Join Now

Kodlu kart – güvenli saklama

Kripto para eğitim paketleri, çevrimiçi varlıkları güvenli bir şekilde saklamanın bir yolu olarak kodlu özel kartlar sunar. Ancak böyle bir kart nasıl kullanılır ve bu çözüm kime adanmıştır?

Stellar Paketi – geleceği olan bir fikir

Stellar Paketinin ne tür bir ürün olduğunu anlamak için öncelikle Stellar’ın kendisinin ne olduğunu bilmekte fayda var. Terim, Stellar Kalkınma Vakfı tarafından geliştirilen dijital bir para birimini ifade eder. Kuruluşun lümen adı verilen para birimi XLM olarak etiketlenmiştir. Lümen, bankaları, ödeme sistemlerini ve insanları para transferlerini kolaylaştırmak için birbirine bağlayan blok zinciri tabanlı dağıtılmış bir defter ağı olan Stellar platformundaki tüccarlar tarafından kullanılabilir.

Dolaşımda yaklaşık 22,5 milyar lümen var, 50 milyar maksimum arz ile. Stellar Vakfı başlangıçta 100 milyardan fazla sanal para birimine sahipti, ancak Kasım 2019’da kabaca yarısını kaldırdı. Bu hareket, XLM fiyatının artmasına ve yatırımcı coşkusuna yol açtı. Lümen sıcak bir dijital varlık haline geldi. Bu noktada Stellar en iyi performans gösteren altcoinlerden biri – bir yıldır CoinMarketCap’te 11-ci sırada yer alıyor. Stellar’ın piyasa değeri 2021’in ilk çeyreğinde $8,3 milyar civarındaydı ve hala büyüyor.

Stellar, bankacılık hizmetlerine erişimi olmayanlar için havale ve banka kredileri alanlarında öncelikle gelişmekte olan ekonomilere odaklanmaktadır. Ağı kullanmak için bireylerden veya kurumlardan ücret almaz, ancak platform teminatı olarak yerel para birimine sahiptir.

Yenilikçi bir web seminerleri, e-kitaplar ve eğitim materyalleri seti olan Stellar Paketi geldiğimiz yer burasıdır. Bunun gibi ürünler giderek daha popüler hale gelirken ve birçok kripto para birimi türü sunarken, Stellar yukarıda belirtilen potansiyel nedeniyle en popüler olanıdır.

Ürün, öğrenme teorisini pratik yatırımla birleştirmenin bir yolu olarak tanıtılıyor.  Bunun nedeni, her müşterinin paketin bir parçası olarak bir dizi eğitim materyali alması ve aynı zamanda Stellar kripto para birimi biçiminde ücretsiz bir bonus almasıdır.

Stellar paketi genellikle yeni başlayan yatırımcılara önerilir. Materyaller, daha önce kripto para birimlerini duymamış kişilerin bile blok zinciri ve yatırımla ilgili konuları anlayabilmesi için özel olarak seçilmiştir. Teorik kısma ek olarak, Stellar Paketi, ilk lümen belirteçlerinizle bir yatırımcı olarak pratik eğitim almanıza olanak tanır.

Bu ürünü almak için tek yapmanız gereken yardım hattını aramak ve bahsedilen kripto para paketini sipariş etmek. Siparişi verdikten sonra, eğitim materyallerini nasıl indireceğinizi öğrenebileceğiniz bir onay e-postası gelir ve diğer şeylerin yanı sıra Stellar Kartı içeren bir paket posta yoluyla gönderilir.

Kodlu kart – nasıl çalışır

Stellar Kartın, bonus kripto para birimlerinin sahipliğini onaylayan bir belgedir. Ticaretle ilgili düzenlemelere tabi olan geleneksel erişim kartlarına benzer şekilde çalışır. Bu, kod kartını kripto para birimini depolamak için tamamen yasal ve güvenli bir yol haline getirir.

Teslimatta nakit olarak gönderilir, müşteriye Stellar paketiyle ilgili diğer belgelerle birlikte gönderilir. Stellar Kartın kendisi, ücretsiz bonusta alınan kripto para biriminin depolandığı çevrimiçi e-cüzdan hesabına giriş yapmak için bir kullanıcı adı ve şifre içerir. Bu sayede müşteri borsada hesap açmadan ve ek işlem yapmadan biriken fonlara erişebilir.

Oturum açmak için gereken veriler yalnızca yeni başlayanları bilgisayar korsanlığı saldırılarına, hesaba izinsiz girişlere ve kripto para birimini çalmaya karşı koruyan fiziksel bir belgede bulunur.

Birikmiş kripto para biriminin güvenliğini sağlamak için, kartınızı iyi saklamanız ve ücretsiz Stellar birimleri toplama eğitimini tamamladıktan sonra kartınıza ulaşmanız yeterlidir. Toplanan kripto para birimini çekmek çok kolaydır. Müşterinin yapması gereken tek şey, yardım hattına başvurarak para çekme isteğini bildirmek ve kartın üzerinde bulunan şifreyi kod ile girerek bilgilerini onaylamaktır.

Stellar Paketi incelemelere sahiptir, acemi yatırımcılara kripto para birimi yatırımları hakkında doğru bilgiyi sağlamanın harika bir yolu olduğuna dair. Dahası, her paket, fiyat veya seviyeden bağımsız olarak, ücretsiz kripto para birimi ve bir erişim kodu kartı içerir.

Kodlu bir kart – güvenliğin anahtarı

Pakete eklenen kripto paranın güvenliği aracı platform tarafından garanti edilmektedir. Kodlu bir kart, kripto para birimini depolamanın nispeten yeni bir yoludur, ancak erken benimseyenler için giderek daha fazla tercih edilmektedir. Stellar kodu, kripto para birimini saklama sorumluluğunu özel bir aracı platforma devretmenize izin verir ve yatırımcının kendisi hırsızlık veya vergilendirme durumunda sonuçlara maruz kalmaz. Bu nedenle, kripto para birimlerini yönetme konusunda henüz rahat olmayanlar için bu etkili bir yoldur.

Birikmiş kripto para birimini platformdan çekmek çok basittir. Web sitesine gitmeniz ve en üstteki “Kripto Para Birimi Makbuzu” sekmesine tıklamanız gerekiyor. Kodu karttan etkinleştirmek için bir pencere açılacaktır.

Birikmiş bakiyenize, yani kripto para birimlerine ve mevcut değerine erişmek için, kartta bulunan sekiz karakterlik Stellar Kodunu ve sipariş verirken verilen e-posta adresini girmeniz gerekir. Herhangi bir e-cüzdan adresine aktarım, kimlik kanıtı gerektirir. Ardından toplanan kripto para tutarı verilen cüzdan adresine ödenir.

Kartı aldıktan sonra güvenli bir yerde saklamanız önemlidir. Kripto para birimlerini ücretsiz olarak almanıza rağmen, Stellar kripto para birimine güvenli ve sorunsuz erişimi garanti eden kod kartıdır.

Kodlu bir kart, şu anda kripto para birimini depolamanın az bilinen bir yoludur, ancak saldırı ve hırsızlık hakkında daha fazla haberle birlikte popülerlik kazanmaktadır. Bu yatırım şekli, dijital varlıkları nasıl güvenli bir şekilde saklayacakları konusunda kendilerini eğitmeye yeni başlayanlar için kesinlikle tavsiye edilir.

Related Posts

Leave a Reply