Join Now

Stellar pakete – zināšanas un pieredze

Daudzi cilvēki vēlētos ieguldīt atlikto naudu, lai tā netiktu zaudēta ekonomisko svārstību un inflācijas līmeņa pieauguma dēļ. Bet kā to izdarīt gudri un droši?

Investē… bet apzināti

Diemžēl, investīcija kriptovalūtās nav viegls uzdevums. Šis daudzsološais tirgus piesaista krāpniekus ar mānīgiem piedāvājumiem iegādāties jaunas, it kā uz nākotni orientētas e-monētas. Tomēr ir veids, kā pasargāt sevi no krāpnieciskām shēmām. Arvien biežāk investori izvēlas apmācību kursu par kriptovalūtu investīcijām, un nav pārsteidzoši, ka šāda veida materiālu tirgus palielinās. Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, investori ir gatavāki izvēlētajam izaicinājumam, tāpēc viņiem ir mazāka iespēja uzķerties uz krāpnieku piedāvājumiem.

Kā sākt investēt kriptovalūtā? Viss, kas jums jādara, ir jāatver konts kriptobiržas vai finanšu tehnoloģiju platformā, kas piedāvā virtuālās monētas. Tālāk tiks pārbaudīta jūsu identitāte, kas ir obligāta prasība saskaņā ar Eiropas Savienības regulējumu. Visbeidzot lietotājam jāizvēlas uzglabāšanas risinājums. Nepārtraukti izmantotā kriptovalūta tiek turēta „karstajos” makos.  „Karstais” maks ir maks, kas pastāv ierīcē, kas tiek savienota ar internetu, piemēram, mobilā lietotne vai konts tīklā. Transakcijas, izmantojot karstos makus, ir ļoti vienkāršas, lai gan tās ir gards kumosiņš hakeriem.

Tāpēc ilgtermiņa investori dod priekšroku kriptovalūtas uzglabāšanai bezsaistes ierīcē, ko sauc par „auksto maku”. Tiem, kas meklē drošāko uzglabāšanas veidu, šis risinājums ir vispiemērotākais. Aukstie maki nav bez sava risku kopuma, piemēram, fiziska zibatmiņas nozagšana ar valūtu, bet, ja investors ievēro norādījumus un veic visus nepieciešamos piesardzības pasākumus, viņš var justies droši.

Stellar… kādēļ ir vērts?

Vēl ir iespējams izvēlēties valūtu investīcijām. Katru gadu arvien vairāk dažādu monētu tiek uzskatītas par daudzsološām, piemēram, šobrīd Stellar tiek uzskatīta par vienu no nākotnes e-monētām. Kas ir Stellar? Tā ir gan valūta, gan maksājumu platforma, tāpēc to bieži salīdzina ar Ripple. Un ne bez iemesla, jo Stellar izveidotājs Džeds Makkalebs bija arī uzņēmuma Ripple līdzdibinātājs.

Līdzīgi kā Ripple, Stellar ir maksājumu tehnoloģija, kuras mērķis ir apvienot finanšu iestādes un pēc iespējas samazināt starptautiskajiem naudas pārvedumiem nepieciešamās izmaksas un laiku. Tomēr pats Stellar ļoti ātri atdalījās no Ripple. Atzarojums (kriptovalūtas dalīšana) 2014. gada sākumā vainagojās ar jauna un uz nākotni orientēta Stellar vienprātības protokola (SCP) izveidi. Šajā brīdī Stellar darbojas kā decentralizēts serveru tīkls blokķēdē ar virsgrāmatu, kas tiek atjaunināta ik pēc 2 līdz 5 sekundēm visos mezglos.

Interesantākā iezīme, kas Stellar atšķir no citām populārām monētām, tostarp bitkoina, ir tā vienprātības protokols. Apstiprinot transakcijas, tas nepaļaujas uz visu tīklu. Tā vietā tiek izmantots Federated Byzantine Agreement (FBA) algoritms, kas nodrošina ātrāku darījumu apstrādi. Tas ir tāpēc, ka Stellar izmanto kvoruma (vai tīkla daļas) sektorus, lai pārbaudītu un apstiprinātu transakcijas.

Ko tas nozīmē praksē? Šis modernais risinājums liek katram Stellar tīkla mezglam izvēlēties citu „uzticamu” mezglu komplektu. Ja transakciju apstiprina visi šīs kopas mezgli, tā tiek uzskatīta par veiksmīgu. Saīsinātais process ir padarījis Stellar tīklu par ļoti ātru un tiek lēsts, ka tas apstrādā pat 1000 darījumus sekundē. Tas padara Stellar žetonus (t. i., tīkla ražotās virtuālās monētas) par vēlamu spekulatīvu aktīvu, jo to cena pieaugs līdz ar sistēmas attīstību.

Pakete ar kriptovalūtu

Tirgū iespējams atrast apmācību paketes ar kriptovalūtu. Tie ir īpaši piedāvājumi, kas paredzēti personām, kas vēlas kaut ko mainīt dzīvē un sākt savu pirmo investīciju virtuālajās monētās. Piemēram, pēdējā laikā populāra šajā kategorijā ir Stellar pakete, kas satur apmācību, vebināru, e-grāmatu un zinātnisko palīglīdzekļu kopumu, kas pilnībā veltīts jautājumiem, kas saistīti ar investīcijām kriptovalūtās, Stellar tīklu un tā žetoniem.

Lielākā daļa izglītojošo materiālu komplektu ir paredzēti iesācējiem, lai gan tos var izmantot arī tie, kuri vēlas aktīvi paplašināt savas zināšanas par konkrētām kriptovalūtām un investīciju noteikumiem. Bieži vien izglītojošos materiālos plaši izklāstīts apkopojums par kriptovalūtām, investīcijām digitālajos aktīvos, riska pārvaldība, kā arī daudzi citi jautājumi. Zināšanas tiek nodotas dažādos veidos, sākot ar vebināriem ar speciālistu līdzdalību un beidzot ar e-grāmatām, kurās tiek apspriests konkrētais jautājums. Turklāt, šo apmācību atšķirīgā iezīme ir tā, ka kopā ar paketi iespējams saņemat bezmaksas kriptovalūtu, kas tiek uzglabāta īpašā kontā.

Stellar pakete – apmācības un investīcija

Stellas paketē iekļauti vebināri, e-grāmatas un mācību materiālus, kas paredzēti, lai iepazīstinātu potenciālos investorus ar kriptovalūtas pasauli. Lai gan šāda veida produkti kļūst arvien populārāki un parādās daudz un dažādos variantos, tieši Stellar paketei šogad ir daudzsološākās kriptovalūtas apmācību kursa paketes reputācija.

Šis materiālu kopums ir efektīvs veids, kā apvienot teoriju ar praktiskām investīcijām, izmantojot saņemto Stellar kriptovalūtu. Paketes ietvaros tiek saņemts ne tikai izglītojošu materiālu komplektu, bet arī bezmaksas bonuss XLM kriptovalūtas vienību veidā. Materiāli ir atlasīti tā, lai personas, kas iepriekš nav dzirdējušas par kriptovalūtām, varētu attīstīt savas zināšanas. Papildu teorētiskajai daļai, pakete ļauj kļūt par investoru ar pirmajiem Stellar žetoniem.

Stellar pakete  – mācības kopā ar profesionāļiem

Lai iegādātos paketi, zvaniet pa informatīvo tālruni, vai veiciet pasūtījumu tīmekļa vietnē. Pēc tam uz e-pasta adresi tiek nosūtīts apstiprinājums ar informāciju, kā lejupielādēt apmācību kursa materiālus. Pa pastu tiks nosūtīts arī sūtījums ar pēcmaksu, kurā, citu starpā, atradīsiet karti ar Stellar piekļuves kodu. Karti ir jāuzglabā drošā vietā. Neskatoties uz to, ka kriptovalūtas vienības tiek iegūtas bez maksas, nepieciešams parūpēties par to drošību, lai tās nenokļūtu nepareizās rokās.

Karte ar piekļuves kodu nodrošina piekļuvi pakalpojumam, ar kura starpniecību iespējams saņemt Stellar bezmaksas kriptovalūtu, kas piesaistīta individuālam klienta kontam. Ir vērts atzīmēt, ka karte ar kodu tiek pievienota visām paketēm, arī tām, kas paredzētas pilnīgiem iesācējiem. Izmantojot norādīto lietotājvārdu un paroli, iespējams apskatīt kriptovalūtas vērtību, kuru iegādātā apmācību kursa īpašnieks var izņemt jebkurā laikā. Piekļuve kontam ir tikai starpniekam, kas to pārvalda, un klientam.

Stellar pakete – droša uzglabāšana

Viens no interesantākajiem Stellar paketes risinājumiem ir iepriekš minētais kriptovalūtas uzglabāšanas veids. Kopā ar pasūtīto komplektu klients saņem īpašu karti ar kodu, kas nodrošina piekļuvi kontam, kurā tiek uzglabāti žetoni. Kontam var piekļūt tikai persona ar Stellar karti, kas tiek saņemta pasta sūtījuma veidā pēc paketes iegādes.

Tas ir īpaši drošs risinājums, jo kriptovalūtas un konta pārvalda ir starpnieka kompetencē, samazinot iespējamību, ka žetonus varētu pārtvert hakeri vai nepareizas iesācēju investīcijas. Iegūstot pieredzi, uzkrāto kriptovalūtu iespējams veiksmīgi izmaksāt uz elektroniskā maka adresi.

Stellar pakete tiek uzskatīta par drošu un saistošu risinājumu personām, kas interesējas par elektronisko valūtu. Šāda veida produktu popularitāti noteikti veicina bezmaksas kriptovalūta, kā arī piedāvāto mācību materiālu augstais līmenis.

Related Posts

Leave a Reply