Join Now

Koodilla varustettu kortti – turvallinen säilytys

Kryptovaluuttakoulutuspaketit tarjoavat koodilla varustettuja erikoiskortteja, joille voi tallentaa verkkovarat turvallisesti. Mutta miten tällaista korttia käytetään ja kenelle tämä ratkaisu on tarkoitettu?

Stellar-Paketti – ajatus tulevaisuudelle

Ymmärtääksesi mitä Stellar-Paketti on, on tärkeätä ensin tietää, mitä Stellar itse on. Termi viittaa Stellar Development Foundationin kehittämään digitaaliseen valuuttaan. Tämän organisaation valuutta, jota kutsutaan lumeniksi, on merkitty symbolilla XLM. Kauppiaat voivat käyttää Lumeneja Stellar-alustalla, joka on lohkoketjupohjainen hajautettu pääkirjaverkko, joka yhdistää pankit, maksujärjestelmät ja ihmiset helpottaen rahansiirtoja.

Liikkeessä on noin 22,5 miljardia lumenia, ja enimmäistarjonta on 50 miljardia. Stellar Järjestöllä oli alun perin yli 100 miljardia yksikköä virtuaalivaluuttaa, mutta se poisti noin puolet marraskuussa 2019. Siirto nosti XLM:n hintaa ja herätti sijoittajien innostusta. Lumeneista on tullut kuuma digitaalinen omaisuus. Tällä hetkellä Stellar on yksi parhaiten suoriutuvista altcoineista – se on sijoittunut CoinMarketCapissa 11. sijalle jo vuodeksi. Stellarin markkina-arvo oli noin 8,3 miljardia dollaria vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä ja jatkaa yhä kasvuaan.

Stellar keskittyy ensisijaisesti kehittyviin talouksiin, rahalähetyksiin ja pankkilainoihin niille, joilla ei ole pankkipalveluita. Se ei veloita ihmisiä tai laitoksia verkon käytöstä, mutta sillä on oma valuutta alustan turvana.

Tässä tulemme Stellar-Pakettiin, eli innovatiiviseen settiin webinaareja, e-kirjoja ja koulutusmateriaaleja. Vaikka tämäntyyppiset tuotteet ovat yhä suositumpia ja tarjoavat monenlaisia kryptovaluuttoja, Stellar on suosituin edellä mainitun potentiaalinsa vuoksi.

Tuote mainostaa itseään tapana yhdistää oppimisteoriaa ja käytännön sijoittamista. Tämä johtuu siitä, että jokainen asiakas saa osana pakettia opetusmateriaalin, mutta myös ilmaisen bonuksen Stellar-kryptovaluuttayksiköiden muodossa.

Stellar-pakettia suositellaan usein aloitteleville sijoittajille. Materiaalit on valittu erityisesti siten, että myös ihmiset, jotka eivät ole aiemmin kuulleet kryptovaluutoista, voivat ymmärtää lohkoketju- ja sijoituskysymyksiä. Teoriaosuuden lisäksi Stellar-Paketti antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella sijoittajana käytännössä ensimmäisten lumen-tokenien avulla.

Saadaksesi tämän tuotteen sinun tarvitsee vain soittaa asiakaspalveluun ja tilata mainittu kryptovaluuttapaketti. Kun tilaus on tehty, saat vahvistussähköpostin, josta selviää, miten koulutusmateriaalit voi ladata. Paketti lähetetään perinteisellä postilla, joka sisältää muun muassa Stellar-Kortin.

Koodilla varustettu kortti – miten se toimii

Stellar-Kortti on asiakirja, joka vahvistaa bonuskryptovaluuttayksiköiden omistuksen. Se toimii samalla tavalla kuin perinteiset kulkukortit, joihin sovelletaan kaupankäyntisääntöjä. Tämä tekee koodikortista täysin laillisen ja turvallisen tavan säilyttää kryptovaluuttaa.

Se lähetetään postitse postiennakolla, ja se toimitetaan asiakkaalle yhdessä Stellar-Pakettia koskevien muiden asiakirjojen kanssa. Stellar-Kortti itsessään sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla voit kirjautua verkkolompakkotilille, jolle ilmaisen bonuksen yhteydessä saatu kryptovaluutta tallennetaan. Täten asiakas voi käyttää tallennettuja varoja ilman tilin perustamista pörssiin tai muita ylimääräisiä transaktioita.

Tarvittavat kirjautumistiedot ovat ainoastaan fyysisessä asiakirjassa, mikä suojaa aloittelijoita hakkerointihyökkäyksiltä, tilien hakkeroinnilta ja kryptovaluuttavarkauksilta.

Varmistaaksesi kertyneen kryptovaluuttasi turvallisuuden, piilota korttisi hyvin ja ota se esiin vasta, kun olet suorittanut koulutuksen saadaksesi ilmaiset Stellar-yksiköt. Kerätyn kryptovaluutan nostaminen on hyvin yksinkertaista. Asiakkaan tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoittaa haluavansa tehdä kotiutuksen ja vahvistaa tietonsa syöttämällä kortissa oleva salasana.

Stellar-Paketti on tunnettu siitä, että se on hyvä tapa varmistaa aloitteleville sijoittajille oikeaa tietoa kryptovaluuttasijoituksista. Lisäksi, jokainen paketti sisältää hinnasta tai tasosta riippumatta ilmaisen kryptovaluutan ja pääsykoodikortin.

Koodilla varustettu kortti – avain turvallisuuteen

Välitysalusta takaa pakettiin lisätyn kryptovaluutan turvallisuuden. Koodikortti on suhteellisen uusi tapa säilyttää kryptovaluuttaa, mutta sitä suosivat yhä useammin aloittelevat käyttäjät. Stellar-koodin ansiosta vastuu kryptovaluutan säilyttämisestä voidaan siirtää erityiselle välittäjäalustalle, eikä sijoittaja itse joudu näin ollen kärsimään varkaudesta tai verotuksesta. Siksi se onkin tehokas tapa niille, jotka eivät vielä tunne oloaan varmaksi kryptovaluuttojen hallinnoinnissa.

Kertyneen kryptovaluutan nostaminen alustalta on hyvin yksinkertaista. Siirry verkkosivustolle ja napsauta “Kryptovaluutta kuitti” -välilehteä sivun yläreunassa. Täten avautuu ikkuna, jossa voit aktivoida kortilla olevan koodin.

Pääset käsiksi kertyneeseen saldoosi eli kryptovaluuttayksiköihin ja sen nykyiseen arvoon syöttämällä kortissasi olevan kahdeksanmerkkisen Stellar-Koodin ja tilauksen yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen. Siirto mihin tahansa sähköisen lompakon osoitteeseen edellyttää henkilöllisyystodistusta. Kerätty kryptovaluuttamäärä maksetaan sitten annettuun lompakko-osoitteeseen.

On tärkeää säilyttää kortti turvallisessa paikassa sen vastaanottamisen jälkeen. Vaikka saat kryptovaluuttayksiköt ilmaiseksi, vasta kortti ja koodi takaavat Stellar-kryptovaluutan turvallisen ja vaivattoman käytön.

Koodikortti on tällä hetkellä vähän tunnettu tapa säilyttää kryptovaluuttaa, mutta hakkerointihyökkäyksistä ja varkauksista kertovien uutisten lisääntyessä se on kasvattamassa suosiotaan. Tätä sijoitusmuotoa suositellaan voimakkaasti niille, jotka ovat vasta aloittaneet oppimaan digitaalisen omaisuuden turvallisesta säilyttämisestä.

Related Posts

Leave a Reply