Join Now

Stellar csomag – tudás és tapasztalat

Sokan szeretnék befektetni a félretett pénzt, hogy ne vesszen el a gazdaság ingadozása és az emelkedő infláció miatt. De hogyan kell ezt bölcsen és biztonságosan csinálni?

Befektetni… de tudatosan

Sajnos a saját kriptovaluta-befektetések elindítása nem könnyű. Ez az ígéretes piac hamis lehetőségekkel vonzza a csalókat új, vélhetően jövőbiztos e-pénz vásárlására. Van azonban egy módja annak, hogy megvédje magát a bűnözőktől. A befektetők egyre gyakrabban választják a kriptovaluta befektetési képzést, és nem meglepő, hogy egyre nagyobb piac van az ilyen típusú anyagoknak. A befektetők a korábbi évekhez képest jobban felkészültek a kihívásokra, így kisebb eséllyel válnak bűncselekmény áldozataivá.

Hogyan kezdjünk el kriptovalutába fektetni? Mindössze annyit kell tennie, hogy számlát nyit a virtuális érméket kínáló tőzsde vagy fintech platformján. Ezután igazolni kell a személyazonosságát – erre az Európai Uniós szabályozás miatt van szükség. Ezek után továbbra is a tárolás kérdése fennáll. A rendszeresen használt kriptovalutát “forró” pénztárcákban tárolják.  A „forró” pénztárca olyan eszköz, amely az internethez csatlakozik – például egy mobilalkalmazás vagy egy online fiók. A forró pénztárcákkal végzett tranzakciók nagyon egyszerűek, de a hackerek számára ízletes falatnak számítanak.

A hosszú távú befektetők ezért szívesebben tartják kriptovalutájukat offline eszközben, úgynevezett “hideg pénztárcában”. Azok számára, akik a legbiztonságosabb tárolási formát keresik, ezek a legjobb megoldások. A hideg pénztárcáknak nem mentesek a saját kockázatai, például a valutát tartalmazó pendrive fizikai ellopása, de ha a befektető betartja az utasításokat és minden lehetséges óvintézkedést megtesz, biztonságban érezheti magát.

Stellar… miért éri meg

Marad a befektetés pénznemének a kiválasztása. Évről évre egyre több különböző érme számít a legígéretesebbnek, például jelenleg a Stellar az egyik legígéretesebb e-érmének számít. Mi az a Stellar? Egyszerre valuta és fizetési platform – ezért gyakran a Ripple-hez hasonlítják. Ez a kapcsolat nem véletlen – a Stellar alkotója, Jed McCaleb a Ripple társalapítója is volt.

A Ripple-hez hasonlóan a Stellar is egy olyan fizetési technológia, amelynek célja a pénzintézetek összekapcsolása, valamint a határokon átnyúló átutalások költség- és időigényének a lehető legnagyobb mértékű csökkentése. Maga a Stellar azonban nagyon gyorsan kivált a Ripple-ből. A 2014 elején bekövetkezett kettéválás (a kriptovaluta kettéválása) az új, előremutató Stellar Consensus Protocol (SCP) létrehozásában csúcsosodott ki. Ezen a ponton a Stellar támogatja a decentralizált kiszolgálók hálózatát egy elosztott főkönyvvel, amely 2-5 másodpercenként frissül az összes csomóponton.

A legérdekesebb tényező, amely megkülönbözteti a Stellart a többi népszerű érmétől, beleértve a Bitcoint is, a konszenzus protokollja. Nem támaszkodik a bányászok teljes hálózatára a tranzakciók érvényesítéséhez. Ehelyett a Federated Byzantine Agreement (FBA) algoritmust használja, amely gyorsabb tranzakciófeldolgozást tesz lehetővé. Ennek az az oka, hogy a Stellar a kvórum szeleteit (vagy a hálózat egy részét) használja a tranzakciók jóváhagyására és érvényességének ellenőrzésére.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Ez a korszerű megoldás arra készteti a Stellar hálózat minden egyes csomópontját, hogy különböző “megbízható” csomópontokat válasszon. Ha egy tranzakciót a halmaz összes csomópontja jóváhagyott, az sikeresnek minősül. A lerövidített folyamat rendkívül gyorssá tette a Stellar hálózatot, és állítólag másodpercenként akár 1000 műveletet is képes feldolgozni. Emiatt a Stellar tokenek (vagyis a hálózat által termelt virtuális érmék) kívánatos spekulációs eszközzé válnak, mivel ára a rendszer növekedésével nőni fog.

Kriptovaluta csomag

A kriptovaluta képzési csomagok könnyen megtalálhatók a piacon. Ezek különleges ajánlatok azoknak az embereknek szólnak, akik szeretnének változtatni az életükön, és elkezdenék első befektetésüket virtuális érmékbe. Például a közelmúltban ebben a kategóriában népszerű a Stellar csomag , amely képzési kurzusokat, webináriumokat, e-könyveket és tanulási segédleteket tartalmaz, teljes mértékben a kriptovaluta befektetésekkel, a Stellar hálózattal és annak tokenjeivel kapcsolatos kérdéseknek szentelve.

Az oktatási készletek többsége azoknak szól, akik kezdők, de szeretnék aktívan bővíteni ismereteiket a kiválasztott kriptovalutákról és a befektetési elvekről. Az oktatási anyagok gyakran tartalmaznak átfogó ismereteket a kriptovalutákról, a digitális eszközökbe történő befektetésről, a kockázatkezelésről és még sok másról. A tudást a szakemberekkel tartott webináriumoktól kezdve az adott kérdést tárgyaló e-könyvekig sokféle formában nyújtják. Ráadásul ezeknek a képzéseknek az a sajátossága, hogy ingyenes kriptovalutát kap egy speciális számlán a csomag mellé.

Stellar csomag – képzés és befektetés

A Stellar csomag webináriumokat, e-könyveket és oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek célja, hogy a törekvő befektetőket bevezessék a kriptovaluták világába. Míg az ehhez hasonló termékek egyre népszerűbbek, és számos változatban kaphatók, a Stellar csomag  az aktuális év legjobban teljesítő kriptovaluta oktatási csomagjaként értékelték.

Ez az anyagcsomag hatékony módja annak, hogy összekapcsolja az elméletet a gyakorlati befektetéssel a kapott Stellar kriptovaluta használatával. A csomag részeként egy oktatóanyag-készletet, de egy ingyenes bónuszt is kap XLM kriptovaluta egységek formájában. Az anyagokat kifejezetten úgy válogattuk össze, hogy azok is fejleszthessék tudásukat, akik korábban nem hallottak a kriptovalutákról. Az elméleti részen kívül a csomag lehetővé teszi, hogy az első Stellar tokenekkel rendelkező befektetővé váljon.

Stellar csomag – tanulás a szakemberekkel

A csomag megvásárlásához egyszerűen hívja a márka forródrótját, vagy rendeljen a webhelyen. Ezt követően kap egy megerősítő e-mailt, amelyből megtudhatja, hogyan töltheti le a tananyagokat. Utánvétes csomagot is küldenek hagyományos postai úton, amely többek között egy Stellar kódkártyát is tartalmaz majd. Ezt a kártyát biztonságos helyen kell tartani. Annak ellenére, hogy a kriptovaluta egységeket ingyenesen kapjuk meg, érdemes vigyázni a tárolásuk biztonságára és arra, hogy ne kerüljenek rossz kezekbe.

A kódkártya hozzáférést biztosít egy olyan szolgáltatáshoz, ahol ingyenesen kaphat Stellar kriptovalutát egyéni ügyfélszámlához rendelt. Érdemes megjegyezni, hogy a kódkártya minden csomagban benne van, beleértve a teljesen kezdőknek szántakat is. A megadott bejelentkezési név és jelszó segítségével megtekintheti a kriptovaluta értékét, amelyet a megvásárolt oktatókészlet tulajdonosa bármikor felvehet. Csak a kezelő bróker és az ügyfél férhet hozzá a számlához.

Stellar csomag – biztonságos tárolás

A Stellar csomag egyik legérdekesebb megoldása a kriptovaluta fent említett tárolási módja. Az ügyfél a megrendelt készlettel együtt kap egy speciális kártyát, amely egy kódot tartalmaz, amely lehetővé teszi a token tárolására szolgáló fiókhoz való hozzáférést. A fiókhoz csak a Stellar kártyával rendelkező személy férhet hozzá – postai úton feladott csomagban kapott, a csomag megvásárlása után.

Ez egy rendkívül biztonságos megoldás, mert a kriptovaluta és a számla kezelését egy közvetítő végzi, ami minimálisra csökkenti annak a valószínűségét, hogy a tokeneket hackerek ellopják, vagy kezdők rossz befektetési döntéseit hozzanak. Az ismeretek elsajátítása után a felhalmozott kriptovaluta sikeresen felvehető a választott e-pénztárca címére.

A Stellar csomagot a vélemények biztonságos, érdekes megoldásként írják le azok számára, akik elektronikus pénznemekkel kapcsolatos oktatást keresnek. Az ilyen típusú termékek népszerűségéhez minden bizonnyal az ingyenes kriptovaluta, valamint a kínált oktatóanyagok magas színvonala is hozzájárul.

Related Posts

Leave a Reply