Join Now

Stellar Paketi – Bilgi ve Tecrübe

Pek çok insan, ekonominin sallantılarında ve yükselen enflasyon oranlarında kaybolmamak için kenara koyduğu parayı yatırmak istiyor. Ama nasıl akıllıca ve güvenli bir şekilde yapmak?

Yatırım… ama bilinçli olarak

Ne yazık ki, kripto para birimine kendi yatırımlarınızı başlatmak kolay değil. Bu umut verici pazar, sahte fırsatlarla dolandırıcıları yeni, sözde geleceğe yönelik e-para satın almak için çekiyor. Ancak, kendinizi suçlulardan korumanın bir yolu var. Yatırımcılar giderek kripto para yatırım eğitimini tercih ediyor ve bu tür materyalleri kapsayan büyüyen bir pazar olması şaşırtıcı değil. Önceki yıllara kıyasla, yatırımcılar üstlendikleri zorluğa daha hazırlıklı oldukları için suç mağduru olma ihtimalleri daha düşük.

Kripto para birimine yatırım yapmaya nasıl başlanır? Tek yapmanız gereken, sanal paralar sunan borsa veya fintech platformunda bir hesap açmak. O zaman kimliğinizi doğrulamanız gerekir – bu, Avrupa Birliği düzenlemeleri nedeniyle gereklidir. Bundan sonra, hala depolama sorunu var. Düzenli olarak kullandığınız kripto para “sıcak” cüzdanlarda tutulur.  “Sıcak” cüzdan, İnternet’e bağlanan bir cihazda bulunan bir cüzdandır – mobil uygulama veya çevrimiçi hesap gibi. Sıcak cüzdan kullanan işlemler çok basittir, ancak bilgisayar korsanları için lezzetli bir lokmadır.

Bu nedenle uzun vadeli yatırımcılar, kripto paralarını “soğuk cüzdan” adı verilen çevrimdışı bir cihazda tutmayı tercih ediyor. En güvenli depolama biçimini arayanlar için bunlar en iyi seçenektir. Soğuk cüzdanlar, para birimini içeren flash sürücünün fiziksel olarak çalınması gibi kendi riskleri olmadan değildir, ancak yatırımcı talimatları izler ve olası tüm önlemleri alırsa, kendilerini güvende hissedebilirler.

Stellar… neden buna değer

Geriye yatırım yapılacak para birimi seçimi kalıyor. Her yıl daha fazla farklı madeni para en umut verici olarak kabul ediliyor, örneğin şu anda Stellar en umut verici e-paralardan biri olarak kabul ediliyor. Stellar nedir? Hem para birimi hem de ödeme platformudur – bu nedenle genellikle Ripple ile karşılaştırılır. Bu bağlantı tesadüfi değil – Stellar’ın yaratıcısı Jed McCaleb, aynı zamanda Ripple’ın kurucularından biriydi.

Ripple gibi, Stellar da finansal kurumları birbirine bağlamayı ve sınır ötesi transferler için gereken maliyet ve süreyi mümkün olduğunca azaltmayı amaçlayan bir ödeme teknolojisidir. Ancak, Stellar’ın kendisi çok hızlı bir şekilde Ripple’dan ayrıldı. 2014’ün başlarındaki çatallanma (kripto para biriminin bölünmesi), yeni, ileriye dönük Stellar Konsensüs Protokolü (SCP) yaratılmasıyla sonuçlandı. Bu noktada Stellar, tüm düğümlerde her 2 ila 5 saniyede bir güncellenen dağıtılmış bir deftere sahip merkezi olmayan sunucular ağını destekler.

Stellar’ı Bitcoin dahil diğer popüler madeni paralardan ayıran en ilginç faktör, konsensüs protokolüdür. İşlemleri doğrulamak için tüm bir madenci ağına güvenmez. Bunun yerine, işlemlerin daha hızlı işlenmesini sağlayan Federe Bizans Anlaşması (FBA) algoritmasını kullanır. Bunun nedeni, Stellar’ın işlemlerin geçerliliğini onaylamak ve doğrulamak için nisap dilimlerini (veya ağın bir kısmını) kullanmasıdır.

Bu pratikte ne anlama geliyor? Bu son teknoloji ürünü çözüm, Stellar ağındaki her düğümün farklı bir “güvenilir” düğüm kümesi seçmesini sağlar. Bir işlem, o kümedeki tüm düğümler tarafından doğrulandıktan sonra başarılı olarak kabul edilir. Kısaltılmış süreç, Stellar ağını son derece hızlı hale getirdi ve saniyede 1.000’e kadar işlemi gerçekleştirdiği söyleniyor. Bu nedenle, sistem büyüdükçe fiyatları artacağından Stellar belirteçlerini (yani ağ tarafından üretilen sanal paraları) arzu edilen bir spekülatif varlık haline getirir.

Kripto para paketi

Kripto para eğitim paketleri piyasada kolayca bulunabilir. Bunlar, hayatlarında bir fark yaratmak ve ilk yatırımlarını sanal paralara başlatmak isteyen kişilere yönelik özel tekliflerdir. Örneğin, bu kategoride son zamanlarda popüler olan, bir dizi eğitim kursu, web semineri, e-kitap ve öğrenme yardımıiçeren ve tamamen kripto para birimi yatırımları, Stellar ağı ve belirteçleri ilgili konulara ayrılmış Stellar Paketidir.

Eğitim setlerinin çoğu yeni başlayanlara yöneliktir, ancak seçili kripto para birimleri ve yatırım ilkeleri hakkındaki bilgilerini aktif olarak genişletmek isteyenlere yöneliktir. Eğitim materyalleri genellikle kripto para birimleri, dijital varlıklara yatırım, risk yönetimi ve çok daha fazlası hakkında kapsamlı bilgi özetlerini içerir. Bilgi, uzmanlarla yapılan web seminerlerinden belirli bir konuyu tartışan e-kitaplara kadar çeşitli biçimlerde sağlanır. Ayrıca, bu eğitimlerin ayırt edici özelliği, paketle birlikte özel bir hesapta saklanan ücretsiz kripto para birimi almanızdır.

Stellar paketi – eğitim ve yatırım

Stellar Paketi, gelecek vadeden yatırımcıları kripto para birimleri dünyasına tanıtmak için tasarlanmış web seminerleri, e-kitaplar ve eğitim materyalleri içerir. Bunun gibi ürünler giderek daha popüler hale gelirken ve birçok farklı varyasyonla gelirken, Stellar Paketi bu yılın en iyi performans gösteren kripto para eğitim paketi olarak değerlendirildi.

Bu malzeme paketi, aldığınız Stellar kripto para birimini kullanarak teori ile pratik yatırımı birleştirmenin etkili bir yoludur. Paketin bir parçası olarak, bir dizi eğitim materyalinin yanı sıra XLM kripto para birimi biçiminde ücretsiz bir bonus da alırsınız. Materyaller, kripto para birimleri hakkında daha önce hiç duymamış kişilerin bile bilgilerini geliştirebilmeleri için özel olarak seçilmiştir. Teorik kısma ek olarak, paket, ilk Stellar belirteçlerinizi tutan bir yatırımcı olmanızı sağlar.

Stellar Paketi – profesyonellerle öğrenme

Paketi satın almak için markanın yardım hattını aramanız veya web sitesinde sipariş vermeniz yeterlidir. Ardından, öğrenme materyallerini nasıl indireceğinizi öğrenebileceğiniz bir onay e-postası alacaksınız. Teslimatta ödeme paketi, diğer şeylerin yanı sıra bir Stellar kod kartı içeren normal posta yoluyla da gönderilecektir. Bu kart güvenli bir yerde muhafaza edilmelidir. Kripto para birimlerinin ücretsiz olarak alınmasına rağmen, depolarının güvenliğine ve yanlış ellere geçmemesine dikkat etmeye değer.

Kod kartı, bireysel bir müşteri hesabına atanmış ücretsiz Stellar kripto para birimini alabileceğiniz bir hizmete erişmenizi sağlar. Tamamen yeni başlayanlar için tasarlanmış olanlar da dahil olmak üzere her pakette kod kartının bulunduğunu belirtmekte fayda var. Sağlanan giriş ve şifre yardımıyla, satın alınan eğitim setinin sahibinin istediği zaman çekebileceği kripto para biriminin değerini önizleyebilirsiniz. Hesaba yalnızca yönetici komisyoncu ve müşterinin erişimi vardır.

Stellar Paketi – güvenli depolama

Stellar Paketinde kullanılan en ilginç çözümlerden biri, yukarıda bahsedilen kripto para birimini saklama yöntemidir. Müşteri, sipariş edilen setle birlikte, belirteçlerin depolandığı hesaba erişime izin veren bir kod içeren özel bir kart alır. Hesaba erişim yalnızca Stellar kartına sahip kişi tarafından kullanılabilir – paketi satın aldıktan sonra postayla gönderilen bir pakette alınır.

Bu son derece güvenli bir çözümdür çünkü kripto para biriminin ve hesabın yönetimi bir aracı tarafından gerçekleştirilir, bu da tokenlerin bilgisayar korsanları tarafından ele geçirilme olasılığını veya yeni başlayanlar tarafından yapılan kötü yatırım kararlarını en aza indirir. Bilgi edinildikten sonra, biriken kripto para başarıyla seçilen e-cüzdan adresine çekilebilir.

Stellar Paketi, incelemelerde elektronik para birimlerinde eğitim arayanlar için güvenli ve ilginç bir çözüm olarak tanımlanmıştır. Ücretsiz kripto para biriminin yanı sıra sunulan yüksek düzeyde eğitim materyalleri de bu tür ürünlerin popülaritesine kesinlikle katkıda bulunuyor.

Related Posts

Leave a Reply