Join Now

Kort med kode – sikker opbevaring

Uddannelsespakker med kryptovaluta tilbyder særlige kort med kode som en måde at opbevare onlineaktiver sikkert på. Men hvordan bruger man et sådant kort, og hvem er denne løsning beregnet til?

Stellar-pakken – en idé med fremtid

For at forstå, hvad Stellar-pakken er for et produkt, er det nyttigt først at vide, hvad Stellar selv er. Udtrykket henviser til en digital valuta, der er udviklet af Stellar Development Foundation. Organisationens valuta, kaldet lumens, betegnes med symbolet XLM. Lumens kan bruges af tradere på Stellar-platformen, som er et blockchain-baseret distribueret hovedbog netværk, der forbinder banker, betalingssystemer og mennesker for at lette pengeoverførsler.

Der er ca. 22,5 milliarder lumens i omløb med et maksimalt udbud på 50 milliarder. Stellar Foundation havde oprindeligt mere end 100 milliarder enheder af den virtuelle valuta, men fjernede cirka halvdelen i november 2019. Det fik prisen på XLM til at stige, og investorerne blev begejstrede. Lumens er blevet et populært digitalt aktiv. På nuværende tidspunkt er Stellar en af de bedst præsterende altcoins – den har ligget på 11. pladsen på CoinMarketCap i et år. Stellars markedskapitalisering var på omkring 8,3 milliarder dollars i første kvartal af 2021 og fortsætter med at vokse.

Stellar fokuserer primært på udviklingsøkonomier inden for områderne pengeoverførsler og banklån til dem, der ikke har adgang til banktjenester. Det koster ikke enkeltpersoner eller institutioner penge for at bruge netværket, men den oprindelige valuta udnyttes som sikkerhed på platformen.

Her kommer vi til Stellar-pakken, et innovativt sæt af webinarer, e-bøger og undervisningsmaterialer. Selv om produkter af denne type bliver stadig mere populære og tilbyder mange typer af kryptovalutaer, er Stellar den mest populære på grund af det ovennævnte potentiale.

Produktet reklamerer med, at det er en måde at kombinere læring af teori med praktisk investering på.  Det skyldes, at hver kunde modtager et sæt undervisningsmaterialer som en del af pakken, men også en gratis bonus i form af Stellar-kryptovaluta-enheder.

Stellar-pakken anbefales ofte til nybegyndere. Materialet er specielt udvalgt, så selv folk, der ikke har hørt om kryptovalutaer før, kan forstå blockchain og investeringsspørgsmål. Ud over den teoretiske del giver Stellar-pakken en mulighed for at træne praktisk som investor med de første lumen-tokens i hånden.

For at modtage dette produkt skal man blot ringe til infolinjen og bestille den førnævnte pakke med kryptovaluta. Når ordren er afgivet, modtager man en bekræftelsesmail, hvor man kan læse, hvordan man henter undervisningsmaterialer, og der sendes en pakke med posten, som bl.a. indeholder  Stellar-kortet.

Kort med kode – hvordan fungerer det

Stellar-kortet er et dokument, der bekræfter ejerskab af bonus-kryptovaluta-enheder. Det fungerer tilsvarende som traditionelle adgangskort, der reguleres af handelsreglerne. Dette gør, at kort med kode er en fuldt lovlig og sikker måde at opbevare kryptovaluta på.

Den sendes mod efterkrav med post og leveres til kunden sammen med anden dokumentation vedrørende Stellar-pakken.  Selve Stellar-kortet indeholder et login og en adgangskode til at logge ind på en online digital tegnebog, hvor den kryptovaluta, som man har modtaget i den gratis bonus, bliver gemt. På denne måde kan kunden få adgang til de akkumulerede midler uden at oprette en konto på en børs eller foretage yderligere transaktioner.

De krævede loginoplysninger findes kun på et fysisk dokument, hvilket beskytter begyndere mod hackerangreb, kontohacking og tyveri af kryptovaluta.

For at sikre sikkerheden for akkumulerede kryptovaluta skal man blot gemme sit kort godt og kun tage det frem, når man har afsluttet sin uddannelse for at få sine gratis Stellar-enheder.  Det er meget enkelt at udbetale den indsamlede kryptovaluta.  Det eneste, kunden skal gøre, er at kontakte infolinjen og informere dem om, at den ønsker at hæve pengene og bekræfte sine oplysninger ved at angive den adgangskode, der findes på kortet med koden.

Stellar-pakken har anmeldelser for at være en god måde at sikre, at nybegyndere har den rette viden om investering i kryptovalutaer. Desuden indeholder hver pakke, uanset pris eller niveau, en gratis kryptovaluta og et kort med adgangskode.

Kort med kode – nøglen til sikkerhed

Sikkerheden for den kryptovaluta, der er tilføjet i pakken, garanteres af en formidlende platform. Et kort med kode er en forholdsvis ny måde at opbevare kryptovaluta på, men det bliver i stigende grad foretrukket af begyndere. Stellar-koden gør det muligt at overføre ansvaret for opbevaring af kryptovaluta til en særlig formidlingsplatform, og investoren selv er således ikke udsat for konsekvenser i tilfælde af tyveri eller beskatning. Det er derfor en effektiv måde for dem, der endnu ikke føler sig trygge ved at håndtere kryptovalutaer.

Det er meget enkelt at trække den akkumulerede kryptovaluta ud af platformen. Man skal gå til hjemmesiden, og klikke på “Modtagelse af kryptovaluta” øverst på siden. Der åbnes et vindue, hvor man kan aktivere koden fra kortet.

For at få adgang til din akkumulerede saldo, dvs. kryptovaluta-enheder og dens aktuelle værdi, skal man indtaste Stellar-kode på otte tegn, der findes på kortet og den e-mailadresse, man opgav ved bestillingen. Overførsel til en hvilken som helst digitale tegnebog adresse kræver en bekræftelse af identitet. Derefter udbetales det indsamlede beløb i kryptovaluta til den angivne tegnebogsadresse.

Det er vigtigt at opbevare kortet på et sikkert sted, når man har modtaget det. På trods af at man får kryptovaluta-enheder gratis, er det kortet med kode, der garanterer sikker og problemfri adgang til Stellar kryptovaluta.

Et kort med kode er i øjeblikket en lidt ukendt måde at opbevare kryptovaluta på, men med flere nyheder om hackerangreb og tyverier er det ved at blive mere og mere populært. Denne form for investering anbefales til dem, der lige begyndte at uddanne sig om, hvordan man opbevarer digitale aktiver på en sikker måde.

Related Posts

Leave a Reply