Join Now

Κάρτα με κωδικό – ασφαλής αποθήκευση

Τα εκπαιδευτικά πακέτα κρυπτονομισμάτων προσφέρουν ειδικές κάρτες με κωδικό ως έναν τρόπο για την ασφαλή αποθήκευση διαδικτυακών περιουσιακών στοιχείων. Πώς όμως να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια κάρτα και σε ποιον είναι αφιερωμένη αυτή η λύση;

ΠακέτοStellar – μία ιδέα με μέλλον

Για να καταλάβετε τι είδους προϊόν είναι το Πακέτο Stellar  αξίζει πρώτα να μάθετε τι είναι το ίδιο το Stellar Ο όρος αναφέρεται σε ένα ψηφιακό νόμισμα που αναπτύχθηκε από το Αναπτυξιακό Ινστιτούτο Stellar. Το νόμισμα του οργανισμού, που ονομάζεται αυλός, φέρει την ένδειξη XLM. Τα Lumens μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμπόρους στην πλατφόρμα Stellar, η οποία είναι ένα κατανεμημένο δίκτυο λογιστικών βιβλίων που βασίζεται σε blockchain που συνδέει τράπεζες, συστήματα πληρωμών και ανθρώπους για να διευκολύνει τις μεταφορές χρημάτων.

Υπάρχουν περίπου 22,5 δισεκατομμύρια lumens σε κυκλοφορία, με μέγιστη παροχή 50 δισεκατομμυρίων. Η ίδρυση του Stellar είχε αρχικά περισσότερες από 100 δισεκατομμύρια μονάδες εικονικού νομίσματος, αλλά αφαίρεσε περίπου τα μισά τον Νοέμβριο του 2019. Η κίνηση ανέβασε την τιμή της XLM και τον ενθουσιασμό των επενδυτών. Τα Lumens έχουν γίνει ένα καυτό ηλεκτρονικό περιουσιακό στοιχείο. Σε αυτό το σημείο, το Stellar είναι ένα από τα altcoin με τις καλύτερες επιδόσεις – έχει καταταχθεί στην 11η θέση στο CoinMarketCap εδώ και ένα χρόνο. Η κεφαλαιοποίηση της Stellar ήταν περίπου 8,3 δισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2021 και εξακολουθεί να αυξάνεται.

Το Stellar εστιάζει τις δραστηριότητές της κυρίως στις αναπτυσσόμενες οικονομίες, στους τομείς των εμβασμάτων και των τραπεζικών δανείων για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες. Δεν χρεώνει άτομα ή ιδρύματα για τη χρήση του δικτύου, αλλά έχει εγγενές νόμισμα ως εγγύηση πλατφόρμας.

Και εδώ ερχόμαστε στο Packet ΠακέτοStellar, ένα καινοτόμο σύνολο διαδικτυακών σεμιναρίων, ηλεκτρονικών βιβλίων και εκπαιδευτικού υλικού. Ενώ προϊόντα σαν αυτό γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και προσφέρουν πολλούς τύπους κρυπτονομισμάτων, το Stellar είναι το πιο δημοφιλές λόγω των προαναφερθέντων δυνατοτήτων.

Το προϊόν διαφημίζεται ως ένας τρόπος συνδυασμού της θεωρητικής μάθησης με την πρακτική επένδυση.  Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε πελάτης λαμβάνει ένα σετ εκπαιδευτικού υλικού ως μέρος του πακέτου, αλλά και ένα δωρεάν μπόνους με τη μορφή μονάδων κρυπτονομισμάτων Stellar.

Το πακέτο Stellar συνιστάται συχνά σε αρχάριους επενδυτές. Τα υλικά είναι ειδικά επιλεγμένα έτσι ώστε ακόμη και άτομα που δεν έχουν ακούσει για κρυπτονομίσματα στο παρελθόν να μπορούν να κατανοήσουν τα ζητήματα που σχετίζονται με το blockchain και τις επενδύσεις. Εκτός από το θεωρητικό κομμάτι, το Πακέτο Stellar σας επιτρέπει να εκπαιδεύεστε πρακτικά ως επενδυτής με τις πρώτες lumen μάρκες σας.

Για να αποκτήσετε αυτό το προϊόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή και να παραγγείλετε το αναφερόμενο πακέτο κρυπτονομισμάτων. Μετά την παραγγελία, φτάνει ένα email επιβεβαίωσης, από το οποίο μπορείτε να μάθετε πώς να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό και αποστέλλεται ταχυδρομικά ένα πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Stellar κάρτα.

Κάρτα με κωδικό – που δουλεύει

Η Stellar Κάρτα είναι ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την ιδιοκτησία μονάδων κρυπτονομισμάτων μπόνους. Λειτουργεί με ανάλογο τρόπο με τις παραδοσιακές κάρτες πρόσβασης που υπόκεινται σε κανονισμούς που σχετίζονται με τις συναλλαγές. Αυτό κάνει την κάρτα κωδικού έναν πλήρως νόμιμο και ασφαλή τρόπο αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

Αποστέλλεται με αντικαταβολή, αποστέλλεται στον πελάτη μαζί με άλλα έγγραφα σχετικά με το πακέτο Stellar. Η ίδια η Stellar Κάρτα περιέχει μία σύνδεση και έναν κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό ηλεκτρονικού πορτοφολιού όπου αποθηκεύεται το κρυπτονόμισμα που λαμβάνεται στο δωρεάν μπόνους. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση στα συσσωρευμένα κεφάλαια χωρίς να δημιουργήσει λογαριασμό στο χρηματιστήριο και να πραγματοποιήσει πρόσθετες συναλλαγές.

Τα δεδομένα που απαιτούνται για τη σύνδεση βρίσκονται μόνο σε ένα φυσικό έγγραφο, το οποίο προστατεύει τους αρχάριους από επιθέσεις χάκινγκ, διάρρηξη του λογαριασμού και κλοπή του κρυπτονομίσματος.

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των συσσωρευμένων κρυπτονομισμάτων, χρειάζεται μόνο να κρύψετε καλά την κάρτα σας και να την προσεγγίσετε μόνο αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση για τη συλλογή δωρεάν μονάδων Stellar. Η ανάληψη του συλλεγόμενου κρυπτονομίσματος είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή και να τον ενημερώσει για την επιθυμία του να υπαναχωρήσει και να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασης που βρίσκεται στο the η κάρτα με τον κωδικό.

Το πακέτο Stellar έχει σχόλια  ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος παροχής στους αρχάριους επενδυτές τη σωστή γνώση σχετικά με τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, κάθε πακέτο, ανεξαρτήτως τιμής ή επιπέδου, περιλαμβάνει δωρεάν κρυπτονομίσματα και κάρτα κωδικού πρόσβασης.

Μία κάρτα με κωδικό – το κλειδί στην ασφάλεια

Η ασφάλεια του κρυπτονομίσματος που προστίθεται στο πακέτο είναι εγγυημένη από την ενδιάμεση πλατφόρμα. Μια κάρτα με κωδικό είναι ένας σχετικά νέος τρόπος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων, αλλά προτιμάται όλο και περισσότερο για τους πρώτους χρήστες. Ο κώδικας Stellar σάς επιτρέπει να αναθέσετε την ευθύνη αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων σε μια ειδική ενδιάμεση πλατφόρμα και ο ίδιος ο επενδυτής δεν θα υποστεί τις συνέπειες σε περίπτωση κλοπής ή φορολογίας. Έτσι, αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για όσους δεν αισθάνονται ακόμη άνετα με τη διαχείριση κρυπτονομισμάτων.

Η απόσυρση του συσσωρευμένου κρυπτονομίσματος από την πλατφόρμα είναι πολύ απλή. Πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο και να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Απόδειξη κρυπτονομίσματος” στο επάνω μέρος. Θα ανοίξει ένα παράθυρο για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό από την κάρτα.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο συσσωρευμένο υπόλοιπό σας, δηλαδή στις μονάδες κρυπτονομισμάτων και την τρέχουσα αξία του, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό Stellar οκτώ χαρακτήρων που βρίσκεται στην κάρτα και τη διεύθυνση email που παρέχεται κατά την παραγγελία. Η μεταφορά σε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού πορτοφολιού απαιτεί απόδειξη ταυτότητας. Έπειτα, το συλλεγμένο ποσό κρυπτονομίσματος καταβάλλεται στη διεύθυνση πορτοφολιού που παρέχεται.

Είναι σημαντικό να αποθηκεύσετε την κάρτα σε ασφαλές μέρος μετά την παραλαβή της. Παρά το γεγονός ότι λαμβάνετε τις μονάδες κρυπτονομισμάτων δωρεάν, είναι η κάρτα κωδικού που εγγυάται ασφαλή και απρόσκοπτη πρόσβαση στο κρυπτονομισμα Stellar.

Μια κάρτα με κωδικό είναι επί του παρόντος ένας ελάχιστα γνωστός τρόπος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων, αλλά με περισσότερα νέα σχετικά με επιθέσεις πειρατείας και κλοπές, κερδίζει δημοτικότητα. Αυτή η μορφή επένδυσης συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αρχίζουν να μαθαίνουν πώς να αποθηκεύουν με ασφάλεια ψηφιακά στοιχεία.

Related Posts

Leave a Reply