Join Now

Много хора биха искали да инвестират парите, които са заделили, за да не бъдат загубени от колебанията на икономиката и растящите нива на инфлация. Но как да го направим разумно и безопасно? 

Инвестиране… но съзнателно 

За съжаление, започване на собствени инвестиции в криптовалута не е лесно. Този обещаващ пазар привлича измамници с фалшиви възможности за закупуване на нови, уж надеждни за бъдещето електронни пари.  Има, обаче начин да се предпазите от престъпници.  Все по-често инвеститорите избират обучение за инвестиции в криптовалутаи не е изненадващо, че има нарастващ пазар покриващ този тип материали.  В сравнение с предишни години инвеститорите са по-подготвени за предизвикателството, което поемат, така че е по-малко вероятно да станат жертви на престъпления.

Как да започнете да инвестирате в криптовалута?  Всичко, което трябва да направите е да отворите акаунт в платформата на борсата или fintech, предлагаща виртуални монети.  След това има нужда да потвърдите вашата самоличност – това се изисква поради разпоредбите на Европейския Съюз. След това остава въпросът за съхранението.  Криптовалутата, която използвате редовно, се съхранява в „горещи“ портфейли.  „Горещ“ портфейл е този, който съществува на устройство, което се свързва с интернет – като мобилно приложение или онлайн акаунт.  Транзакциите с помощта на горещи портфейли са много прости, но са вкусна хапка за хакери.

Следователно дългосрочните инвеститори предпочитат да държат своята криптовалута в офлайн устройство, наречено „студен портфейл“ За тези, които търсят най-сигурната форма на съхранение, това е най-добрият вариант. Студените портфейли не са лишени от собствен набор от рискове, като физическа кражба на флаш устройството съдържащо валутата, но ако инвеститорът следва инструкциите и вземе всички възможни предпазни мерки, може да се чувства в безопасност.

Стелар… защо си заслужава 

Това, което остава е изборът на валута, в която да инвестирате. Всяка година все повече и повече различни монети се считат за най-обещаващи например, момента Стелар се счита за една от най-обещаващите електронни монети.  Какво е Стелар?  Това е както валута, така и платформа за плащане – по този начин често се сравнява с Рипъл. Тази връзка не е случайна – създателят на Стелар, Джед Маккалеб, също беше съосновател на Рипъл. 

Подобно на Рипъл, Стелар е технология за плащане, която има за цел да свърже финансовите институции и да намали разходите и времето, необходими за трансгранични преводи, доколкото е възможно.  Самата Стелар, обаче много бързо се отдели от Рипъл.  Раздвояването (разделяне на криптовалутата) в началото на 2014 г., завърши със създаването на новия насочен към бъдещето  Стелар Протокол за Консенсус (SCP).  В този момент Стелар поддържа мрежа от децентрализирани сървъри с разпределен регистър, който се актуализира на всеки 2 до 5 секунди във всички възли. 

Най-интересният фактор, който отличава Стелар от други популярни монети, включително Биткойн, е неговият консенсусен протокол.  Той не разчита на цяла мрежа от миньори за валидиране на транзакции.  Вместо това той използва Федеративното Византийско Споразумение (FBA) алгоритъм, който позволява по-бърза обработка на транзакциите.  Това е така, защото Стелар използва части от кворума (или част от мрежата), за да одобри и провери валидността на транзакциите.

Какво означава това на практика?  Това най-съвременно решение кара всеки възел в мрежата Стелар да избира различен набор от “надеждни” възли.  След като транзакцията бъде потвърдена от всички възли в този набор, тя се счита за успешна.  Съкратеният процес направи мрежата Стелар изключително бърза и се казва, че обработва до 1000 операции в секунда. Това следователно прави токените на Стелар (т.е. виртуални монети, произведени от мрежата), желан спекулативен актив, тъй като цената им ще се увеличава с растежа на системата.

Пакет за криптовалута 

Обучителни пакети за криптовалута лесно лесно могат да се намеят на пазара. Това са специални оферти насочени към хора, които биха искали да променят живота си и да започнат първата си инвестиция във виртуални монети.  Например, напоследък популярен в тази категория е Пакет Стелар, съдържащ набор от курсове за обучение, уебинари, електронни книги и учебни помагала, изцяло посветен на въпроси, свързани с инвестиции в криптовалута, Стелар мрежата  и нейните токени. 

Повечето от образователните комплекти са насочени към тези, които са начинаещи, но искат активно да разширят познанията си за избрани криптовалути и инвестиционни принципи.  Често образователните материали включват обширна компендия от знания за криптовалутите, инвестиране в цифрови активи, управление на риска и много други.  Знанията се предоставят под различни форми, от уебинари със специалисти до електронни книги, обсъждащи конкретен проблем.  Нещо повече, отличителната черта на тези обучения е, че получавате безплатна криптовалута, съхраняваща се в специален акаунт заедно с пакета.

Пакет Stellar – обучение и инвестиране 

Пакет Стелар съдържа уебинари, електронни книги и обучителни материали, предназначени да запознаят амбициозните инвеститори в света на криптовалутите. Докато продукти като този, стават все по-популярни и се предлагат в много различни вариации, Пакет Stellar беше прегледан, като най-добре представящия се образователен пакет за криптовалута за текущата година. 

Този пакет от материали е ефективен начин за комбиниране на теория с практическо инвестиране с помощта на криптовалутата Стелар, която получавате.  Като част от пакета получавате набор от образователни материали, но и безплатен бонус под формата на XLM криптовалути.  Материалите са специално подбрани за да могат дори хора, които не са чували за криптовалути преди, да развият своите знания.  В допълнение към теоретичната част пакетът ви позволява да станете инвеститор, притежаващ първите си токени Стелар.

Пакет Стелар – учене с професионалистите 

За да закупите пакета, просто се обадете на горещата линия на марката или направете поръчка на уебсайта.  След това ще получите имейл за потвърждение, от който можете да разберете как да изтеглите учебните материали.  Пакет с наложен платеж също ще бъде изпратен по обикновена поща, който ще съдържа наред с други неща, Стелар кодова карта. Тази карта трябва да се съхранява на сигурно място.  Въпреки факта, че криптовалутите се получават безплатно, струва си да се погрижите за безопасността на тяхното съхранение и да не попаднат в грешни ръце.

Кодовата карта ви дава достъп до услуга, при която можете да получите безплатна криптовалута Стелар, присвоена на индивидуален клиентски акаунт. Струва си да се отбележи, че кодовата карта е включена във всеки пакет, включително тези предназначени за напълно начинаещи.  С помощта на предоставените логин и парола можете да прегледате стойността на криптовалутата, която собственикът на закупения образователен комплект може да изтегли по всяко време.  Достъп до акаунта имат само управляващият брокер и клиентът.

Пакет Stellar – безопасно съхранение 

Едно от най-интересните решения, използвани в Пакет Стелар (Stellar) е гореспоменатият метод за съхранение на криптовалутата.  Клиентът, заедно с поръчания комплект получава специална карта, която съдържа код, позволяващ достъп до акаунта, в който се съхраняват токените.  Достъп до акаунта има само лицето с карта Стелар – получава се в пакет, изпратен по пощата, след закупуване на пакета.

Това е изключително сигурно решение, тъй като управлението на криптовалутата и сметката се управлява от посредник, което свежда до минимум вероятността токените да бъдат прихванати от хакери или лоши инвестиционни решения, взети от начинаещи.  След придобиване на знанията, натрупаната криптовалута може успешно да бъде изтеглена на избрания адрес на електронен портфейл. 

Пакет Stellar (Стелар) е описан в ревюта, като безопасно и интересно решение за тези, които търсят образование в електронни валути.  Безплатната криптовалута, както и високото ниво на предлаганите материали за обучение, със сигурност също допринасят за популярността на продуктите от този тип.

Related Posts

Leave a Reply