Join Now

Karta s kódom – bezpečné uskladnenie

Vzdelávacie balíčky o kryptomenách ponúkajú špeciálne karty s kódom ako spôsob bezpečného uchovávania online aktív. Ako však takúto kartu používať a pre koho je toto riešenie určené?

Balíček Stellar – nápad s budúcnosťou

Aby ste pochopili, čo je to Balíček Stellar, mali by ste najprv vedieť, čo je samotný Stellar. Tento výraz sa vzťahuje na digitálnu menu vyvinutú nadáciou Stellar Development Foundation. Mena tejto organizácie, nazývaná lumen, je označená symbolom XLM. Lumeny môžu využívať obchodníci na platforme Stellar, čo je sieť distribuovaných účtovných kníh založená na blockchaine, ktorá spája banky, platobné systémy a ľudí s cieľom uľahčiť prevod peňazí.

V obehu je približne 22,5 miliardy lumenov s maximálnou ponukou 50 miliárd. Nadácia Stellar mala pôvodne viac ako 100 miliárd jednotiek virtuálnej meny, ale v novembri 2019 odstránila zhruba polovicu. Tento krok zvýšil cenu XLM čo zároveň vyvolalo nadšenie investorov. Lumeny sa stali horúcim digitálnym aktívom. Momentálne je Stellar jedným z najvýkonnejších altcoinov – už rok mu patrí 11. miesto na CoinMarketCap. Trhová kapitalizácia spoločnosti Stellar bola v prvom štvrťroku 2021 približne 8,3 miliardy USD a naďalej rastie.

Stellar zameriava svoje aktivity predovšetkým na rozvojové ekonomiky, v oblasti remitencií a bankových úverov pre tých, ktorí nemajú prístup k bankovým službám. Neúčtuje ľuďom ani inštitúciám poplatky za používanie siete, ale na zabezpečenie platformy používa natívnu menu.

A tak sa dostávame k Balíčku Stellar, inovatívnemu súboru webinárov, e-kníh a školiacich materiálov. Aj keď sú produkty tohto typu čoraz obľúbenejšie a ponúkajú množstvo druhov kryptomien, práve Stellar je vďaka vyššie spomínanému potenciálu najčastejšie vyberanou položkou.

Produkt je propagovaný ako spôsob, ako spojiť teoretické učenie s praktickým investovaním.  Je to spôsobené tým, že každý klient dostane v rámci balíka sadu vzdelávacích materiálov, ale aj bezplatný bonus v podobe jednotiek kryptomeny Stellar.

Balíček Stellar sa často odporúča začínajúcim investorom. Materiály sú špeciálne vyberané tak, aby aj ľudia, ktorí o kryptomenách ešte nepočuli, pochopili blockchain a problematiku investícií. Okrem teoretickej časti Vám Balíček Stellar umožňuje praktický tréning v úlohe investora, ktorý má svoje prvé tokeny lumen.

Ak chcete získať tento výnimočný produkt, stačí zavolať na infolinku a objednať si spomínaný balíček kryptomien. Po zadaní objednávky jdostanete e-mail s potvrdením, z ktorého sa dozviete, ako si stiahnuť vzdelávacie materiály, a klasickou poštou Vám pošleme zásielku, v ktorej o. i. nájdete Kartu Stellar.

Karta s kódom – ako funguje

Karta Stellar je dokument, ktorý potvrdzuje vlastníctvo bonusových jednotiek kryptomeny. Funguje rovnako ako tradičné platobné karty, ktorých používanie upravujú príslušné obchodné zásady. Vďaka tomu je karta s kódom plne legálnym a bezpečným spôsobom uchovávania kryptomien.

Sú odosielané klasickou poštou, na dobierku, pričom zásielka obsahuje aj kompletnú dokumentáciou súvisiacu s Balíčkom Stellar. Samotná karta Stellar obsahuje prihlasovacie meno a heslo, pomocou ktorých sa môžete prihlásiť do online účtu elektronickej peňaženky, kde je uložená kryptomena, ktorú ste získali v rámci bezplatného bonusu. Klient tak má prístup k nahromadeným finančným prostriedkom bez toho, aby si na burze zakladal účet a vykonával ďalšie transakcie.

Prihlasovacie údaje sa nachádzajú iba na fyzickom dokumente, ktorý chráni začiatočníkov pred hackerskými útokmi, napádaním účtov a krádežou kryptomien.

Pre zaistenie bezpečnosti nahromadenej kryptomeny stačí svoju kartu dobre schovať a siahnuť po nej až po absolvovaní školenia na zbieranie voľných jednotiek Stellar. Výber nazbieranej kryptomeny je veľmi jednoduchý. Stačí, keď Zákazník zavolá na hotline a prehlási vôľu na vybratie a potvrdí svoje údaje zadaním hesla na karte s kódom.

O balíčku Stellar sa hovorí, že je to skvelý spôsob, ako poskytnúť začínajúcim investorom primerané znalosti o investíciách do kryptomien. A čo viac, každý balíček bez ohľadu na cenu a úroveň obsahuje bezplatnú kryptomenu a kartu s prístupovým kódom.

Karta s kódom – kľúč k bezpečnosti

Bezpečnosť kryptomeny, ktorá je súčasťou balíčka, je garantovaná sprostredkovateľskou platformou. Karta s kódom je relatívne nový spôsob ukladania kryptomien, ktorý je však čoraz častejšie vyberaný začínajúcimi používateľmi. Kód Stellar umožňuje preniesť zodpovednosť za uloženie kryptomeny na špeciálnu sprostredkovateľskú platformu, pričom samotný investor nenesie žiadne následky v prípade krádeže alebo zdanenia. Je to teda efektívny spôsob pre tých, ktorí sú ešte nováčikmi v oblasti správy kryptomeny.

Výber nahromadenej kryptomeny z platformy je veľmi jednoduchý. Stačí, keď prejdete na webovú stránku a kliknete na záložku umiestnenú v hornej časti „Výber kryptomeny”. Vtedy sa otvorí okno na aktiváciu kódu z karty.

Ak chcete získať prístup k nahromadenému zostatku na účte, t. j. jednotkám kryptomeny a ich aktuálnej hodnote, musíte zadať osemmiestny Stellar Code na karte a e-mailovú adresu uvedenú pri objednávke. Prevod na akúkoľvek adresu elektronickej peňaženky vyžaduje preukázanie totožnosti. Následne bude vyzbieraná suma v kryptomene vyplatená na uvedenú adresu peňaženky.

Je dôležité, aby ste si kartu po prevzatí uložili na bezpečné miesto. Napriek tomu, že jednotky kryptomeny získate zadarmo, práve karta s kódom zaručuje bezpečný a bezproblémový prístup ku kryptomene Stellar.

Karta s kódom je v súčasnosti málo známym spôsobom uchovávania kryptomien, no s pribúdajúcimi správami o hackerských útokoch a krádežiach si získava čoraz väčšiu obľubu. Túto formu investície dôrazne odporúčame ľuďom, ktorí sa práve začali vzdelávať o bezpečnom ukladaní digitálnych aktív.

Related Posts

Leave a Reply