Join Now

Card cu cod – depozitare în siguranță

Pachetele educaționale pentru criptomonede oferă carduri speciale cu un cod, ca o modalitate de a stoca în siguranță activele online. Dar cum se folosește un astfel de card și cui este dedicată această soluție?

Pachet Stellar – o idee cu viitor

Pentru a înțelege ce fel de produs este Pachetul Stellar, mai întâi merită să știți ce este Stellar în sine. Termenul se referă la o monedă digitală dezvoltată de Stellar Development Foundation. Moneda organizației, numită lumeni, este etichetată XLM. Lumenii pot fi utilizați de comercianți pe platforma Stellar, care este o rețea de registre distribuite bazată pe blockchain, care conectează băncile, sistemele de plată și oamenii pentru a facilita transferurile de bani.

Există aproximativ 22,5 miliarde de lumeni în circulație, cu o aprovizionare maximă de 50 de miliarde. Fundația Stellar avea inițial peste 100 de miliarde de unități de monedă virtuală, dar a eliminat aproximativ jumătate în noiembrie 2019. Mișcarea a condus la creșterea prețului XLM și a entuziasmului investitorilor. Lumenii au devenit un activ digital fierbinte. În acest moment, Stellar este una dintre monedele alternative cu cele mai bune performanțe – a fost clasată pe locul 11 pe CoinMarketCap timp de un an. Capitalizarea de piață a criptomonedei Stellar a fost de aproximativ 8,3 miliarde de dolari în primul trimestru al anului 2021 și este în continuare în creștere.

Stellar își concentrează afacerile în primul rând pe economiile în curs de dezvoltare, în domeniile remitențelor și împrumuturilor bancare pentru cei care nu au acces la servicii bancare. Nu taxează persoanele sau instituțiile pentru utilizarea rețelei, dar are moneda nativă ca garanție a platformei.

Aici ajungem la Pachetul Stellar, un set inovator de webinarii, cărți electronice și materiale de instruire. În timp ce astfel de produse devin din ce în ce mai populare și oferă multe tipuri de criptomonede, Stellar este cea mai populară datorită potențialului menționat mai sus.

Produsul este promovat ca o modalitate de a combina teoria învățării cu investițiile practice. Acest lucru se datorează faptului că fiecare client primește ca parte a pachetului un set de materiale educaționale, dar și un bonus gratuit sub formă de unități criptomonede Stellar.

Pachetul Stellar este adesea recomandat investitorilor începători. Materialele sunt special selectate, astfel încât chiar și persoanele care nu au auzit de criptomonede înainte să poată înțelege problemele legate de blockchain și investiții. Pe lângă partea teoretică, Pachetul Stellar vă permite să vă antrenați practic ca investitor cu primele voastre jetoane lumen.

Pentru a obține acest produs, tot ce trebuie să faceți este să sunați la linia de asistență telefonică și să comandați pachetul de criptomonede menționat. După plasarea comenzii, sosește un e-mail de confirmare, din care puteți afla cum să descărcați materialele educaționale, iar prin poștă se trimite un colet, care include, printre altele, Cardul Stellar.

Card cu un cod – cum funcționează

Cardul Stellar este un document care confirmă deținerea unităților de criptomonede bonus. Funcționează într-un mod analog cardurilor de acces tradiționale care sunt supuse reglementărilor legate de tranzacționare. Acest lucru face ca cardul cu codul să fie o modalitate complet legală și sigură de a stoca criptomonede.

Trimis prin ramburs, este expediat clientului împreună cu alte documente despre pachetul Stellar. Cardul Stellar în sine conține o autentificare și o parolă pentru a vă conecta în contul de portofel electronic online în care este stocată criptomoneda primită în bonusul gratuit. În acest fel, clientul poate accesa fondurile acumulate fără a-și înființa un cont la bursă și a efectua tranzacții suplimentare.

Datele necesare pentru autentificare se află doar pe un document fizic, care îi protejează pe începătorii de atacurile de hacking, spargerea în cont și furtul criptomonedei.

Pentru a asigura siguranța criptomonedei acumulate, trebuie doar să vă ascundeți bine cardul și să ajungeți la el numai după finalizarea antrenamentului pentru a colecta unități Stellar gratuite. Retragerea criptomonedei colectate este foarte ușoară. Tot ce trebuie să facă clientul este să contacteze linia de asistență telefonică și să-l informeze despre dorința de a se retrage și să-și confirme detaliile introducând parola care se găsește pe card cu codul.

Pachetul Stellar are recenzii despre faptul că este o modalitate excelentă de a oferi investitorilor începători cunoștințele potrivite despre investițiile în criptomonede. În plus, fiecare pachet, indiferent de preț sau nivel, include criptomonede gratuite și un card cu un cod de acces.

Un card cu un cod – cheia pentru securitate

Securitatea criptomonedei adăugate în pachet este garantată de platforma intermediară. Un card cu un cod este o modalitate relativ nouă de a stoca criptomonede, dar este din ce în ce mai preferată pentru cei care adoptă timpurie. Codul Stellar vă permite să delegați responsabilitatea stocării criptomonedei unei platforme intermediare speciale, iar investitorii înșiși nu suferă consecințele în caz de furt sau taxare. Astfel, aceasta este o modalitate eficientă pentru cei care nu sunt încă confortabili cu gestionarea criptomonedelor.

Retragerea criptomonedei acumulate de pe platformă este foarte simplă. Trebuie să accesați site-ul web și să faceți clic pe fila „Chitanță criptomonedă” din partea de sus. Se va deschide o fereastră pentru a activa codul de pe card.

Pentru a accesa soldul acumulat, de ex. unitățile de criptomonede și valoarea sa actuală, trebuie să introduceți Codul Stellar de opt caractere găsit pe card și adresa de e-mail furnizată la comanda. Transferul către orice adresă de portofel electronic necesită dovada identității. Apoi suma de criptomonedă colectată este plătită la adresa portofelului furnizat.

Este important să păstrați cardul într-un loc sigur după ce îl primiți. În ciuda faptului că obțineți unitățile de criptomonede gratuit, cardul de cod este cel care garantează accesul sigur și fără probleme la criptomoneda Stellar.

Un card cu cod este în prezent o modalitate puțin cunoscută de a stoca criptomonede, dar cu mai multe știri despre atacurile de hacking și furturi, câștigă popularitate. Această formă de investiție este recomandată cu tărie pentru cei care sunt începători în a se educa despre cum să stocheze în siguranță activele digitale.

Related Posts

Leave a Reply