Join Now

Πακέτο stellar – Γνώση και Εμπειρία

Αρκετά άτομα θα ήθελαν να επενδύσουν τα χρήματα που είχαν βάλει στην άκρη έτσι ώστε να μην χαθούν από τις ταλαντεύσεις της οικονομίας και τους αυξανόμενους ρυθμούς πληθωρισμού. Αλλά πως να το κάνετε σοφά και με ασφάλεια;

Eπένδυση… αλλά συνειδητά

Δυστυχώς, το ξεκίνημα των δικών σας επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα δεν είναι εύκολο. Αυτή η πολλά υποσχόμενη αγορά προσελκύει απατεώνες με ψεύτικες ευκαιρίες να αγοράσουν νέο, υποτιθέμενο ασφαλές για το μέλλον ηλεκτρονικό χρήμα. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να προστατεύσετε τον εαυτό σας από εγκληματίες. Αυξανόμενα, οι επενδυτές επιλέγουν την εκπαίδευση επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει μια αυξανόμενη αγορά που καλύπτει αυτό το είδος υλικού. Σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια, οι επενδυτές είναι πιο προετοιμασμένοι για την πρόκληση που αναλαμβάνουν, έτσι ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να γίνουν θύματα εγκλήματος.

Πως να ξεκινήσετε να επενδύετε σε κρυπτονομίσματα; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα του ανταλλακτηρίου ή της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που προσφέρει εικονικά νομίσματα. Μετά υπάρχει η ανάγκη επαλήθευσης της ταυτότητας σας – αυτό απαιτείται λόγω των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά από αυτό, υπάρχει ακόμα το θέμα της αποθήκευσης. Τα κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση κρατούνται σε “ζεστά” πορτοφόλια.  Ένα “ζεστό” πορτοφόλι είναι αυτό που υπάρχει σε μία συσκευή η οποία συνδέεται στο Διαδίκτυο – όπως μία εφαρμογή κινητού ή ένας διαδικτυακός λογαριασμός. Συναλλαγές χρησιμοποιώντας ζεστά πορτοφόλια είναινπολύ απλές, αλλά είναι μια γευστική μπουκιά για τους χάκερ.

Οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές επομένως προτιμούν να κρατάνε τα κρυπτονομίσματα τους σε μία ανενεργή συσκευή, που ονομάζεται “ψυχρό” πορτοφόλι. Για εκείνους που ψάχνουν για την ασφαλέστερη μορφή αποθήκευσης, αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές. Τα ψυχρά πορτοφόλια δεν είναι χωρίς το δικό του σύνολο κινδύνων, όπως η φυσική κλοπή της μονάδας που περιέχει το νόμισμα, αλλά εάν ο επενδυτής ακολουθήσει τις οδηγίες και λάβει όλες τις πιθανές προφυλάξεις, μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

Stellar… γιατί αξίζει

Αυτό που απομένει είναι η επιλογή του νομίσματος που θα επενδύσετε. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα νομίσματα θεωρούνται τα πιο πολλά υποσχόμενα, για παράδειγμα αυτή τη στιγμή το Stellar θεωρείται ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα ηλεκτρονικά νομίσματα. Τι είναι το Stellar; Είναι τόσο ένα νόμισμα όσο και μια πλατφόρμα πληρωμής – έτσι συχνά συγκρίνεται με το Ripple. Αυτή η σύνδεση δεν είναι τυχαία – ο δημιουργός του Stellar, Τζεντ Μακέιλεμπ, ήταν επίσης συνιδρυτής του Ripple.

Όπως το Ripple, το Stellar είναι μία τεχνολογία πληρωμής που στοχεύει στην σύνδεση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την μείωση του κόστους και του χρόνου για διασυνοριακές μεταφορές όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο, το ίδιο το Stellar πολύ γρήγορα αποχώρησε από το Ripple. Η διχοτόμηση (διάσπαση του κρυπτονομίσματος) στις αρχές του 2014 κορυφώθηκε με τη δημιουργία του νέου, μακροπρόθεσμου Πρωτόκολλου Συναίνεσης Stellar (SCP). Σε αυτό το σημείο, το Stellar υποστηρίζει ένα δίκτυο αποκεντρωμένων διακομιστών με ένα κατανεμημένο λογιστικό βιβλίο που ενημερώνεται κάθε 2 έως 5 δευτερόλεπτα σε όλους τους κόμβους.

Ο πιο ενδιαφέρον παράγοντας που διαφοροποιεί το Stellar από άλλα διάσημα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, είναι ένα πρωτόκολλο συναίνεσης. Δεν βασίζεται σε ένα ολόκληρο δίκτυο εξορυκτών για την επικύρωση συναλλαγών. Αντίθετα, χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Ομοσπονδιακής Βυζαντινής Συμφωνίας (FBA), ο οποίος επιτρέπει την ταχύτερη επεξεργασία των συναλλαγών. Αυτό είναι γιατί το Stellar χρησιμοποιεί τμήματα της απαρτίας (ή μέρος του δικτύου) για την έγκριση και την επαλήθευση της εγκυρότητας των συναλλαγών.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Αυτή η προηγμένη λύση κάνει κάθε κόμβο στο δίκτυο Stellar να επιλέγει ένα διαφορετικό σύνολο «αξιόπιστων» κόμβων. Μόλις επικυρωθεί μία συναλλαγή από όλους τους κόμβους σε αυτό το σύνολο, θεωρείται επιτυχημένη. Η συντομευμένη διαδικασία έχει κάνει το δίκτυο Stellar εξαιρετικά γρήγορο και λέγεται ότι επεξεργάζεται έως και 1.000 λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο. Αυτό, επομένως, κάνει τις μάρκες του Stellar (τα οποία είναι εικονικά νομίσματα που παράγονται από το δίκτυο) ένα επιθυμητό κερδοσκοπικό περιουσιακό στοιχείο, καθώς η τιμή τους θα αυξάνεται ενώ μεγαλώνει το σύστημα.

Πακέτο κρυπτονομισμάτων

Τα εκπαιδευτικά πακέτα κρυπτονομισμάτων μπορούν εύκολα να βρεθούν στην αγορά. Αυτές είναι ειδικές προσφορές που στοχεύουν σε άτομα που θέλουν να κάνουν μία διαφορά στην ζωή τους και να ξεκινήσουν την πρώτη τους επένδυση σε εικονικά νομίσματα. Για παράδειγμα, πρόσφατα διάσημα σε αυτή τη κατηγορία είναι το Πακέτο stellar, περιέχοντας ένα σύνολο εκπαιδευτικών μαθημάτων, διαδικτυακών σεμιναρίων, ηλεκτρονικών βιβλίων και βοηθημάτων, πλήρως αφιερωμένο σε θέματα που σχετίζονται με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, το δίκτυο Stellar και τις μάρκες του.

Τα περισσότερα από τα εκπαιδευτικά κιτ απευθύνονται σε όσους είναι αρχάριοι, αλλά θέλουν να επεκτείνουν ενεργά τις γνώσεις τους για επιλεγμένα κρυπτονομίσματα και τις επενδυτικές αρχές. Συχνά, το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει εκτενή συλλογή γνώσεων για κρυπτονομίσματα, επενδύσεις σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, διαχείριση κινδύνου και πολλά άλλα. Η γνώση παρέχεται σε μία ποικιλία μορφών, από διαδικτυακά σεμινάρια με ειδκούς μέχρι ηλεκτρονικά βιβλία που συζητούν ένα συγκεκριμένο θέμα. Επιπλέον, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των εκπαιδεύσεων είναι ότι λαμβάνετε δωρεάν κρυπτονομίσματα που είναι αποθηκευμένα σε ειδικό λογαριασμό μαζί με το πακέτο.

Πακέτο Stellar – εκπαίδευση και επένδυση

Το Πακέτο Stellar περιέχει διαδικτυακά σεμινάρια, ηλεκτρονικά βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό σχεδιασμένο να εισάγει φιλόδοξους επενδυτές στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ενώ προϊόντα σαν αυτό γίνονται όλο και περισσότερο διάσημα και έρχονται σε αρκετές διαφορετικές παραλλαγές, το Πακέτο stellar αξιολογήθηκε ως το εκπαιδευτικό πακέτο κρυπτονομισμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις του τρέχοντος έτους.

Αυτή η δέσμη υλικών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να συνδυάσετε τη θεωρία με την πρακτική επένδυση χρησιμοποιώντας το κρυπτονόμισμα Stellar που λαμβάνετε. Ως μέρος του πακέτου, παίρνετε και ένα σύνολο εκπαιδευτικών υλικών, αλλά επίσης και ένα δωρεάν μπόνους στην μορφή των μονάδων κρυπτονομίσματος XLM. Τα υλικά είναι ειδικά επιλεγμένα έτσι ώστε ακόμα και άτομα που δεν έχουν ακούσει για κρυπτονομίσματα πριν μπορούν να αναπτύξουν την γνώση τους. Εκτός από το θεωρητικό μέρος, το πακέτο σας επιτρέπει να γίνετε επενδυτής κρατώντας τις πρώτες σας μάρκες Stellar.

Πακέτο Stellar – μαθαίνοντας με επαγγελματίες

Για να αγοράσετε το πακέτο, απλά καλέστε στην γραμμή της εταιρείας ή κάντε μία παραγγελία στην ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από το οποίο μπορείτε να μάθετε πώς να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό. Θα αποσταλεί και ένα πακέτο με αντικαταβολή μέσω κανονικού ταχυδρομείου, το οποίο θα περιέχει, μεταξύ άλλων, μια κάρτα με κωδικό Stellar. Αυτή η κάρτα πρέπει να κρατηθεί σε ασφαλές μέρος. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι μονάδες κρυπτονομισμάτων παραλαμβάνονται δωρεάν, αξίζει να φροντίσετε για την ασφάλεια της αποθήκευσης τους και δεν καταλήξουν στα λάθος χέρια.

Ο κωδικός κάρτας σας δίνει πρόσβαση σε μία υπηρεσία όπου μπορείτε να λάβετε δωρεάν κρυπτονομίσματα Stellar τα οποία εκχωρούνται σε ένα ατομικό λογαριασμό πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάρτα κωδικού περιλαμβάνεται σε κάθε πακέτο, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν σχεδιαστεί για εντελώς αρχάριους. Με τη βοήθεια των παρεχόμενων στοιχείων σύνδεσης και κωδικού πρόσβασης μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της αξίας του κρυπτονομίσματος, το οποίο ο κάτοχος του αγορασμένου εκπαιδευτικού συνόλου μπορεί να αποσύρει ανά πάσα στιγμή. Μόνο ο διαχειριστής διαμεσολάβησης και ο πελάτης έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό.

Πακέτο Stellar – ασφαλής αποθήκευση

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες λύσεις που χρησιμοπούνται στο  Πακέτο Stellar είναι η προαναφερθείσα μέθοδος αποθήκευσης του κρυπτονομίσματος. Ο πελάτης μαζί με το παραγγελθέν σύνολο λαμβάνει μια ειδική κάρτα που περιέχει έναν κωδικό που επιτρέπει την πρόσβαση στον λογαριασμό όπου είναι αποθηκευμένες οι μονάδες. Η πρόσβαση στον λογαριασμό είναι διαθέσιμη μόνο στο άτομο με την κάρτα Stellar – παραλαμβάνεται σε πακέτο που αποστέλλεται ταχυδρομικά, μετά την αγορά του πακέτου.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά ασφαλής λύση, επειδή η διαχείριση του κρυπτονομίσματος και του λογαριασμού γίνεται από έναν ενδιάμεσο, ο οποίος ελαχιστοποιεί την πιθανότητα υποκλοπής των μονάδων από χάκερ ή κακών επενδυτικών αποφάσεων που λαμβάνονται από αρχάριους. Μετά την απόκτηση της γνώσης, τα συσσωρευμένα κρυπτονομίσματα μπορούν να αποσυρθούν με επιτυχία στην επιλεγμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού πορτοφολιού.

Το Πακέτο Stellar έχει περιγραφεί σε κριτικές ως μία ασφαλής, ενδιαφέρουσα λύση για εκείνους που αναζητούν εκπαίδευση σε ηλεκτρονικά νομίσματα. Τα δωρεάν κρυπτονομίσματα, καθώς και το υψηλό επίπεδο προσφερόμενου εκπαιδευτικού υλικού, σίγουρα συμβάλλουν επίσης στη δημοτικότητα των προϊόντων αυτού του τύπου.

Related Posts

Leave a Reply