Join Now

Stellar-pakken – viden og erfaring

Mange mennesker vil gerne investere de penge, de har opsparet, så de ikke går tabt som følge af økonomiske udsving og stigende inflation. Men hvordan gør man det på en fornuftig og sikker måde?

Invester… men bevidst

Desværre er det ikke let at starte sine egne investeringer i kryptovaluta. Dette lovende marked tiltrækker svindlere med falske muligheder for at købe nye, angiveligt fremtidssikrede e-penge. Der er dog en måde at beskytte sig mod kriminelle på. Flere og flere investorer vælger i stigende grad at få uddannelse i investering i kryptovalutaer, og det er ikke overraskende, at der er et voksende marked for denne type materialer. Sammenlignet med tidligere år er investorerne bedre forberedt på den udfordring, de tager på sig, og derfor er der mindre sandsynlighed for, at de bliver ofre for kriminalitet.

Hvordan begynder man at investere i kryptovaluta? Det eneste, du skal gøre, er at åbne en konto på platformen hos den børs eller fintech, der tilbyder de virtuelle mønter. Så er det nødvendigt at bekræfte din identitet – dette er påkrævet på grund af EU’s regler. Og så er der spørgsmålet om opbevaring. Kryptovaluta, der bruges løbende, opbevares i ”varme” tegnebøger.  En “varm” tegnebog er en tegnebog, der findes på en enhed, der har forbindelse til internettet – f.eks. som en mobilapplikation eller en konto i netværket. Transaktioner med varme tegnebøger er meget enkle, men de er en lækkerbisken for hackere.

Langsigtede investorer foretrækker derfor at opbevare deres kryptovaluta i en offline enhed, kaldet en “kold tegnebog”. For dem, der leder efter den sikreste form for opbevaring, er de den bedste løsning. Kolde tegnebøger er ikke uden deres egne risici, f.eks. fysisk tyveri af et USB-stik med valuta, men hvis en investor følger instruktionerne og tager alle mulige sikkerhedsforanstaltninger, kan den føle sig sikker.

Stellar… hvorfor det er det værd 

Tilbage er valget af valuta at investere i.  Hvert år anses forskellige mønter for at være de mest lovende, for eksempel anses Stellar i øjeblikket for at være en af de mest lovende e-penge.  Hvad er Stellar? Det er både en valuta og en betalingsplatform – hvilket er grunden til, at det ofte sammenlignes med Ripple. Denne forbindelse er ikke tilfældig – Stellars skaber, Jed McCaleb, var også medstifter af Ripple.

Ligesom Ripple er Stellar en betalingsteknologi, der har til formål at forbinde finansielle institutioner og reducere omkostningerne og den tid, der kræves til grænseoverskridende overførsler, så meget som muligt. Stellar selv adskilte sig dog meget hurtigt fra Ripple. Splittelsen (opdelingen af kryptovalutaen) i begyndelsen af 2014 kulminerede med oprettelsen af en ny, fremadrettet Stellar Consensus Protocol (SCP). På det tidspunkt driver Stellar et netværk af decentraliserede servere med en distribueret hovedbog, der opdateres hvert 2. til 5. sekund på tværs af alle knudepunkter.

Den mest interessante faktor, der adskiller Stellar fra andre populære mønter, herunder Bitcoin, er dens konsensusprotokol. Den er ikke afhængig af et helt netværk af minearbejdere til at validere transaktioner. I stedet bruger den Federated Byzantine Agreement – algoritmen (FBA), til hurtigere transaktionsbehandling. Det skyldes, at Stellar bruger quorum slices (eller dele af netværket) til at godkende og validere transaktioner.

Hvad betyder det i praksis? Denne avancerede løsning gør, at hver enkelt knude i Stellar-netværket vælger et andet sæt “troværdige” knuder. Når en transaktion er valideret af alle knuder i det pågældende sæt, anses den for at være lykkedes. Den forkortede proces har gjort Stellar-netværket ekstremt hurtigt og siges at kunne behandle op til 1000 operationer i sekundet. Dette gør Stellar-tokens (dvs. virtuelle mønter produceret af netværket) derfor til et ønskværdigt spekulativt aktiv, da deres pris vil stige i takt med systemets udvikling.

Pakke med kryptovaluta

Der findes uddannelsespakker med kryptovaluta på markedet.  Det er særlige tilbud, der er rettet mod folk, som gerne vil ændre noget i deres liv og starte deres første investering i virtuelle mønter. For eksempel er Stellar-pakke, som for nylig blev populær i denne kategori, og som indeholder et sæt kurser, webinarer, e-bøger og læremidler, der er fuldt ud dedikeret til investering i kryptovaluta, Stellar-netværket og dets tokens.

De fleste uddannelsespakker er rettet mod begyndere, der alligevel er villige til aktivt at udvide deres viden om udvalgte kryptovalutaer og investeringsprincipper. Ofte omfatter undervisningsmaterialet omfattende kompendier med viden om kryptovalutaer, investering i digitale aktiver, risikostyring og mange andre emner. Viden leveres i forskellige former, lige fra webinarer med specialister til e-bøger, der behandler et givent emne. Desuden er det særlige kendetegn ved disse kurser, at du sammen med pakken modtager gratis kryptovaluta, som gemmes på en særlig konto.

Stellar-pakken – kurser og investering

Stellar-pakken indeholder webinarer, e-bøger og undervisningsmaterialer, der er designet til at introducere aspirerende  investorer til kryptovaluta verdenen. Selv om produkter af denne type bliver mere og mere populære og kommer i mange forskellige varianter, har Stellar-pakken anmeldelser for at være den bedste uddannelsespakke om kryptovaluta i indeværende år.

Dette sæt materialer er en effektiv måde at kombinere teori med praktisk investering ved hjælp af den Stellar-kryptovaluta, man modtager. Som en del af pakken får man et sæt undervisningsmaterialer, men også en gratis bonus i form af XLM-kryptovaluta-enheder. Materialerne er specielt udvalgt, så selv folk, der ikke har hørt om kryptovalutaer før, kan udvikle deres viden. Ud over den teoretiske del giver pakken en mulighed for at blive investor med de første Stellar-tokens i hånden.

Stellar-pakken – undervisning med fagfolk

For at købe pakken skal man blot ringe til mærkets infolinje eller bestille på hjemmesiden. Man vil derefter modtage en bekræftelsesmail, hvor der findes oplysninger, hvordan man kan hente undervisningsmaterialet. Man vil også få tilsendt en pakke med posten, som indeholder bl.a. et Stellar kort med kode. Dette kort skal opbevares på et sikkert sted. På trods af at kryptovaluta-enheder modtages gratis, er det værd at sørge for sikkerheden ved opbevaring af dem, og at de ikke havner i de forkerte hænder.

Et kort med en kode giver adgang til en service, hvor man kan modtage gratis Stellar-kryptovaluta, der er tildelt en individuel kundekonto. Det er værd at bemærke, at kort med kode er inkluderet i alle pakker, også dem, der er beregnet til nybegyndere. Ved hjælp af det angivne login og adgangskode kan man se værdien af den kryptovaluta, som ejeren af det købte undervisningssæt kan hæve til enhver tid. Kun den mægler, der forvalter kontoen, og kunden har adgang til den.

Stellar-pakken – sikker opbevaring

En af de mest interessante løsninger, der anvendes i Stellar-pakken, er den ovennævnte metode til opbevaring af kryptovaluta. Sammen med det bestilte sæt modtager kunden et særligt kort, som indeholder en kode, der giver adgang til den konto, hvor tokens bliver opbevaret.  Adgang til kontoen er kun tilgængelig for den person, der har Stellar-kortet – modtaget i en pakke, der sendes med posten efter køb af pakken.

Dette er en ekstremt sikker løsning, da forvaltningen af kryptovalutaen og kontoen håndteres af en mægler, hvilket minimerer sandsynligheden for, at tokens bliver opsnappet af hackere eller dårlige investeringsbeslutninger truffet af nybegyndere.  Når man har opnået viden, kan den akkumulerede kryptovaluta med succes overføres til den valgte digitale tegnebog adresse. 

Stellar-pakken har anmeldelser for at være en sikker og interessant løsning for dem, der søger uddannelse i digitale valutaer. Den gratis kryptovaluta samt det høje niveau af undervisningsmaterialer, der tilbydes, bidrager helt sikkert også til populariteten af produkter af denne type.

Related Posts

Leave a Reply