tarvitsee vain avata tili virtuaalikolikoita tarjoavan pörssin tai fintechin alustalla. Lisäksi henkilöllisyytesi on todennettava – tämä on tarpeen Euroopan unionin säädösten vuoksi. Sen jälkeen on vielä varastointikysymys. Kryptovaluuttaa, jota käytetään jatkuvasti, säilytetään “kuumissa” lompakoissa.  “Kuuma” lompakko on lompakko, joka on olemassa laitteessa, joka on yhteydessä internettiin – esimerkiksi mobiilisovelluksena tai verkkotilinä. Hot wallet -lompakoiden avulla suoritetut maksutapahtumat ovat hyvin yksinkertaisia, mutta ne ovat herkullinen pala hakkereille.

Pitkän aikavälin sijoittajat pitävätkin kryptovaluuttansa mieluummin offline-laitteessa, jota kutsutaan “kylmäksi lompakoksi“. Ne ovat paras vaihtoehto niille, jotka etsivät turvallisinta varastointimuotoa. Kylmiin lompakoihin liittyy omat riskinsä, kuten valuutan sisältävän muistitikun fyysinen varastaminen, mutta jos sijoittaja noudattaa ohjeita ja tekee kaikki mahdolliset varotoimet, hän voi tuntea olonsa turvalliseksi.

Stellar… miksi kannattaa

Jäljelle jää vain valuutan valinta, johon sijoittaa. Joka vuosi eri kolikoita pidetään lupaavimpina, esimerkiksi Stellaria pidetään tällä hetkellä yhtenä lupaavimmista e-kolikoista. Mikä on Stellar? Se on sekä valuutta että maksualusta, minkä vuoksi sitä verrataan usein Rippleen. Tämä yhteys ei ole sattumaa – Stellarin luoja Jed McCaleb oli myös Ripplen perustaja.

Stellar on Ripplen tavoin maksuteknologia, jonka tavoitteena on yhdistää rahoituslaitokset ja vähentää rajat ylittävien siirtojen kustannuksia ja aikaa mahdollisimman paljon. Stellar irtautui kuitenkin hyvin nopeasti Ripplestä. Vuoden 2014 alussa tapahtunut kryptovaluutan jakautuminen (bifurcation) huipentui uuden, tulevaisuuteen suuntautuneen Stellar Consensus Protocol (SCP) -protokollan luomiseen. Tässä vaiheessa Stellar tukee hajautettujen palvelimien verkkoa, jossa on hajautettu pääkirja, joka päivitetään 2-5 sekunnin välein kaikissa solmuissa.

Mielenkiintoisin tekijä, joka erottaa Stellarin muista suosituista kolikoista, kuten Bitcoinista, on sen konsensusprotokolla. Se ei ole riippuvainen koko kaivostyöläisten verkostosta transaktioiden vahvistamiseksi. Sen sijaan se käyttää FBA-algoritmia (Federated Byzantine Agreement), joka mahdollistaa nopeamman tapahtumien käsittelyn. Tämä johtuu siitä, että Stellar käyttää siivua kvorumista (tai verkoston osasta) transaktioiden hyväksymiseen ja validointiin.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Tämän huipputeknisen ratkaisun ansiosta Stellar-verkon jokainen solmu valitsee eri joukon “luotettavia” solmuja. Kun kaikki kyseisen joukon solmut ovat vahvistaneet tapahtuman, se katsotaan onnistuneeksi. Lyhennetty prosessi on tehnyt Stellar-verkosta erittäin nopean, ja sen sanotaan käsittelevän jopa 1000 operaatiota sekunnissa. Tämän vuoksi Stellar-tokeneita (ja näin ollen verkon tuottamia virtuaalikolikoita) pidetään haluttuna spekulatiivisena omaisuuseränä, sillä niiden hinta nousee järjestelmän kasvaessa.

Kryptovaluuttapaketti

Kryptovaluuttaa sisältäviin koulutuspaketteihin voi törmätä markkinoilla. Nämä ovat erikoistarjouksia, jotka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat muuttaa jotain elämässään ja aloittaa ensimmäisen sijoituksensa virtuaalikolikoihin. Esimerkiksi hiljattain suosittu Stellar-Paketti, joka sisältää joukon koulutuskursseja, webinaareja, e-kirjoja ja oppimateriaalia, jotka on täysin omistettu kryptovaluuttasijoituksiin, Stellar-verkkoon ja sen tokeneihin liittyen asioille.

Suurin osa opetuspaketeista on suunnattu aloittelijoille, jotka haluavat kuitenkin aktiivisesti laajentaa tietämystään valituista kryptovaluutoista ja sijoitusperiaatteista. Usein koulutusmateriaalit sisältävät laajoja tietopaketteja kryptovaluutoista, digitaalisiin varoihin sijoittamisesta, riskienhallinnasta ja paljon muuta. Tietoa tarjotaan eri muodoissa, asiantuntijoiden kanssa järjestettävistä webinaareista tiettyä yhtä ilmiötä käsitteleviin e-kirjoihin. Lisäksi näiden koulutusten erityispiirteenä on se, että paketin mukana saat ilmaista kryptovaluuttaa, joka on tallennettu erityiselle tilille.

Stellar-Paketti – koulutusta ja sijoittamista

Stellar-Paketti sisältää webinaareja, e-kirjoja ja koulutusmateriaaleja, jotka on suunniteltu tutustuttamaan aloittelevia sijoittajia kryptovaluuttojen maailmaan. Vaikka tämänkaltaiset tuotteet ovat yhä suositumpia ja niitä on saatavilla monina eri muunnelmina, Stellar-Paketti on maineeltaan kuluvan vuoden parhaiten menestynyt kryptovaluuttaopetuspaketti.

Tämä materiaalikokonaisuus on tehokas tapa yhdistää teoria ja käytännön sijoittaminen saamasi Stellar-kryptovaluutan avulla. Osana pakettia saat joukon koulutusmateriaaleja, mutta myös ilmaisen bonuksen XLM-kryptovaluuttayksiköiden muodossa. Materiaalit on valittu erityisesti siten, että myös ihmiset, jotka eivät ole aiemmin kuulleet kryptovaluutoista, voivat kehittää tietämystään. Teoreettisen osan lisäksi paketti antaa sinulle mahdollisuuden tulla sijoittajaksi, jolla on hallussaan ensimmäiset Stellar-tokenit.

Stellar-Paketti – oppimista ammattilaisten kanssa

Jos haluat ostaa paketin, ota yhteyttä tuotemerkin asiakaspalveluun tai tee tilaus verkkosivustolla. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, josta saat tietoa opetusmateriaalien lataamisesta. Perinteisenä postina lähetetään myös postipaketti, joka sisältää mm. Stellar-koodilla varustetun kortin. Säilytä tämä kortti turvallisessa paikassa. Huolimatta siitä, että saat kryptovaluuttayksiköitä ilmaiseksi, kannattaa huolehtia niiden säilytyksen turvallisuudesta ja siitä, etteivät ne joudu vääriin käsiin.

Koodilla varustettu kortti antaa sinulle pääsyn verkkosivustolle, josta voit noutaa ilmaista Stellarin kryptovaluuttaa, joka on määritetty yksittäiselle asiakastilille. On syytä huomata, että koodilla varustettu kortti on liitetty jokaiseen pakettiin, mukaan lukien täysin aloittelijoille tarkoitetut paketit. Annetulla kirjautumistunnuksella ja salasanalla voit tarkastella kryptovaluutan arvoa, jonka ostetun koulutuspaketin omistaja voi nostaa milloin tahansa. Vain sitä hallinnoivalla välittäjällä ja asiakkaalla on pääsy tilille.

Stellar-Paketti – turvallinen varastointi

Yksi Stellar-Paketissa käytetyistä mielenkiintoisimmista ratkaisuista on edellä mainittu kryptovaluutan tallennusmenetelmä. Asiakas saa tilatun setin mukana koodin sisältävän erikoiskortin, joka mahdollistaa pääsyn tilille, jolle tokenit on tallennettu. Tilille pääsee vain henkilö, jolla on Stellar-kortti – perinteisenä postilähetyksellä saadussa paketissa, paketin ostamisen jälkeen.

Tämä on erittäin turvallinen ratkaisu, sillä kryptovaluutan ja tilin hallinnoinnista huolehtii välittäjä, mikä minimoi todennäköisyyden, että hakkerit sieppaavat tokeneita tai että aloittelijat tekevät huonoja sijoituspäätöksiä. Kun tieto on hankittu, kertyneen kryptovaluutan voi onnistuneesti nostaa haluamaansa e-lompakko-osoitteeseen.

Stellar-paketilla on maine turvallisena ja mielenkiintoisena ratkaisuna henkilöille, jotka etsivät koulutusta sähköisistä valuutoista. Ilmaiset kryptovaluutat sekä tarjottujen koulutusmateriaalien korkea taso vaikuttavat varmasti myös tämäntyyppisten tuotteiden suosioon.

Related Posts

Leave a Reply