Join Now

Kóddal ellátott kártya – biztonságos tárolás

A kriptovaluta oktatási csomagok speciális kóddal ellátott kártyákat kínálnak az online eszközök biztonságos tárolására. De hogyan kell egy ilyen kártyát használni, és kinek ajánlott ez a megoldás?

Stellar csomag – egy ötlet jövővel

Ahhoz, hogy megértsük, milyen termék a Stellar csomag, először is érdemes tudni, hogy mi is az a Stellar. A kifejezés a Stellar Development Foundation által kifejlesztett digitális fizetőeszközre utal. A szervezet pénzneme, az úgynevezett lumen, XLM címkével van ellátva. A Lumeneket a kereskedők használhatják a Stellar platformon, amely egy blokklánc alapú elosztott főkönyvi hálózat, amely bankokat, fizetési rendszereket és embereket köt össze a pénzátutalások megkönnyítése érdekében.

Körülbelül 22,5 milliárd lumen van forgalomban, a maximális mennyiség 50 milliárd. A Stellar Foundation kezdetben több mint 100 milliárd egységnyi virtuális fizetőeszközzel rendelkezett, de 2019 novemberében nagyjából a felét eltávolították. A lépés felhajtotta az XLM árát és a befektetők lelkesedését. A lumenek felkapott digitális eszközzé váltak. Ezen a ponton a Stellar az egyik legjobban teljesítő altcoin – egy éve a 11. helyen áll a CoinMarketCapen. A Stellar piaci kapitalizációja 8,3 milliárd dollár körül volt 2021 első negyedévében, és továbbra is növekszik.

A Stellar tevékenységét elsősorban a fejlődő gazdaságokra összpontosítja, a banki szolgáltatásokhoz hozzáféréssel nem rendelkezők számára nyújtott hazautalások és bankhitelek területén. Magánszemélyektől vagy intézményektől nem számítanak fel díjat a hálózat használatáért, de a platform biztosítéka a natív valuta.

Itt érkeztünk el a Stellar csomaghoz, amely webináriumok, e-könyvek és képzési anyagok innovatív készlete. Míg az ehhez hasonló termékek egyre népszerűbbek, és sokféle kriptovalutát kínálnak, a Stellar a legnépszerűbb a fent említett potenciál miatt.

A terméket úgy hirdetik, hogy az elméleti tanulást a gyakorlati befektetéssel ötvözze.  Ennek az az oka, hogy minden vásárló a csomag részeként egy oktatóanyag-készletet kap, de ingyenes bónuszt is kapnak Stellar kriptovaluta egységek formájában.

A Stellar csomagot gyakran ajánlják kezdő befektetőknek. Az anyagokat kifejezetten úgy válogattuk össze, hogy azok is megértsék a blokklánccal és a befektetéssel kapcsolatos kérdéseket, akik még nem hallottak a kriptovalutákról. Az elméleti részen túl a Stellar csomag lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag befektetőként képezze magát az első lumen tokenekkel.

A termék beszerzéséhez nem kell mást tennie, mint felhívni a forródrótot és megrendelni az említett kriptovaluta csomagot. A rendelés leadását követően érkezik egy visszaigazoló e-mail, amelyből megtudhatja, hogyan töltheti le az oktatási anyagokat, illetve postai úton csomagot küldenek, amely többek között a Stellar kártyát is tartalmazza.

Kártya kóddal – hogyan működik

A Stellar Kártya egy olyan dokumentum, amely megerősíti a bónusz kriptovaluta egységek tulajdonjogát. A hagyományos beléptetőkártyákhoz hasonlóan működik, amelyekre a kereskedéssel kapcsolatos szabályozás vonatkozik. Ezáltal a kódkártya teljesen legális és biztonságos módja a kriptovaluta tárolásának.

Utánvéttel küldve, a Stellar csomaggal kapcsolatos egyéb dokumentumokkal együtt kiszállítják az ügyfélnek. Maga a Stellar kártya tartalmaz egy bejelentkezési nevet és jelszót, amellyel bejelentkezhet az online e-pénztárca fiókjába, ahol az ingyenes bónuszban kapott kriptovalutát tárolják. Így az ügyfél a tőzsdei számla létrehozása és további tranzakciók végrehajtása nélkül férhet hozzá a felhalmozott pénzeszközökhöz.

A bejelentkezéshez szükséges adatok csak egy fizikai dokumentumon vannak, ami megvédi a kezdőket a hackeléstől, a fiókba való betöréstől és a kriptovaluta ellopásától.

A felhalmozott kriptovaluta biztonsága érdekében csak jól el kell rejtenie a kártyáját, és csak az ingyenes Stellar egységek gyűjtésére szolgáló tréning elvégzése után kell hozzányúlnia. Az összegyűjtött kriptovaluta visszavonása nagyon egyszerű. Az ügyfélnek nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot a forródróttal, és értesítenie kell elállási szándékát, és meg kell erősítenie adatait a kóddal együtt a kártyán található jelszó megadásával.

A Stellar csomag vélemények szerint egy nagyszerű módja annak, hogy a kezdő befektetők megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek a kriptovaluta befektetésekkel kapcsolatban. Sőt, minden csomag ártól és szinttől függetlenül ingyenes kriptovalutát és hozzáférési kódkártyát tartalmaz.

Kóddal ellátott kártya – a biztonság kulcsa

A csomagban szereplő kriptovaluta biztonságát a közvetítő platform garantálja. A kóddal ellátott kártya viszonylag új módja a kriptovaluta tárolásának, de a kezdő alkalmazók egyre inkább kedvelik. A Stellar kód lehetővé teszi, hogy a kriptovaluta tárolásának felelősségét egy speciális közvetítői platformra ruházza át, és a befektető maga nem viseli el a lopás vagy adózás következményeit. Így ez egy hatékony módszer azok számára, akik még nem érzik jól magukat a kriptovaluták kezelésében.

A felhalmozott kriptovaluta kivonása a platformról nagyon egyszerű. Lépjen a webhelyre, és kattintson a “Kriptovaluta nyugta” fülre a legfelső részben. Megnyílik egy ablak a kód aktiválásához a kártyáról.

A felhalmozott egyenleghez, azaz a kriptovaluta egységeihez és annak aktuális értékéhez való hozzáféréshez meg kell adnia a kártyán található nyolc karakterből álló Stellar kódot és a megrendeléskor megadott email címet. Bármely e-pénztárca címre történő átvitelhez személyazonosság igazolása szükséges. Ezután az összegyűjtött kriptovaluta összeget a megadott pénztárcacímre fizetjük.

Fontos, hogy a kártyát átvétel után biztonságos helyen tárolja. Annak ellenére, hogy a kriptovaluta egységeket ingyen kapja meg, ez a kódkártya garantálja a biztonságos és problémamentes hozzáférést a Stellar kriptovalutához.

A kóddal ellátott kártya jelenleg kevéssé ismert módja a kriptovaluta tárolásának, de egyre több hír a hackertámadásokról és lopásokról, egyre népszerűbb. Ez a befektetési forma kifejezetten ajánlott azok számára, akik még csak most ismerkednek a digitális eszközök biztonságos tárolásával.

Related Posts

Leave a Reply