Join Now

Stellar-Paketti – asiakkaiden mielipiteet ja arviot

Vielä muutama vuosi sitten sijoittaminen oli valittujen harrastuksia. Aikaisemmin ne liitettiin rahoitukseen tai ylemmän luokan ammattiin, mutta nykyään ne ovat ilmeisiä niille, jotka haluavat kuluttaa säästöjään ja moninkertaistaa omaisuutensa.

Sijoittaminen… mistä aloittaa

Ensimmäisen sijoituksen aloittamisen yhteydessä kannattaa hankkia asianmukainen tieto turvallisen sijoittamisen perusteista. Ensinnäkin – älä sijoita rahaa, jota sinulla ei ole. Tästä säännöstä poikkeamiseen on varaa vain niillä, joilla on varaa turvata tehokkaita lainoja, eli ihmiset, jotka ovat joka tapauksessa rikkaita ja odottavat varmaa tuottoa. Jos et kuitenkaan kuulu ylempään luokkaan, on aina hyvä idea hankkia itsellesi ensin turvatyyny, eli vararahasto, jota ei ole varattu sijoituksiin, vaan säilytetään tililläsi hätätilanteita varten.

On myös tärkeää hajauttaa sijoitussalkkusi hyvin. Mitä hajauttminen on? Se on sijoitusriskin vähentämistoimintaa, jossa osallistutaan useisiin täysin itsenäisiin projekteihin, joihin liittyy erilaisia, toisiinsa liittymättömiä varoja. Tärkein sijoittamisessa on kuitenkin neljäs sääntö, jonka mukaan sijoittaa tulee vain silloin, kun on riittävästi tietoa kyseisestä sijoituskohteesta.

Juuri tiedon puute, kyvyttömyys erottaa todistettua tietoa vääristä teorioista ja epävarmuus varainhoidon aloittamisesta ovat se, mikä hylkää suurimman osan innostuneista sijoittajista. On arvioitu, että jopa 60 % ihmisistä, jotka eivät ole koskaan sijoittaneet, pitävät tähän syynä tiedon ja ideoiden puutetta onnistuneesta sijoittamisesta. Samalla on kuitenkin korostettava, että sijoittajakoulutus ei ole salaista tietoa ja sen voi omaksua lähes kaikki. Markkinoilla on monia kursseja tai koulutusmateriaaleja, jotka perehtyvät henkilökohtaiseen investointiin.

Kryptovaluutoilla varustettuja koulutuspaketteja

Kryptovaluutoilla varustettu koulutuspakettion paketti, joka on tarkoitettu aloitteleville sijoittajille, jotka haluavat aloittaa teoreettisen ja käytännöllisen koulutuksen digitaalisen omaisuuden hallinnassa. Pakkaus koostuu useista e-kirjoista, webinaareista ja muista koulutusmateriaaleista, joiden avulla saa perustietoa kryptovaluutoista, sijoitusstrategioista ja markkina-analyyseistä.

Kryptovaluuttakoulutuspaketit tunnetaan kuitenkin parhaiten siitä, että koulutusmateriaalin lisäksi asiakkaat saavat bonuksena yksiköitä valittua kryptovaluutaa täysin ilmaiseksi. Tällaisia kolikoita tai tokeneita säilytetään yleensä yksityisellä virtuaalilompakkotilillä, johon asiakas pääsee käsiksi paketin oston yhteydessä. Tämä varmistetaan liitteenä tulevalla erityisellä koodikortilla, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan virtuaalikolikoita sisältävälle tilille. Kryptovaluuttapaketit ovat siksi hyvä vaihtoehto aloittelijoille, sillä ne tarjoavat koulutusmateriaalia ja turvallisen tavan säilyttää hankittuja varoja.

Stellar-Paketti – tuotteen idea  

Stellar-Paketti on kryptovaluuttapaketeille tyypillinen koulutustuote – joukko webinaareja, e-kirjoja ja koulutusmateriaaleja. Samanlaisia paketteja on ilmestynyt markkinoille jo useiden vuosien ajan, ja ne tarjoavat materiaaleja useilla kryptovaluutoilla, sekä hyvin suosituilla että kapeilla. Stellar on kuitenkin poikkeuksellisen suosittu vaihtoehto, jota asiantuntijat kehuvat tulevaisuuden sijoitukseksi vuodelle 2022.

Stellar-Paketin ideana on tarjota tehokas tapa yhdistää oppimisteoria ja käytännön sijoittaminen. Kuten muidenkin koulutuspakettien kohdalla, ostaessaan tuotteen asiakas saa koulutusmateriaalin lisäksi myös ilmaisena bonuksena Stellar-kryptovaluuttayksiköitä. Materiaalit on valittu erityisesti siten, että jopa henkilöt, jotka eivät ole aiemmin tutustuneet virtuaalivaroihin, voivat aloittaa käytännön harjoittelun. Tämä on tärkeää, koska teoriaosuuden lisäksi Stellar-paketin avulla voit testata itseäsi sijoittajana, jolla on hallussaan ensimmäiset Stellar Lumen (XLM) -tokenit.

Paketin ostaminen on erittäin yksinkertaista. Soita vain asiakaspalveluun ja tilaa haluamasi paketti. Heti tilauksen tekemisen jälkeen lähetetään vahvistussähköposti, josta saat tietää, miten opetusmateriaalit voi ladata. Jokainen asiakas saa myös postitse lähetettävän paketin, joka sisältää muun muassa Stellar-Kortin, jota voidaan käyttää saatujen bonuskryptovaluuttayksiköiden tarkasteluun ja nostamiseen.

Stellar-Paketti ja asiakkaiden mielipiteet

Päätimme tarkistaa mielipiteitä Stellar-Paketista sähköpostikyselyiden ja keskustelufoorumien avulla.

Valtava määrä asiakkaita antoi tästä tuotteesta positiivista palautetta. Kielteisiä kommentteja esiintyi harvoin suorassa sähköpostivaihdossa ja luotetuilla alan verkkosivuilla. Huomasimme kuitenkin, että joskus Stellar-Pakettia koskevaa vihapostia löydettiin kyseenalaisilta taustasivustoilta, joita käytetään usein negatiivisten kampanjoiden luomiseen kilpailun syöstämiseksi. Tämä ei kuitenkaan aseta kyseenalaiseksi välittömästi saamiamme näkemyksiä.

Millaisia mielipiteitä Stellar-Paketista sitten tavallisesi ilmestyy kyselyissämme?

Olen iloinen, että Stellar-Paketin esiteltiin vihdoin Suomessa. Olen ollut kiinnostunut siitä lähtien, kun se ilmestyi naapurimaissa. Kaikkien webinaarien jälkeen voin rehellisesti sanoa, että olen tyytyväinen sen tasoon. Paketti sisältää laajan valikoiman koulutusmateriaaleja, käyttöohjeet ovat ymmärrettäviä ja yhteydenpito palvelutoimistoon – erittäin hyvä. Tämä on yksi niistä tuotteista, jotka saivat minut sijoittamaan, vaikka en ollut aiemmin kiinnostunut kryptovaluutoista. Nyt olen ansainnut panokseni jo kahdesti, lähinnä liukuvan keskiarvon analyysin hyvän pohjan ansiosta.

Nimi: Juha

Anoppini osti isälleni Stellar-Paketin tämän jäädessä eläkkeelle. Sijoittamisesta tuli hänen toinen harrastus heti kalastuksen jälkeen. Kysyin isältäni tästä tuotteesta ja hän vastasi, että hänen saamansa koulutus kattaa kryptovaluuttoja ja Internet-asioita oikein ymmärrettävällä tavalla. Tiedän, että isäni on jo käyttänyt Paketissa mukana olevat kryptovaluuttansa, ja hän näkee itse sijoituksen ja Stellar-paketin erittäin positiivisesti.

Nimi: Elias

Okei, viestintä asiakkaan kanssa, selkeät materiaalit. Olen oppinut paljon, mutta aloittaisin mieluummin kryptovaluutanvaihdosta tai valuutanvaihtotoimistosta.

Nimi: Onni

Arvostettavaa on todella hyvä yhteydenpito asiakkaan kanssa ja Paketin asiakaspalvelu vastaa sähköposteihin vielä samana päivänä. Saadut koulutukset selittävät kaikki asiat selkeästi ja mielenkiintoisesti, vaikka minulla olikin ongelmia joidenkin lohkoketjuteknologian käännösten kanssa webinaarissa.

Nimi: Matti

Uskon, että se on loistava tapa hankkia ja tallentaa kryptovaluuttoja, jos ei ole siihen täysin tutustunut ja täten oppii sijoittamaan alusta alkaen. Opin paljon ja kun oikea hetki koittaa, aloitan sijoittamisen. Edessäni on kuitenkin vielä paljon, on sellainen vaikutelma, etten tiedä ihan kaikkea vielä.

Nimi: Timo


Eli näyttää siltä, että Stellar-Paketti on hyvä vaihtoehto aloittelijoille, ihmisille, jotka eivät ole vielä sijoittaneet digitaaliseen omaisuuteen tai eivät halua tehdä sitä mahdollisen hakkerihyökkäyksen tai sijoittajille epäystävällisten online-tapahtumien säännösten vuoksi. Tuote sisältää laajan tietokokoelman kryptovaluuttasijoittamisesta, joten se on moderni vaihtoehto kalliille koulutukselle tai itse etsivälle tiedonhaulle Internetistä.

Related Posts

Leave a Reply